12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Burda öyle salata falan yapan yerler yok ki kuzum ya dürüm ya pizza falan söyleyebilirim ancak.
Nasıl ısıtacam ki soğuk oluyor yemek.Bi de yoğurt falan getirsem 4 saate bozulabilir iş yeri baya sıcak
evde yeşillik yıkayıp poşete koyabilirsin.light ton balığı ile salata yapabilirsin.
veya az zeytinyağı ile sebze yemeği yapabilirsin soğuk yenebilir.
ayran veya yoğurdu akşamdan dondurucuya at.işyerinde öğlene kadar anca çözünür.
hazıra karşıyım ama bardak çorba yapabilirsin.
yada kitaranın dediği gibi dürümü servis olarak iste ekmeksiz yersin.
benim de nacizane önerilerim bunlar.aklıma gelirse yazarım yine.

Salata ve sebze yemeklerini yapıyorum arada ama tam düzenli değil yemek işlerimiz :)
Teşekkür ederim tavsiyelerin için

selamlar

9:00
tam tahıllı sabdviç ekmeği ( peynir domates marul biber)

ara
2 bardak yeşilçay
2 bardak çay
1 tane maden suyu

14:00
arkadaşın pastasından 3 çatal
küçük bir kurabiye

Salata ve sebze yemeklerini yapıyorum arada ama tam düzenli değil yemek işlerimiz :)
Teşekkür ederim tavsiyelerin için

ben eski çalıtıım yerde evden götürüyorum her şey soğuk yenebiliyor :)
dolma
makarna
tavuk
omlet
salata
köfte
insan soğuk yemeğe alışıyor

ya da yumurta fln haşlayıp kahvaltılık koyup çok yedim

Ben buraya getirsemde eşim eve geliyor öğlenleri birazda o yüzden iş yerinde yemiyorum.Benim akşamdan yemek yapmaya alışmam lazım ama üşeniyorum :)

Ben buraya getirsemde eşim eve geliyor öğlenleri birazda o yüzden iş yerinde yemiyorum.Benim akşamdan yemek yapmaya alışmam lazım ama üşeniyorum :)

oy oy :) seni beni bir evde gör. h.içi 8 8.30 da anca oturuyorum. baktım ki çok yorgunum yemekten sonra oturuyorum kızımla oynuyorum. bu seferde sabah 6 da yemek yapıyorum :)

her şekilde yapıyorum yani. o konuda hiç rahat biri olamadım. aman canım ne var bugün de geçiştiririz söyleriz dışarıdan bişiler ya da kahvaltılık yeriz diyemedim. eşim de bir ev yemeği hastası. adamı arkadaşları dışarı götürmese dışarıda yemek yemeyecek :)

Ben 4,5 yıldır çalışıyorum 3,5 yıl çoğunlukla dışardan yedim.Eşimde sağolsun yemek yapmaya yardım ediyor ama evde olduğun gün yemek yapsan hazır olur diyorum.Yok ya boşver akşam yeriz bişeyler diyor yada dışarda yiyoruz :)

Ben işten gidince misafir gelmeyecekse önce bi kaç saat yatıyorum :) H Heart of Gold

boşver o zaman eşin bunu sorun etmiyorsa takılın kafanıza göre :) uyumak dinlenmek bana uzak kelimeler. evlendikten sonra (çocuk olmadan önce de) çok yorulmaya başladım .tek iken şimdi iki kişinin yükü var. şimdi 3 kişiyiz. ama evladım asla yük değil ölene kadar sırtımda taşısam of demem. ama eşlerin de yardımcı olması ve biraz işten anlaması gerek gerçekten.

Kesinlikle canım özelliklede çalışan kadınlar için yardımcı eş şart Allah kolaylık versin:)

1 parca firinda tavuk pirzola (kucuktu)
1 porsiyon karisik marul salatasi
5 yk yogurt
5 yk yesil mercimekli eriste corbasi

akşamki yemeği çok yap ertesi gün öğlen ısıtır yersin bak isteyince oluyor :)) hem de maddi olarak da etkiliyor dışardan yedikçe. en kötü ihtimal tavuç kavur yağda yanına yoğurt, köfteyi az yağda kızart. ben kıymayı alıyorum yapıp buzluğuna atıyorum acil durumlarda kendime yetecek kadar kızartıp yiyorum :)

saat 15:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pirinçli pırasa

akşam yatıncaya kadar
yeşilçay
elma
süt
madensuyu

spor
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş

kol bacak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…