- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
AY ÇOK TATLISIN şişman deme kendine. biraz fazla kilon var o kadar onu da vereceksin buradaBen basliyorum. 29 yasindayimm evliyim ekimde 11. Yilim doluyor. 2 cocuk amnesiyim. Geçmişte az çalışma deneyimi olmus ama es durumundan şuanda evde oturan bir sismanim simdi:))
Ogretmenisin tatlimben minerva
88 liyim
öğretmenim
istanbulda gurbette yalnız yaşıyorum
boyum 160
kilom 55
hedefim hazirana kadar 50
psikolojik danışmanlık ve rehberlikN
Ogretmenisin tatlim
Gramlarını tam bilmediğim için tahmini hesaplıyorum canım eksik olmasın diyede fazla fazla sayıyorum.Günlük 1200 kalori alıyorum.Şu an ki hesaplarıma göre 189 kalori hakkım kaldı.Salatayla mı geçiştirsem diyordum bende
bende evde kaldım işte :)))Bende 89 luyum kizlar
7 yillik evliyim
4,5 yasinda ve 9 aylik iki oglum var
Emziriyorum bebegimi
Zaten kiloluydum dogumla birlesince dagildim resmen ankarada yasiyorum oyle iste
Dogru soyluyosun tatlim ben tum yorumlara acigim zaten menulerimizi de o amacla yaziyoruz
Sen nasilsin neler yapiyosun sehir disi geziniz nasil gecti
Severim canım brokoliyi kışın çok yaptım.Bende bi kaç diyet yemeği buldum deneyecem :)canım ben diyete girince nette diyet yemekleri fln diye aratıyorum hep aklıma pratik ve hafif şeyler daha çabuk geliyor:)
brokoli seviyorsan yoğurtlu salatası yanında da az tavuk süper öğün oluyor
Amin canım bende çok genç sayılmam 27 yaşındayım 4,5 yıllık memurum :)en yaşlınız ben miyim
31 yaşındayım - 3 yaşında kızım var. 9 yıldır devlet memuruyum. azimliyim aslan kadınıyım. yarışmacı arkadaslarıma bol eksiler dilerim...
Çok motive olmuş hissettim kendimi sağol mihenkcim :)Bencede cok iyi azmine maşallah valla:))
bi,zle de paylaş öneri olur :)Severim canım brokoliyi kışın çok yaptım.Bende bi kaç diyet yemeği buldum deneyecem :)
mihenk29 dun dunde kaldi canim takilma bencede keyfini cikardigina sevindim tatlim bu hafta daha dikkatli olrsun pazartesi eksi cikarsin
minerva1988 pasalarla ugrasmak biraz yorucu oluyo canim malum erkek cocuklari hareketliler tatli yorgunluklar ama
s_syd yeni evliligin tadini cikar canim insallah bide hamis olursun dusunuyomusun bebek
@kitara allah bagislasin bebegini tatlim
Hepinizle tanistigima cok memnun oldum kizlar
Cok guzel menu canim bende keske senin gibi azcik yesem tok olsammmMerhaba
Kahvaltıda yağsız yumurta pişirdim ama 2 tane çok geldi. Şu saate kadar midem bulanıp durdu. Öğleyi biraz ertelemek zorundayım. Zaten bir kase yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Çok tokum. Akşama da yeşil fasülye yemeği pişiricem. 6 kaşık fasulye, bir tabak salata olay tamamdır:)
Aslında normalde az yiyor sayılmam ama bugün yumurtadan midem bulandı tüm iştahımı kesti. Ama bir yandan da iyi oldu. Belki de az yemenin bir yolu da sevmediğimiz şeylerden yiyip midemizi küstürmektir:)Cok guzel menu canim bende keske senin gibi azcik yesem tok olsammm
bozma moralini sen yeterki iste. elbet gidecek fazlalıklar....
bak benim kilo grafiğime.bir facia.ama yinede devam ediyorum pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?