12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Vucudumuzdaki her bir azamiz cokk kiymetli bunu sagligimiza birsey oldugunda anlıyoruz malesef.. Rabbim acil sifa versin biran önce iyilesirsin inşallah. .
kesinlikle. dün eşim yardım ediyor bir yandan da agrıdan ağlıyorum. dedim ki Rabbim kimseye muhtaç etmesin bir bşkasının yardımına muhtaç olmak zor. uvzu eksik olanarı düşndüm ne kadar zor bir hayat onlar için. bu arada arada harfler eksik oluyo k.bkmayın .)

Calisiyorsan elbette isin iki kat daha zor oluyor ama bir evde yemek kokusu= yuva ssıcaklığı gibi geliyor bana. O yuva kokusu beni bir ara 105 kilo yapti o ayri:)) bu konuda da dengeyi elden birakmamak gerekiyor iste..
Kesinlikle bıraktığın anda herşeyden mahrum kalıyor insan.Bu arada hiç yemek yapmıyorum diye anlaşılmasın çok çok iyi değilsede iyi yemek yaparım :))

4.maddedekileri yemediğinde aradaki farkı göreceksin.

Cok gecmis olsun tatlim allah sifalar versin gercekten zor bi durum cabucak iyilesir insallah

4.maddedekileri yemediğinde aradaki farkı göreceksin.

Evet illaki farki olacak ama ogle menumde tavuk salata ve cacik vardi mesela bir turlu doyadim dun yediklerimden sonra midem mi genusledi bilmiyorum ama sanki hiçbir şey yememisim gibi karnim kazanıyordu resmen 3-4 cips yedim bastırir diye olmadi 1 pismaniye ve catalin ucuyla pasta yedim..
Simdi kaçamak yapmis oldum aslinda ama günü batirmaz diye düşünüyorum. Bitki cayi falan icip gunu aclik krizi yaşamadan kapatırim inşallah.

aslında cok doyurucu bir menüymüş. cips pişmaniye olmadı. ayran iç acıktıgında bol sulu şekilde. ayrıca eve alma paketli şeyler. görmediğinde yemezsin. ve tam kahvaltı yap bak ben 7.30 da yaptım ara yapamadım fırsat da olmadı 12.45 de yedim ve doydum. çay içiyorum. bugün bir hocamız bitter çikolata getirmiş 100 gr :))) hocam ben bunu 20 günde yerim artık dedim. başka zaman olsa hopp anında. şimdi bakıyorum. tatlı yemiyorum 15 gündür. tatlı tatlıyı doğuruyor.

ve bakalım merak ediyorum salı gününe kadar spor yapamıcam. kilomda nasıl bir değişiklik olacak. en son p.tsi tartılmıştım.

Ya aslinda hatami buldum galiba. Ben tavugu haslama yaptim salatama da hic yag koymadim yani yemeklerde ne tag vardi nede tuz. Dolayisiyla yyemek yemiş gibi hissetmedim kendimi sanirim. Sen yagda nasil bi ölçü kullaniyorsun?

geçmiş olsun

Ya aslinda hatami buldum galiba. Ben tavugu haslama yaptim salatama da hic yag koymadim yani yemeklerde ne tag vardi nede tuz. Dolayisiyla yyemek yemiş gibi hissetmedim kendimi sanirim. Sen yagda nasil bi ölçü kullaniyorsun?

yağ konusunda esneğim. yağ tok tutan ve vucudun ihtiyacı olan bir yiyecek diyeyim. sızma yağı kastediyorum. ben yemekleri bildiğin yağlı salçalı yapıyorum. ama ölçülü mesela zeytinyağlılara 2yk kasığı koyarım. salatalara da 1-2 yk. tuz zaten kullanmadığım için eksikliğini hissetmiyorum. salçada tuz var zaten.

selamlarr

sabah 9:00

tam tahıllı sandviç ekmeğine( marul, dometes, peynir, biber)

ara
2 bardak yeşilçay
1 bardak siyah çay

saat:13-00

1 tane elma

[QUOTyemeğierva1988, post: 40510633, member: 630624"]selamlarr

sabah 9:00

tam tahıllı sandviç ekmeğine( marul, dometes, peynir, biber)

ara
2 bardak yeşilçay
1 bardak siyah çay

saat:13-00

1 tane elma[/QUOTE]
Ogle yrenegi nerde tatlim?

Patates kizartmasi
yogurt

Bu gün ki kalorimi simdiden doldurdum

patates kızartması 1 porsiyon 300 kalori. günlük 1000 calorinin altına sakın düşme. bence daha doldurmadın. sabah ki yediğin azdı zaten. akşama az yeme ama sebze yemeği ye mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…