12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bende onu düşünüyorum canim buzlukta hazır biseyler bulundursam iyi olur :)

Bende onu düşünüyorum canim buzlukta hazır biseyler bulundursam iyi olur :)
çok pratik oluyor. benim haşlanmış nohutum, taze fasülyem, köftem, mantım ,vardır hep :)

geçen sene diyet yaparken değiştirmiştim yeme alışkanlığımı kasmadan çok güzel verdim bu sene de böyle yapıcam. 2 kişiyiz d,ye düşünme ben yalnız yaşıyorum :)

mesela pırasıyı alıyorum doğrayıp 2-3 poşete ayırım yarm saat süremeden pişiyor zaten

Iyi aksamlar kizlar
Sabah kahvaltimi yazmistim
Ara: 5-6 cilek
Ara: yesil elma
Oglen: 2 parca tavuk gogus
3 zeytin
2 yk domates salatasi
Aksam;
5-6 izgara kofte
2 dilim ekmek
Salata
1 barda ev yapimi erik komposto (sekersiz)
Bugun spor 20 dk.bisiklet oldu temizlik ysprim aksama kadar yoruldum yapamadim malesef

Bende ispanak nohut denedimde pirasa falan denememistim bu hafta sonu biseyler yapabilirim insAllah :)

Sen iyi yapiyorsun maasAllah ben tek yaşarken hic yapmiyordum annen geldikce yapardi onu da yemezdim çöpe giderdi

Bende ispanak nohut denedimde pirasa falan denememistim bu hafta sonu biseyler yapabilirim insAllah :)

Sen iyi yapiyorsun maasAllah ben tek yaşarken hic yapmiyordum annen geldikce yapardi onu da yemezdim çöpe giderdi
aslında ben çoğu şeye geçen sene başladım :) geçen yıl ailemle yaşıyordum onlar bi süre şehir dışına çıkmışlardı. kuzenimle kaldım o da hep sebze yerdi öle alıştım :)

yemek yapmayı seviyorum arkadaş fln da çağırırım bi başlasan sonra sistemin oturacak çok rahat , evdeki o yemek kokusu candır can :) gaza getircem seni

deneyip görelim diyorsun haklısın liste yazp bpz ,nşllah kilolar gidinceye kadar sizinleyim :)

Aynen canim deneme süreci iyi gelecek. Kim gerçekten kararli bunuda anlamış oluruz..
Sen kararli ve azimli bir izlenim bıraktın bende birlikte devam ederiz inşallah. .

Ben senin tadini biliyorum dusuncesi mantikli ama o bana pek kar etmiyor

evet ben o zamanlar bir mantomun fermuarini takamiyordum. Fermuarin iki tarafi birbirine 5-6 cm uzaklikta kaliyordu Sirf daha buyuk beden almayayim diye 48 bedeni aldim oyle kullandim sinra zamanla fermuarlari taktim sonra o halde bile genis gelmeye basladi. Simdi 44 beden manto giyiyorum:))
Ben geçen hafta 68.1 çıkmıştım. 2 gün dikkat etmeyince cuma yine 68.1 çıktım. Ama bu gün 67.3 çıktım. 2 günde bu kilo nasıl verilir anlamadım. Araştırıyoruz:)

Canim gelecek pazartesi gunu kilonu guncellerim artik. Aslinda oglene kadar tarti sonuclari biterse daha iyi olur.

Bende katılabilirmiyim aranıza.

dun sehir disindaydim cevap veremedim kusura bakma lutfen. Hala istiyorsan katilabilirsin.

Karbonhidratlar tarti ustunde agirlik yapiyor malesef tatlim bende olcuyu kacirinca sonuc facia oluyor resmen.. birkac gun kh azaltip proteini arttir bakalim neler olacak..

günaydın zayıf , fit, seksi hatunlar

Gunaydin canim ben nefense o iltifatlari ustume alinamadim yaw:))

kızlar günaydın,

2 haftadır bileğim ağrıyordu. gecer gibi oldu dn şişti ağrıdan uyuyamadım ağladıkça ağrıdı. afedersiniz ne tuvalete gidebiliyorum ne de üstümü değiştirebiliyorum. eşim yaptı. sabah acile zor dayandım. su an alçılıym. dirseğe kadar. yumusak doku zedelenmesi dedi dr. p.tesıye kadar alçıda kalacak. kırık çıkık b yok dedı ama bakalım artık

sabah:

1 yumurta haşlanmış
domates peynir zeytıin salatalık

Canim ya cok uzuldum. Geçmiş olsun nasıl oldu peki bi yere falan mi carpti?
Sag kol mu peki? Eger solak degilsen sag kola birsey olması herzaman daha zor

Ya aslında bende çok misafir çağırıyorum ama çaya :) bu kilolarda pasta börek yemekten oldu :)
İşe yarıyor canım sen böyle anlattıkça yapasım geliyor :)) Evde yemek kokusu oldu mu bi düzene girdiğinin belirtisi oluyor.

Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine Allah(cc) acil şifalar versin

Günaydın hanımlar :)
1 kk kadar peynir
1,5 tatlı kaşığı nutella
2 dilim kepekli ekmek

Yumurta falan yemem gerekiyor protein için ama yiyemiyorum pek sevemiyorum yumurta beyazını

Calisiyorsan elbette isin iki kat daha zor oluyor ama bir evde yemek kokusu= yuva ssıcaklığı gibi geliyor bana. O yuva kokusu beni bir ara 105 kilo yapti o ayri:)) bu konuda da dengeyi elden birakmamak gerekiyor iste..

solağım :))) ve sağ kol alçıda :)) ve işteyim. eve gitmedim. kız hasta bakıcımız var beni görürse durmaz daha kötü olur. çarpmadım zorladım elimi uyurken hep ters tutup yatak basşlığının alTINA sokuyordum ağrıyına kadar oyle uyuyordum. kızım bazen bizimle uyuyor raht etsin diye kolumu koyacak yer bulamıyorum ondan böyle oldu. tsekkurler kızlar

Vucudumuzdaki her bir azamiz cokk kiymetli bunu sagligimiza birsey oldugunda anlıyoruz malesef.. Rabbim acil sifa versin biran önce iyilesirsin inşallah. .

Birkac gündür duzensiz gecirdigim günleri telafi etme.k adina bugun ve önümüzdeki birkac gun cokk dikkatli olacagim..
Onumuzdeki pazartesiye kadar şöyle
1- yesil cay ve mate cayindan 2ser bardak daha icecegim.
2- hergun bir bardak form cay icecegim.
3- protein agirlikli beslenecegim
4- ekmek, makarna ve pilavdan bir süre uzak duracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…