- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Ben senin kadar pratikleşemedim henüz canım eşimde bende evde öğrenci gibi takılıyoruz :))
İnşAllah :))):))) çocuk olunca değişir.
evde yeşillik yıkayıp poşete koyabilirsin.light ton balığı ile salata yapabilirsin.Burda öyle salata falan yapan yerler yok ki kuzum ya dürüm ya pizza falan söyleyebilirim ancak.
Nasıl ısıtacam ki soğuk oluyor yemek.Bi de yoğurt falan getirsem 4 saate bozulabilir iş yeri baya sıcak
Salata ve sebze yemeklerini yapıyorum arada ama tam düzenli değil yemek işlerimiz :)evde yeşillik yıkayıp poşete koyabilirsin.light ton balığı ile salata yapabilirsin.
veya az zeytinyağı ile sebze yemeği yapabilirsin soğuk yenebilir.
ayran veya yoğurdu akşamdan dondurucuya at.işyerinde öğlene kadar anca çözünür.
hazıra karşıyım ama bardak çorba yapabilirsin.
yada kitaranın dediği gibi dürümü servis olarak iste ekmeksiz yersin.
benim de nacizane önerilerim bunlar.aklıma gelirse yazarım yine.
Salata ve sebze yemeklerini yapıyorum arada ama tam düzenli değil yemek işlerimiz :)
Teşekkür ederim tavsiyelerin için
ben eski çalıtıım yerde evden götürüyorum her şey soğuk yenebiliyor :)
dolma
makarna
tavuk
omlet
salata
köfte
insan soğuk yemeğe alışıyor
ya da yumurta fln haşlayıp kahvaltılık koyup çok yedim
Ben buraya getirsemde eşim eve geliyor öğlenleri birazda o yüzden iş yerinde yemiyorum.Benim akşamdan yemek yapmaya alışmam lazım ama üşeniyorum :)
Ben 4,5 yıldır çalışıyorum 3,5 yıl çoğunlukla dışardan yedim.Eşimde sağolsun yemek yapmaya yardım ediyor ama evde olduğun gün yemek yapsan hazır olur diyorum.Yok ya boşver akşam yeriz bişeyler diyor yada dışarda yiyoruz :)oy oy :) seni beni bir evde gör. h.içi 8 8.30 da anca oturuyorum. baktım ki çok yorgunum yemekten sonra oturuyorum kızımla oynuyorum. bu seferde sabah 6 da yemek yapıyorum :)
her şekilde yapıyorum yani. o konuda hiç rahat biri olamadım. aman canım ne var bugün de geçiştiririz söyleriz dışarıdan bişiler ya da kahvaltılık yeriz diyemedim. eşim de bir ev yemeği hastası. adamı arkadaşları dışarı götürmese dışarıda yemek yemeyecek :)
Ben işten gidince misafir gelmeyecekse önce bi kaç saat yatıyorum :) H Heart of Gold
Kesinlikle canım özelliklede çalışan kadınlar için yardımcı eş şart Allah kolaylık versin:)boşver o zaman eşin bunu sorun etmiyorsa takılın kafanıza göre :) uyumak dinlenmek bana uzak kelimeler. evlendikten sonra (çocuk olmadan önce de) çok yorulmaya başladım .tek iken şimdi iki kişinin yükü var. şimdi 3 kişiyiz. ama evladım asla yük değil ölene kadar sırtımda taşısam of demem. ama eşlerin de yardımcı olması ve biraz işten anlaması gerek gerçekten.
Müdür izin verdi erken çıkıyorum bu gün gider uyurum azcık :)) H Heart of Gold
moralım bozukcanım sen çok iyi gidiyordun. nazar mı değdi yoksa
akşamki yemeği çok yap ertesi gün öğlen ısıtır yersin bak isteyince oluyor :)) hem de maddi olarak da etkiliyor dışardan yedikçe. en kötü ihtimal tavuç kavur yağda yanına yoğurt, köfteyi az yağda kızart. ben kıymayı alıyorum yapıp buzluğuna atıyorum acil durumlarda kendime yetecek kadar kızartıp yiyorum :)Ben buraya getirsemde eşim eve geliyor öğlenleri birazda o yüzden iş yerinde yemiyorum.Benim akşamdan yemek yapmaya alışmam lazım ama üşeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?