- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
27 olucam sıkıntım şu ki orantısızlık var kilo göbekte yoksa rakam çok değil 54.9 55 yani o da kötü söteriyoraslında 54 çok ideal bir kg. ama seni rahatsız ediyorsa ver tabii. kaç yaşındasın?
kilo sadece sağlıksız şeyleri yiyerek alınan bir şey değil. can sıkıntısı iş stresi monotonsuzluk mutsuzluk herşey tetikliyor.
inşallah veririz aslında hayatım son 10 yıldır 57-60 arasında gittim geldim geçen sene 62yi görünce diyet yapıp 501 fln oldum tekrar aldım şimdi verme zamanı yaz geliyorr :)Yeni aldiysan kolay verilir ya yerlesmemistir daha. Veririz birlikte
:) hadi o zaman birlikte verelim . çalışıyor musun ?öğle yemeği
1 tabak k special gevrek
3/4 çay bardağı süt
ara
yarım çay bardağı beyaz leblebi
yarım çay bardağı kuru üzüm
2 kayısı
1 bardak karışık form çayı
hoşgeldinminerva1988 Benziyormuşuz birbirimize.Bende 1.60 boy 58 kilo ve 88 doğumluyum 52 kilo falan olmak istiyorum.
Kolay verdin mi peki canim?inşallah veririz aslında hayatım son 10 yıldır 57-60 arasında gittim geldim geçen sene 62yi görünce diyet yapıp 501 fln oldum tekrar aldım şimdi verme zamanı yaz geliyorr :)
deneyip görelim diyorsun haklısın liste yazp bpz ,nşllah kilolar gidinceye kadar sizinleyim :)Ama artil 1 haftalik deneme sürecinden sonra listeye ekliyorum. Cunku bir cok arkadas ses verip yok olabiliyor..
Kolay verdin mi peki canim?
Ben de senelerdir ayni kilodayim da zorlanacagini dusunuyorum
Yok yok buyuk konusmak da istemiyorum cunku kesin basima gelir benim ama acayip sinir olurum yani. Belki kapiyi bile acmazdim ben o an
Bu kiyafet alma isi acayip motive ediyor galiba degil mi?
Gel canim seve seve agirlarim seni..Aynen gelenlerde hafif beslensin ben kilo almak istemiyorum artik onlarin yuzunden gerci kömbe de yapmistim ama yemedim bi arkadas duymustum "ben senin tadini biliyorum yemicem" diyorum artik oyle kilo aldirici seylere...Sana misafir olmak istiyorum:))
Bencede boyle pratik fikirler hem bize hem misafirliklere iyi gelir. Böylece korkmayiz da arladaslarla bulusmaktan
Ne guzel o zaman verdiysen yine veririsin canimzorlanmadım ama diyet demedim sağlıklı beslenme diye motive ettim kendimi . ve kk sayesinde verdim çok iyi gelmişti eskiden takıldığım grup. inşallah güzel güzel gidecek. ben lise 2 den beri aynı kilodayken verdim ve çok iyi hissettim . ama son 1 aydır geri aldım bakalım
bana iyi geliyor tatlim.Ben gecen sene bana dar gelen bir kiyafetim icin zayifladim simdi bana geniş geliyor:))
Ben geçen hafta 68.1 çıkmıştım. 2 gün dikkat etmeyince cuma yine 68.1 çıktım. Ama bu gün 67.3 çıktım. 2 günde bu kilo nasıl verilir anlamadım. Araştırıyoruz:)Canim sende bildirim yapmadin?
Tavuklu salataya bende bayiliyorum canim hem doyurucu hem diyete uygunNe yesem diye dusunurken;
Tavuklu salata yaptim(100gr haslanmis tavuk,marul,havuc,pancar) cok guzel gorununce esim de istedi ona da yaptim :)
3yk yogurt
2yk sebzeli bulgur pilavi
Verelim :) evet çalışıyorum sen calisiyomusun ?:) hadi o zaman birlikte verelim . çalışıyor musun ?
evet :)Verelim :) evet çalışıyorum sen calisiyomusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?