- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 53
- 41
günlük 1000 kalorinin altına düşme hızlı verecem diye sağlığından olma , az ver ama dengeli olsun. Allah korusun ileride sıkıntılarını çekersinbugun son sürat basladımmmmm yenıdennnn
günlük 1000 kalorinin altına düşme hızlı verecem diye sağlığından olma , az ver ama dengeli olsun. Allah korusun ileride sıkıntılarını çekersin
Tamam paylaşırım :)bi,zle de paylaş öneri olur :)
ok sen kendini daha iyitanırsın. önemli olan rahat hissettiğin kiloda olmak. belki de 65 kg dur idealin. mesela ben 60 un altına hiçbir zaman düşemedim ve 60 kg da kendimi kuş gibi hissediyordum :))bugun kasıtlı degıl bısı yıyemedım ısten vakıt olmadı
mihenk29 dun dunde kaldi canim takilma bencede keyfini cikardigina sevindim tatlim bu hafta daha dikkatli olrsun pazartesi eksi cikarsin
@minerva1988 pasalarla ugrasmak biraz yorucu oluyo canim malum erkek cocuklari hareketliler tatli yorgunluklar ama
s_syd yeni evliligin tadini cikar canim insallah bide hamis olursun dusunuyomusun bebek
@kitara allah bagislasin bebegini tatlim
Hepinizle tanistigima cok memnun oldum kizlar
Ne kadar çok kayısı yersen akşam yemeğini o kadar azaltman gerekecek o yüzden hemen o paketi yok etmelisin :)))Kuru kayısı paketi masanın üzerinde. Deli gibi dönüp dolaşıp bir tane alıyorum. Biri beni durdursun:)
ok sen kendini daha iyitanırsın. önemli olan rahat hissettiğin kiloda olmak. belki de 65 kg dur idealin. mesela ben 60 un altına hiçbir zaman düşemedim ve 60 kg da kendimi kuş gibi hissediyordum :))
Yok ettim sayılır:) ama galiba yanlış yere depoladım:) en fazla 8 tane olmuştur. Zararı olmaz inşallahNe kadar çok kayısı yersen akşam yemeğini o kadar azaltman gerekecek o yüzden hemen o paketi yok etmelisin :)))
oyy ne kadar ne güzel kilolar birazda çocuklardan yadigar :) vericez hepimiz
AY ÇOK TATLISIN şişman deme kendine. biraz fazla kilon var o kadar onu da vereceksin burada
ben de bir yere üye oldum 1 haftadır. kalori takibi için herkes yapınca ben de yapayım dedım. ortalama 1100-1200 arası alıyorum. yürüyüşle de 200 kalori yakıyorum
en yaşlınız ben miyim
31 yaşındayım - 3 yaşında kızım var. 9 yıldır devlet memuruyum. azimliyim aslan kadınıyım. yarışmacı arkadaslarıma bol eksiler dilerim...
Severim canım brokoliyi kışın çok yaptım.Bende bi kaç diyet yemeği buldum deneyecem :)
Gel canim katil aramiza:))Ya ben de katilmak istiyorum :)
Kuru kayısı paketi masanın üzerinde. Deli gibi dönüp dolaşıp bir tane alıyorum. Biri beni durdursun:)
Biraz dimi:)) vericez tatlim Allah in izniyle..
Supersin kilolar senden korksun o zaman:))
Bende aslan burcuyum aslinda benzetmistim biraz kendime yonlendirmeyi dogru bildigini ogretmeyi seviyorsun:))
Bende isterim:))
Ne guzel tekrar vermeye basladigina gore devam edersin.Sen verdikce azimleniyorsun..
Gel canim katil aramiza:))
Taniyabilir miyiz seni??
Kendini ac biraktin canım ondan böyle oldu galiba. Sutlu kahve yada tarcinli yogurt yada süt iyi gelir diyecektim ama olanlar olmuş galiba:)) 8 tane ile kaldiysn büyük bir sorun yok bence
InsAllah :))Yok ettim sayılır:) ama galiba yanlış yere depoladım:) en fazla 8 tane olmuştur. Zararı olmaz inşallah
Hosgeldin :)Merhaba,
26 yasindayim, muhendisim. Her gun yuruyus yaparim mutlaka, 167 boyunda 60 kilo civarindayim. Hedefim 54 olmak :)
tebrik ederim.hadi bakalım yarışa devammmmbugun son sürat basladımmmmm yenıdennnn
canım hemşehri sayılırız ben de TokatlıyımAdım şeyda
Gümüşhane de yaşıyorum eşimin işinden dolayı ama Sivaslıyız ikimizde
27 yaşındayım
4,5 yıldır satınalma memuruyum
11 aylık evliyim
1.60 diyorum diyetisyen 1.59 diyor boyuma :)
60 kiloydum şu an 58.7 galiba tam bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?