12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Günaydın fit hatunlar :)

kahvaltı:
1 yağda yumurta ( 3 parça sucukla beraber- valla çok güzel koktu hele de doğal olunca )
5 siyah zeytin, 1 kk beyaz peynir, yeşillik, 1 domates, 1/2 salatalık, çeyrek havuç, 2 tam ceviz
ve şekersiz çay

kilo 69,2 hala
hemde cumartesıden bu yana çünkü neden çünkü dün kebap yedım haftasonu aksam yemek yedimm
bugunden ıtıbaren sıkı tutacagım kızlar

Kahvaltı 07:15 (200 kalori)
1,5 dilim kepek ekmeği
1 adet az yagda pişmiş yumurta

mihenk29 hoşgeldiniz.
benim iki cadı kızım var pek giremiyorum. elimden geldiğince takipteyim ama. umarım hepimizin gönlündekiler gerçekleşir.

bugünkü menüm
SABAH
2 yumurtalı yağsız omlet, domates, salatalık, maydanoz, 8 zeytin, 2 ince dilim kepek ekmek, şekersiz çay
ARA
domates, salatalık
türk kahvesi (tek şeker ile yapacağım)
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası (tuzsuz yağsız baharat ile)
yoğurt
ARA
yeşil elma
yeşil çay
AKŞAM
patates haşlama, yoğurt
mihenk29 kilo bildirimi hangi gün? ben her gün tartılıyorum gerçi :)))
bu sabah 65,8 çıktım. 2 gündür 67 küsür çıkıyordu. 1 günü daha hafif geçirdim böyle oldu.ben de anlamadım ki ödem mi var yine.yoksa tartı mı bozuk ??[/USER]

canım sen çok iyi gidiyordun. nazar mı değdi yoksa

1 saat yürüyüş yapıldı :)

öğle yemeği;
dün künün aynısı
8 yk kabak yemeği, 1 kase yoğurt.

çok şükür kabak bitti. evde sebzem yok. bu hafta pazarda gönlüme göre sebze alamadım. sebze yerine alternatif ne önerirsiniz? acaba değişik salatalar mı yesem

:)) tartı bozuk bahanesiyle yeni bir tartı aldır.
mihenk bugün yok şehir dışında. sadece p.tesi günlerini tartı günü yaptı.

Bende ne yemek yapacağımı bulmakta zorlanıyorum canım.Özellikle öğle arası gidip gelme süresini çıkınca 40-45 dk kalıyor her akşamda ertesi güne yemek kalmıyor.önceleri kızarma falan yapıyorduk ama şimdi kızarmada yiyemiyorum.
Bu gün gittim eve uyudum.Hiç bişey yemedim.Şimdi dışardan söylesem çok kalorili olacak söylemesem akşama kadar nasıl durcam bilmiyorum.

tatlım yakınlarda muhakkak restaurant vardır. salata söyle tavuklu ton balıklı hellim peynirli olabilir. ya da çorba söyle. öğleni geçiştirme mutlaka ye.
benim yemek sıkıntım olmuyor. muhakkak var ama bana uygun olması önemli olan. mesela bu sabah işe gelmeden önce yaptım ama diyetime uygun değil o yüzden akşam kendime başka şeyler yapacam.

öğle arası eve gitmesen de; yemeğini evden getirip iş yerinde yesen olmaz mı?

öğle arası eve gitmesen de; yemeğini evden getirip iş yerinde yesen olmaz mı?

Burda öyle salata falan yapan yerler yok ki kuzum ya dürüm ya pizza falan söyleyebilirim ancak.
Nasıl ısıtacam ki soğuk oluyor yemek.Bi de yoğurt falan getirsem 4 saate bozulabilir iş yeri baya sıcak

Burda öyle salata falan yapan yerler yok ki kuzum ya dürüm ya pizza falan söyleyebilirim ancak.
Nasıl ısıtacam ki soğuk oluyor yemek.Bi de yoğurt falan getirsem 4 saate bozulabilir iş yeri baya sıcak

o zaman dürüm söyle. ama sen servis de getirsinler ekmeksiz salata ayran şeklinde...ben hep evden getiriyorum. çekmeceye koyuyorum çekmece serin oluyor. ve ben o kadar alışmışım ki soğuk yemeye :))) hiç farketmiyor bana.

Zaten hazır yemek olsa gitmesi sorun değil de ben tembellik ediyorum yapmıyorum akşamdan yapacak olsamda aklıma yemek gelmiyor H Heart of Gold

benim ki alışkanlık oldu artık. eve kaplarımı götürdüğümde yemek hazırsa hemen yeni kaplara koyuyorum değilse de yatmadan önce ayarlayıp koyuyorum sabah telaş olmasın diye.

benim ki alışkanlık oldu artık. eve kaplarımı götürdüğümde yemek hazırsa hemen yeni kaplara koyuyorum değilse de yatmadan önce ayarlayıp koyuyorum sabah telaş olmasın diye.

Ben senin kadar pratikleşemedim henüz canım eşimde bende evde öğrenci gibi takılıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…