12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Mateyi yemeklerden 15 dakika kadar once icince istahi da kapatiyor. Diyetisyene giderken iciyordum onun tavsiyesiyle. Ama tiksindim artik ben mateden icmiyorum
Tatli bitki caylarindan hoslanmiyorum ben galiba

Ya sanırım beana faydali desinler herseyi icebilir yada yiyebilirim cok nadirdir yiyemedigim sey

Bu gun yine olağanüstü birgundu
Sabah cocuklarla muslili kahvalti yaptim onlari okula yolladim ki aniden 3-4 kisilik misafirim geldi kahvalti falan gittiler derken sanki anlasmis gibi bir akraba kari koca geldiler bizim eve yaptigim öğlen yemegini onlara hazirlayinca bana yemek kalmadı:)) sirf onlar kendini kötü hissrtmesin diye yanlarında oturup pilav yedim sanirim 6-7 kasik ve sonrasında kh krizi geçirdim gidip gelip birseyler atistırıyorum cok daginik ve düzensiz bir gun oldu kafami toplayip yazamıyorum bile ne yedim diye

Ya sanırım beana faydali desinler herseyi icebilir yada yiyebilirim cok nadirdir yiyemedigim sey
Ne guzel ya.
Ben iste diyetisyen zamani gunde 3 bardak her ogunden once ictigim icin artik biktim sanirim. Gerci o zamanlar da burnumu tikayip icerdim. Yok ben tatli caylardan hoslanmiyorum demek ki su an dank etti
Musli de yiyemiyorum
Anca abur cubur

Ayy kotu denk gelmis gercekten hepsi ust uste
Habersiz catkapi gelen misafirden hic hoslanmam
Bugun de boyle olsun madem yarin telafi edersin.

Aksam
Kendi capimda iskender yapmaya calistim
Doner
Yogurt
Ustune salcali sos
Salata
1 dilim ekmek

Yesilcay icilecek daha.
Su da 2 litre olacak

Musli meyveli oldugu icin idare edebiliyorum canim:)) sende dene seversin bence nesfitin urununu kullaniyorum ben. Tadi guzel bence..
Malesef yarinfa telafi gunu değil canım anca gunu kurtarabilirim umarim.
Bende sevmem emrivakiligide emrivaki misafiride
Buyuk oglum icin ogretmeninden izin aldim ogleden sonraya doktora gotureyim diye cocukcagiz geldi oturdu oturdu cocugun neden gitmediğini sorduklari halde kalkmak bilmediler gittiklerinde saat 4.30 u geçmişti yavrumun yarim gunu kayboldu yani gozunun agrisida cabasi.
Yarinda gitmek zorundayiz sehirdisina esimin işi olmasa ertelerdim ama gitmek zorundayiz

Sabah 07:30 (30 kalori)
2 adet kuru kayısı

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
kibtir kutusu kadar beyaz peynir

Ara 11:00 (40 kalori)

1 adet salatalık
yarım elma
yeşil çay

Öğlen 13:00 (800 kalori) yaramazlık yaptım
2 ciğer şiş 400 kal
2 parça tavuk 150 kal
kavurma 150 kal
1 parça lavaş 50 kal
salata 50 kalori

Ara 15:30 (55 kalori)
200 ml light süt

Ara 18:30 (20 kalori)
1/4 elma

bugun tam 1100 kalori alındı baska hıcbısey yenmeyecek!!!!!!

Bi arayip gelecegiz musaitseniz demek cok da zor degil aslinda. Her sey aksamis resmen cok kotu olmus. Ben ta burdan sinir oldum sen nasil kizmissindir kim bilir.
Ama vardir bi hayri tabi.
Gecmis olsun bu arada.
Yarindan sonraki gun telafi gunu o zaman
Musliyi de bilmiyorum alip alip eve koydum yemiyorum da kaliyor oyle.
Belki denerim ilerleyen zamanlarda tekrar

Canim sen kilo bildirimi yapmadin galiba yazabilirmisin listeyi ayarliyorumda

Sagol tatlim ben mi abartiyorum acaba diye düşünürken hak vermen rahatlatti beni
Biz kadınlar haklı olmayı seviyoruz
Evet diger gun telafi edicem buna mecburum ustelik cunku ustume hafif oturan kiyafet aldim onların güzel durmasi icin acil zayiflamam lazim

Selam kizlar oglen yemeginde komsum bana geldi hafif seyler hazirlayim kilo almayalim dedim oda kilolu zaten hemen kabul etti ... menuye gelince
Oglen;
Bulgurlu yesil salata
1 dilim t.b. ekmegi ( uzerine acili surdum)
Cay
Ara;
2 tane burcak buskivi
Aksama da 1 kase yogurt yemeyi dusunuyorum
Birazdan yuruyus yapcam oglumu uyutup yapimca dakikasini yazarim

Yok yok buyuk konusmak da istemiyorum cunku kesin basima gelir benim ama acayip sinir olurum yani. Belki kapiyi bile acmazdim ben o an
Bu kiyafet alma isi acayip motive ediyor galiba degil mi?

Sana misafir olmak istiyorum:))
Bencede boyle pratik fikirler hem bize hem misafirliklere iyi gelir. Böylece korkmayiz da arladaslarla bulusmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…