12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Teşekkür ederim canım hepimiz insAllah :)
Gerçekten çok ortak yönümüz varmış tokatli bir kac arkadasim var cok severim hepsinide sen simdi calisiyor musun ?

Alintilama yapamadim

Tesekkur ederim mihenk...yanlislari duzelterek yola devam etmeliyiz.

Bir de arkadaslar cok sik ara yapmayin. Midenizin dinlenmeye ihtiyaci var. Mesela Ara da bir tane hurma yiyorsunuz hurma sekerli 1 saat sonra yine istiyorsunuz. Leblebi ayran bir avuc cig kuruyemis daha tok tutar benim fikrim.
Benim saatlerim soyle h.ici 7.30 kahvalti 10.30 ara 13.30 ogle 16.00 ara 18.30 aksam ve kapanis :))
H.sonu sarkiyor o yuzden sabah ogle arasi ara yapmiyorum dengeliyorum.

Bugun baklava getirdiler. Arkadaslsr aldi. Bak son kez soruyoruz dediler. Hic canim istemedi. 15.gun bitti tatli yemedim. Bitter ciko haric. Ama hic rahatsiz etmiyo tam tersi hosuma gidiyo kahveyle.

Bence ben bitirdim olayi. Yani hep bu yaz zayifken aldigim kiyafetleri giyerim umuduyla, kotu yiyeceklerden uzak duruyorum.

Aksam yemegim; ilac almak icin cok iyi bir menu olmadi

8 yk etsiz kuru fasulye
2 yk makarna
1 mini paket altinbasak yulafli kepekli

MaasAllah canım

Teşekkür ederim canım hepimiz insAllah :)
Gerçekten çok ortak yönümüz varmış tokatli bir kac arkadasim var cok severim hepsinide sen simdi calisiyor musun ?
hayır canım çalışmıyorum.benim kızlar prematüre doğdu işi bıraktım. yaza 3. yaş oluyorlar. yazı atlatıp iş bakacağım. kızlarda birkaç gün kreş birkaç gün babaannede olacaklar.şimdiden plan yapmak doğru değil ama taslak haliyle böyle.

senin pek fazlalığın yok sanki. hedefin nedir?

Hayirlisi olsun canım bebisler herseyden onemli :)
Yillardir 56-57 arasi gittim geldim hep versem iyi olur dedim ama ugrasmadim bu ara da kilo almam hizlandi 60 i gecmeye baslayinca telaslandim benim kilo vermem zor oluyo biraz. Simdilik 55 e bi ineyim duruma gore 52-53 olmak istiyorum. O kadar uzun zaman olduki 52 kiloyken nasil göründüğumu bile unuttum :)

Günaydın hanımlar :)
Kahvaltı
1 Dilim Kırpık Börek (Yumurta peynir süt yufka var içinde)
3 Çeri domaetes
1/2 salatalık

Günaydın :))

kocişden kahvaltı da çok iyi oluyormus canım

1 tereyağında yumurta
2 ceviz
1 domates, 172 salatalık, 1 kk beyaz peynir,
5 zeytin, 4 dut ( yaş olarak)

Merhaba,

26 yasindayim, muhendisim. Her gun yuruyus yaparim mutlaka, 167 boyunda 60 kilo civarindayim. Hedefim 54 olmak :)

Memnun oldum blanche_ea hergun paylasimlarda bulunuyoruz menulerimizi sporlarimizi paylasiyoruz. Pazartesi gunleri ogleyr kadae tarti bildirimi yapiyoruz. Sohbet edip motive oluyoruz.. hep birlikte daha guzel gececek bir yaza baslamak temennimiz..

Ben menunu cok begendim bugun cok dengeli olmus. Yarin iiçinde cok canini sikma kendine en sevdigin iki cesitten birer tane al bol su ve ayran esliginde yersen sorun olmaz. Sabah ve aksamida hafif tuttun mu srnden mutlusu da olmaz pazartesi gunu:))
Merhaba,

Ben bugun sadece 4 yesil elma yedim :)

Merhaba canim da neden birsey yemedin gun boyunca?? Boyle sagliksiz bir sekilde zayiflamamalisin omur boyu surekli.kilo problemi yasamak istemiyorsan tabi. Ben bugun senden daha saglikli bir menu bekliyorum..

Günaydın :))

kocişden kahvaltı da çok iyi oluyormus canım

1 tereyağında yumurta
2 ceviz
1 domates, 172 salatalık, 1 kk beyaz peynir,
5 zeytin, 4 dut ( yaş olarak)

Ohh keyfini sür bir daha nasip olur mu bilmem:))
bende Bilegimimi incitsem acaba böyle bir kahvaltı için:)
Kahvaltin yine cok guzel

Ohh keyfini sür bir daha nasip olur mu bilmem:))
bende Bilegimimi incitsem acaba böyle bir kahvaltı için:)
Kahvaltin yine cok guzel

sağol canım :) 3 -5 gün yeterli. dedim zaten kıymetimi bil diye, biliyorum canım dedi. ben herşeyi hallettiğim için eşim güvenir bana şimdi işler ona kaldı daha iyi anladı :)

amaan canım incitme boşver ağrısı cekilmez. varsın kahvaltı hazırlamasın.

Yahu buda aslan burcunun ozelligi galiba. Esimde sağolsun herseyi yapabilecegime olan inanci beni oldurecek..
Ben herşeyin ustesinden geleceğime inanırım ama o yinede yardım etmeyi düşünsun istiyorum.

Yahu buda aslan burcunun ozelligi galiba. Esimde sağolsun herseyi yapabilecegime olan inanci beni oldurecek..
Ben herşeyin ustesinden geleceğime inanırım ama o yinede yardım etmeyi düşünsun istiyorum.

:))))))) valla şimdi ikimizde çalıştığımız için şartlar eşit. bulaşık yerlrştirme toplama kocama ait. makineye çamaşır attım asması ona ait. hafif işler ama olsun yapmalı. sen de taktik uygula. hayatım sen daha iyi yerleştiriyorsun makinye ben senin gibi yapamıyorum diyorum :))

Ilahi güldürdün beni eşimi makinaya bulasik dizerken düşündüm de bir an komik otesi bir hal olur
on yıldan sonra olacak sey degil baştan yapm gerekirdi ama akıl nerdeee..
Zaten ben ev işlerinden ziyade disardaki islerde yardımını istiyorum. OOkul alışveriş gibi. Yoksa evde kimse bana karismasin isterim

haklısın dışardaki işler yorucu. o konuda sıkıntım yok her yere beraber gideriz. ama her şeyi ( ev gıda ile ilgili) ben alırım. o kendi alanıyla ilgili olanları alır . o da bir iş bölümü sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…