- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Ogle yrenegi nerde tatlim?[/QUOTE][QUOTyemeğierva1988, post: 40510633, member: 630624"]selamlarr
sabah 9:00
tam tahıllı sandviç ekmeğine( marul, dometes, peynir, biber)
ara
2 bardak yeşilçay
1 bardak siyah çay
saat:13-00
1 tane elma
Ogle yrenegi nerde tatlim?
Hiç aklıma gelmedi haşlamak canım ya bayadır da yememiştim az yedim ama sabahta birazcık nutella yediğim için kalori dolduMeden kizartma canim hic olmadı haslayip yeseydin
Hiç aklıma gelmedi haşlamak canım ya bayadır da yememiştim az yedim ama sabahta birazcık nutella yediğim için kalori doldu
arkadaşta yiyeceğim 3 gibi olur :)
Gramlarını tam bilmediğim için tahmini hesaplıyorum canım eksik olmasın diyede fazla fazla sayıyorum.Günlük 1200 kalori alıyorum.Şu an ki hesaplarıma göre 189 kalori hakkım kaldı.Salatayla mı geçiştirsem diyordum bendepatates kızartması 1 porsiyon 300 kalori. günlük 1000 calorinin altına sakın düşme. bence daha doldurmadın. sabah ki yediğin azdı zaten. akşama az yeme ama sebze yemeği ye mutlaka
canım ben diyete girince nette diyet yemekleri fln diye aratıyorum hep aklıma pratik ve hafif şeyler daha çabuk geliyor:)Hiç aklıma gelmedi haşlamak canım ya bayadır da yememiştim az yedim ama sabahta birazcık nutella yediğim için kalori doldu
minerva1988 .!.:Kendini ac birakmissin gibi hissettim ac mısın bilmiyorum ama:)) keske 2 ara ogun yapsaydin simdiye dek birde elmanin yaninda sut icersen daha tok hissedersin kendini
Aktif olmaya calisiyorum canim menu payladiyorum sma sohbetlere pak katilamiyorum dimi zamanla artk canimmetra yogun musun bilmiyorum ama canim biraz daha aktif olsan senin icinde bizim içinde daha iyi olur. Baski ve sorumluluk olmadan hicbirimiz kilo veremiyoruz
1200 kalori günlük.Fazla yersem yakmaya çalışıyorum.Bazende fazla yemeden spor yaparsam artan kaloriyide yemiyorum o kadar iyi oluyor ki :)Az yediysen sorun yapma bence gunluk kalori hedefin kac?
Aktif olmaya calisiyorum canim menu payladiyorum sma sohbetlere pak katilamiyorum dimi zamanla artk canim
1200 kalori günlük.Fazla yersem yakmaya çalışıyorum.Bazende fazla yemeden spor yaparsam artan kaloriyide yemiyorum o kadar iyi oluyor ki :)
kızlar kendimizi özet geçsek en azındsn kimlerle muhatab olduğumuzu bileleim
Dogru soyluyosun tatlim ben tum yorumlara acigim zaten menulerimizi de o amacla yaziyoruzSohbetlere katılmadığında kendini uzak hissedersin canim. Burda kimse kimseyi cok tanımıyor zaten a menune yorum yapabilmek için bile biraz samimiyet şart
oyy ne kadar ne güzel kilolar birazda çocuklardan yadigar :) vericez hepimizBen basliyorum. 29 yasindayimm evliyim ekimde 11. Yilim doluyor. 2 cocuk amnesiyim. Geçmişte az çalışma deneyimi olmus ama es durumundan şuanda evde oturan bir sismanim simdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?