12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

27 olucam sıkıntım şu ki orantısızlık var kilo göbekte yoksa rakam çok değil 54.9 55 yani o da kötü söteriyor

Yeni aldiysan kolay verilir ya yerlesmemistir daha. Veririz birlikte
inşallah veririz aslında hayatım son 10 yıldır 57-60 arasında gittim geldim geçen sene 62yi görünce diyet yapıp 501 fln oldum tekrar aldım şimdi verme zamanı yaz geliyorr :)

:) hadi o zaman birlikte verelim . çalışıyor musun ?

inşallah veririz aslında hayatım son 10 yıldır 57-60 arasında gittim geldim geçen sene 62yi görünce diyet yapıp 501 fln oldum tekrar aldım şimdi verme zamanı yaz geliyorr :)
Kolay verdin mi peki canim?
Ben de senelerdir ayni kilodayim da zorlanacagini dusunuyorum

Kolay verdin mi peki canim?
Ben de senelerdir ayni kilodayim da zorlanacagini dusunuyorum

zorlanmadım ama diyet demedim sağlıklı beslenme diye motive ettim kendimi . ve kk sayesinde verdim çok iyi gelmişti eskiden takıldığım grup. inşallah güzel güzel gidecek. ben lise 2 den beri aynı kilodayken verdim ve çok iyi hissettim . ama son 1 aydır geri aldım bakalım

sabah 9 gibi

tam tahıllı sandviç ekmeği( domates, marul, biber peynir)

öğle-akşam saat 15:30
kaseden az fazla yoğurt çorbası
1 tabak taze fasülye
yarım dilim kepek ekmeği

akşam yatıncaya kadar
elma
süt
yeşil çay düşünüyorum

spor

20 dk yürüyüş bandı
15 dk bisiklet
bir kaç kol bacak hareketi

Yok yok buyuk konusmak da istemiyorum cunku kesin basima gelir benim ama acayip sinir olurum yani. Belki kapiyi bile acmazdim ben o an
Bu kiyafet alma isi acayip motive ediyor galiba degil mi?

bana iyi geliyor tatlim.Ben gecen sene bana dar gelen bir kiyafetim icin zayifladim simdi bana geniş geliyor:))

Sana misafir olmak istiyorum:))
Bencede boyle pratik fikirler hem bize hem misafirliklere iyi gelir. Böylece korkmayiz da arladaslarla bulusmaktan
Gel canim seve seve agirlarim seni..Aynen gelenlerde hafif beslensin ben kilo almak istemiyorum artik onlarin yuzunden gerci kömbe de yapmistim ama yemedim bi arkadas duymustum "ben senin tadini biliyorum yemicem" diyorum artik oyle kilo aldirici seylere...

Ne guzel o zaman verdiysen yine veririsin canim
Boyle gruplar gercekten cok iyi oluyor cok motive edici

bana iyi geliyor tatlim.Ben gecen sene bana dar gelen bir kiyafetim icin zayifladim simdi bana geniş geliyor:))

Oo baya verdin o zaman sen
Cokguzel bi duygudur eminim eskiden giremedigin kiyafetin bol gelmesi
Ben de deneyecegim bunu. Kotlarima sigmaya calisacagim bakalim.

Ne yesem diye dusunurken;

Tavuklu salata yaptim(100gr haslanmis tavuk,marul,havuc,pancar) cok guzel gorununce esim de istedi ona da yaptim :)
3yk yogurt
2yk sebzeli bulgur pilavi

Kizlar ben aksam yemeginde yogurt yerine elma yedim ve yesil cay ictim
Birazdan spor yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…