12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Ben basliyorum. 29 yasindayimm evliyim ekimde 11. Yilim doluyor. 2 cocuk amnesiyim. Geçmişte az çalışma deneyimi olmus ama es durumundan şuanda evde oturan bir sismanim simdi:))
AY ÇOK TATLISIN şişman deme kendine. biraz fazla kilon var o kadar onu da vereceksin burada

Bende 89 luyum kizlar
7 yillik evliyim
4,5 yasinda ve 9 aylik iki oglum var
Emziriyorum bebegimi
Zaten kiloluydum dogumla birlesince dagildim resmen ankarada yasiyorum oyle iste

ben de bir yere üye oldum 1 haftadır. kalori takibi için herkes yapınca ben de yapayım dedım. ortalama 1100-1200 arası alıyorum. yürüyüşle de 200 kalori yakıyorum

Dogru soyluyosun tatlim ben tum yorumlara acigim zaten menulerimizi de o amacla yaziyoruz
Sen nasilsin neler yapiyosun sehir disi geziniz nasil gecti

Tesekkurler canim diyete adepte oldugum gunlrr daha iyiyim. Cok yedigimde hantal ve bitkin oluyorum. Bu kadar sağlıklı yiyecek varken neden vücudumuza zararlı seyler yiyoruz bilmem..
Gezi superdi canim esimin isi disinda kalan zamanlari cocuklarla gezerek geçirdik. Cok huzurluydum. Yemeklerde az dengeli olsa daha mutlu olacaktim ama neyse cok takilmim bugune bakayım dimi:))

Merhaba
Kahvaltıda yağsız yumurta pişirdim ama 2 tane çok geldi. Şu saate kadar midem bulanıp durdu. Öğleyi biraz ertelemek zorundayım. Zaten bir kase yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Çok tokum. Akşama da yeşil fasülye yemeği pişiricem. 6 kaşık fasulye, bir tabak salata olay tamamdır:)

mihenk29 dun dunde kaldi canim takilma bencede keyfini cikardigina sevindim tatlim bu hafta daha dikkatli olrsun pazartesi eksi cikarsin

minerva1988 pasalarla ugrasmak biraz yorucu oluyo canim malum erkek cocuklari hareketliler tatli yorgunluklar ama

s_syd yeni evliligin tadini cikar canim insallah bide hamis olursun dusunuyomusun bebek

@kitara allah bagislasin bebegini tatlim

Hepinizle tanistigima cok memnun oldum kizlar

sağol canım. seninkileri de Allah bağışlasın.

Cok guzel menu canim bende keske senin gibi azcik yesem tok olsammm

Cok guzel menu canim bende keske senin gibi azcik yesem tok olsammm
Aslında normalde az yiyor sayılmam ama bugün yumurtadan midem bulandı tüm iştahımı kesti. Ama bir yandan da iyi oldu. Belki de az yemenin bir yolu da sevmediğimiz şeylerden yiyip midemizi küstürmektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…