12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

[QUOTyemeğierva1988, post: 40510633, member: 630624"]selamlarr

sabah 9:00

tam tahıllı sandviç ekmeğine( marul, dometes, peynir, biber)

ara
2 bardak yeşilçay
1 bardak siyah çay

saat:13-00

1 tane elma
Ogle yrenegi nerde tatlim?[/QUOTE]

arkadaşta yiyeceğim 3 gibi olur :)

metra yogun musun bilmiyorum ama canim biraz daha aktif olsan senin icinde bizim içinde daha iyi olur. Baski ve sorumluluk olmadan hicbirimiz kilo veremiyoruz

arkadaşta yiyeceğim 3 gibi olur :)

Kendini ac birakmissin gibi hissettim ac mısın bilmiyorum ama:)) keske 2 ara ogun yapsaydin simdiye dek birde elmanin yaninda sut icersen daha tok hissedersin kendini[/QUOTE]

aç değilim şu anda teşekkürler düşündüğün için . ara yapmak sıkıntı oluyor. okula sandviçimi götürüyorum. sabahçıyım eve gelince ypıyorum birde. :)

patates kızartması 1 porsiyon 300 kalori. günlük 1000 calorinin altına sakın düşme. bence daha doldurmadın. sabah ki yediğin azdı zaten. akşama az yeme ama sebze yemeği ye mutlaka
Gramlarını tam bilmediğim için tahmini hesaplıyorum canım eksik olmasın diyede fazla fazla sayıyorum.Günlük 1200 kalori alıyorum.Şu an ki hesaplarıma göre 189 kalori hakkım kaldı.Salatayla mı geçiştirsem diyordum bende

Hiç aklıma gelmedi haşlamak canım ya bayadır da yememiştim az yedim ama sabahta birazcık nutella yediğim için kalori doldu
canım ben diyete girince nette diyet yemekleri fln diye aratıyorum hep aklıma pratik ve hafif şeyler daha çabuk geliyor:)
brokoli seviyorsan yoğurtlu salatası yanında da az tavuk süper öğün oluyor

minerva1988 .!.:
Kendini ac birakmissin gibi hissettim ac mısın bilmiyorum ama:)) keske 2 ara ogun yapsaydin simdiye dek birde elmanin yaninda sut icersen daha tok hissedersin kendini

aç değilim şu anda teşekkürler düşündüğün için . ara yapmak sıkıntı oluyor. okula sandviçimi götürüyorum. sabahçıyım eve gelince ypıyorum birde. :)[/QUOTE]
Yogun zamanima denk geldin o yuzden kacirdim galiba ogrenci misin yas kac?

kızlar nette araştırma yaparke dikkatimi çekti. yeşilçayı sıcak içmemek gerekiyor, bağırsak kanseri riski olabiliyormuş. ben ılık içiyorum artık. paylaşmak istedim

Aktif olmaya calisiyorum canim menu payladiyorum sma sohbetlere pak katilamiyorum dimi zamanla artk canim

Sohbetlere katılmadığında kendini uzak hissedersin canim. Burda kimse kimseyi cok tanımıyor zaten a menune yorum yapabilmek için bile biraz samimiyet şart

kızlar kendimizi özet geçsek en azındsn kimlerle muhatab olduğumuzu bileleim

Sohbetlere katılmadığında kendini uzak hissedersin canim. Burda kimse kimseyi cok tanımıyor zaten a menune yorum yapabilmek için bile biraz samimiyet şart
Dogru soyluyosun tatlim ben tum yorumlara acigim zaten menulerimizi de o amacla yaziyoruz
Sen nasilsin neler yapiyosun sehir disi geziniz nasil gecti

Ben basliyorum. 29 yasindayimm evliyim ekimde 11. Yilim doluyor. 2 cocuk amnesiyim. Geçmişte az çalışma deneyimi olmus ama es durumundan şuanda evde oturan bir sismanim simdi:))
oyy ne kadar ne güzel kilolar birazda çocuklardan yadigar :) vericez hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…