Teşekkür ederim canım hepimiz insAllah :)canım hemşehri sayılırız ben de Tokatlıyım
yaşım 28 (birkaç ay sonra 29 olacak)
boyum 1,58
çocuklardan önce son 4 yıl satınalma yaptım
ne çok benzerliğimiz var değil mi:))))
fakat sen daha yeni evlisin.benim 7. sene bitiyor.
eşinle bir ömür mutluluklar dilerim
MaasAllah canımAlintilama yapamadim
Tesekkur ederim mihenk...yanlislari duzelterek yola devam etmeliyiz.
Bir de arkadaslar cok sik ara yapmayin. Midenizin dinlenmeye ihtiyaci var. Mesela Ara da bir tane hurma yiyorsunuz hurma sekerli 1 saat sonra yine istiyorsunuz. Leblebi ayran bir avuc cig kuruyemis daha tok tutar benim fikrim.
Benim saatlerim soyle h.ici 7.30 kahvalti 10.30 ara 13.30 ogle 16.00 ara 18.30 aksam ve kapanis :))
H.sonu sarkiyor o yuzden sabah ogle arasi ara yapmiyorum dengeliyorum.
Bugun baklava getirdiler. Arkadaslsr aldi. Bak son kez soruyoruz dediler. Hic canim istemedi. 15.gun bitti tatli yemedim. Bitter ciko haric. Ama hic rahatsiz etmiyo tam tersi hosuma gidiyo kahveyle.
hayır canım çalışmıyorum.benim kızlar prematüre doğdu işi bıraktım. yaza 3. yaş oluyorlar. yazı atlatıp iş bakacağım. kızlarda birkaç gün kreş birkaç gün babaannede olacaklar.şimdiden plan yapmak doğru değil ama taslak haliyle böyle.Teşekkür ederim canım hepimiz insAllah :)
Gerçekten çok ortak yönümüz varmış tokatli bir kac arkadasim var cok severim hepsinidesen simdi calisiyor musun ?
Hayirlisi olsun canım bebisler herseyden onemli :)hayır canım çalışmıyorum.benim kızlar prematüre doğdu işi bıraktım. yaza 3. yaş oluyorlar. yazı atlatıp iş bakacağım. kızlarda birkaç gün kreş birkaç gün babaannede olacaklar.şimdiden plan yapmak doğru değil ama taslak haliyle böyle.
senin pek fazlalığın yok sanki. hedefin nedir?
Merhaba,
26 yasindayim, muhendisim. Her gun yuruyus yaparim mutlaka, 167 boyunda 60 kilo civarindayim. Hedefim 54 olmak :)
kızlar merhaba,
bugün annemde idim.geç yazıyorum bu yüzden.
SABAH
1 haşlanmış yumurta, yarım kb kutusu peynir, 8 zeytin, maydanoz, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz ıhlamur
ARA
yarım yeşil elma
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası, 1 kepçe ıspanak yemeği, salata, 2 kaşık yoğurt
ARA
yarım yeşil elma, şekersiz çay
AKŞAM
1 kase yağsız mercimek çorba, 1,5 yumurta ile yumurta salatası(yağsız), yarım dilim çavdar ekmeği, 6 zeytin, yarım kb kutusu kaşar peynir, şekersiz yeşil çay
büyük ihtimalle yarın ve cuma da annemde olacağım.ışına giriyorum. kayınvalidemin hastane işleri var. kızları anneme bırakıyorum.
yarın annemde Kur'an var.çeşit çeşit börek, kek.... off umarım kendime hakim olurum.
yine yeniden görüşmek üzere kızlar
Merhaba,
Ben bugun sadece 4 yesil elma yedim :)
Günaydın :))
kocişden kahvaltı da çok iyi oluyormus canım
1 tereyağında yumurta
2 ceviz
1 domates, 172 salatalık, 1 kk beyaz peynir,
5 zeytin, 4 dut ( yaş olarak)
Ohh keyfini sür bir daha nasip olur mu bilmem:))
bende Bilegimimi incitsem acaba böyle bir kahvaltı için:)
Kahvaltin yine cok guzel
sağol canım :) 3 -5 gün yeterli. dedim zaten kıymetimi bil diye, biliyorum canım dedi. ben herşeyi hallettiğim için eşim güvenir bana şimdi işler ona kaldı daha iyi anladı :)
amaan canım incitme boşver ağrısı cekilmez. varsın kahvaltı hazırlamasın.
Yahu buda aslan burcunun ozelligi galiba. Esimde sağolsun herseyi yapabilecegime olan inanci beni oldurecek..
Ben herşeyin ustesinden geleceğime inanırım ama o yinede yardım etmeyi düşünsun istiyorum.
:))))))) valla şimdi ikimizde çalıştığımız için şartlar eşit. bulaşık yerlrştirme toplama kocama ait. makineye çamaşır attım asması ona ait. hafif işler ama olsun yapmalı. sen de taktik uygula. hayatım sen daha iyi yerleştiriyorsun makinye ben senin gibi yapamıyorum diyorum :))
Başlangıç :30.03.2015.............72,5
Bugun :16.04.2015..............68,6
Toplam 17 günde Fark -3,9 kg
Eki Görüntüle 1495888
Ilahi güldürdün beni eşimi makinaya bulasik dizerken düşündüm de bir an komik otesi bir hal olur
on yıldan sonra olacak sey degil baştan yapm gerekirdi ama akıl nerdeee..
Zaten ben ev işlerinden ziyade disardaki islerde yardımını istiyorum. OOkul alışveriş gibi. Yoksa evde kimse bana karismasin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?