12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

bugun kasıtlı degıl bısı yıyemedım ısten vakıt olmadı
ok sen kendini daha iyitanırsın. önemli olan rahat hissettiğin kiloda olmak. belki de 65 kg dur idealin. mesela ben 60 un altına hiçbir zaman düşemedim ve 60 kg da kendimi kuş gibi hissediyordum :))

Bende memnun oldum canım.bebişi seneye şubat mart gibi hamile olmak istiyorum nasip olursa :) Allah(cc) bağışlasın seninkileri de inşAllah :)

ok sen kendini daha iyitanırsın. önemli olan rahat hissettiğin kiloda olmak. belki de 65 kg dur idealin. mesela ben 60 un altına hiçbir zaman düşemedim ve 60 kg da kendimi kuş gibi hissediyordum :))

bende 61-62 ıken kendımı cok ıyı hıssedıyordum amma ve lakın o kıloyu en son 6 yıl once gordum :)
son 6 yıldır 65 ın altında bı kilo gormedım

AY ÇOK TATLISIN şişman deme kendine. biraz fazla kilon var o kadar onu da vereceksin burada

Biraz dimi:)) vericez tatlim Allah in izniyle..

ben de bir yere üye oldum 1 haftadır. kalori takibi için herkes yapınca ben de yapayım dedım. ortalama 1100-1200 arası alıyorum. yürüyüşle de 200 kalori yakıyorum

Supersin kilolar senden korksun o zaman:))

en yaşlınız ben miyim

31 yaşındayım - 3 yaşında kızım var. 9 yıldır devlet memuruyum. azimliyim aslan kadınıyım. yarışmacı arkadaslarıma bol eksiler dilerim...

Bende aslan burcuyum aslinda benzetmistim biraz kendime yonlendirmeyi dogru bildigini ogretmeyi seviyorsun:))

Severim canım brokoliyi kışın çok yaptım.Bende bi kaç diyet yemeği buldum deneyecem :)

Bende isterim:))

Dün 69,2
bugun 69,0

Fark -200 gram :)

Eki Görüntüle 1494929

Ne guzel tekrar vermeye basladigina gore devam edersin.Sen verdikce azimleniyorsun..

Ya ben de katilmak istiyorum :)
Gel canim katil aramiza:))
Taniyabilir miyiz seni??

Kuru kayısı paketi masanın üzerinde. Deli gibi dönüp dolaşıp bir tane alıyorum. Biri beni durdursun:)

Kendini ac biraktin canım ondan böyle oldu galiba. Sutlu kahve yada tarcinli yogurt yada süt iyi gelir diyecektim ama olanlar olmuş galiba:)) 8 tane ile kaldiysn büyük bir sorun yok bence

Bugun yogun oldugum ıcın yemek için fırsat bulamadım
eve gıdınce 1 bardak light süt içilecek
Kilo:69,0

sabah 07:00 (30 kalori)
2 adet kuru kayısı

kahvaltı 07:30 (130 kalori)
1 haslanmıs yumurta
1 light karper
yarım dılım kepek ekmeği

Ara 09:00 (20 kalori)
nescafe 2 si bir arada

Ara 12:00 (20 kalori)
nescafe 2 si 1 arada

Ara 14:45 (50 kalori)
köfte buyuklugunde tavuk eti

Ara 15:20 (50 kalori)
1 kutu ayran

Ara 17:00 (100 kalori)
1 bardak lıght sut
1/4 elma

Ara 18:30 (20 kalori)
1 bardak yesıl çay
1 adet olıps seker(bogazım agrıyo)

Merhaba,

26 yasindayim, muhendisim. Her gun yuruyus yaparim mutlaka, 167 boyunda 60 kilo civarindayim. Hedefim 54 olmak :)

kızlar merhaba,
bugün annemde idim.geç yazıyorum bu yüzden.
SABAH
1 haşlanmış yumurta, yarım kb kutusu peynir, 8 zeytin, maydanoz, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz ıhlamur
ARA
yarım yeşil elma
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası, 1 kepçe ıspanak yemeği, salata, 2 kaşık yoğurt
ARA
yarım yeşil elma, şekersiz çay
AKŞAM
1 kase yağsız mercimek çorba, 1,5 yumurta ile yumurta salatası(yağsız), yarım dilim çavdar ekmeği, 6 zeytin, yarım kb kutusu kaşar peynir, şekersiz yeşil çay

büyük ihtimalle yarın ve cuma da annemde olacağım.ışına giriyorum. kayınvalidemin hastane işleri var. kızları anneme bırakıyorum.
yarın annemde Kur'an var.çeşit çeşit börek, kek.... off umarım kendime hakim olurum.
yine yeniden görüşmek üzere kızlar

canım hemşehri sayılırız ben de Tokatlıyım
yaşım 28 (birkaç ay sonra 29 olacak)
boyum 1,58
çocuklardan önce son 4 yıl satınalma yaptım
ne çok benzerliğimiz var değil mi:))))
fakat sen daha yeni evlisin.benim 7. sene bitiyor.
eşinle bir ömür mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…