12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

aslında cokda super degılım bence :) daha ıyı olabılırdı.
bakalım hedef bu ayın sonuna 65 i görmek
ay sonuna kadar yani 14 gunum var 3 kilo versem tamamdır :)
Dukan diyeti yapmayi dusunur musun canim az zamanin var madem atak evresini uygular hedefine varinca da saglikli bir beslenme programi uygularsin

Dukan diyeti yapmayi dusunur musun canim az zamanin var madem atak evresini uygular hedefine varinca da saglikli bir beslenme programi uygularsin

aslında bende dukana yakın bi diyet yapıyorum
ogleden sonra bol proteın alıyorum karbonhıdrat almamaya calısıyorum
karbonhıdratı sadece sabah alıyorum oda 1 dılım ekmek bırazda meyve

canım zaten bu ay sonuna kadar yani 30 nisana kadar 65,5 görürsem
dugun 14 hazıranda dugune 45 gunum daha kalıyo
kalan 45 günde de 5 daha versem tamamdır planım bu şekılde :)

Anladım tatlım güzel olacak o zaman..

Gunaydin kizlar aksam misafir geldi gelmeden yarim saat once aradilar gece yarisina kadar da oturdular sabah kalkamadim yorulmusum mihenk29 senin misafirlerin gibi

Sabah:
1 elma 1 bardak ilik su
Kahvalti:
1 kepekli tost
Domates salatalik
Birazcik peynir
Cay

Birazdan yesil cay icecem

Yoktum 10 gundur kizim cicek cikardi onla ugrastim umarim atilmamisimdir int baglantisinda sikinti yasiyoruz telden giriyorum simdide o yuzden giremedim

Yoktum 10 gundur kizim cicek cikardi onla ugrastim umarim atilmamisimdir int baglantisinda sikinti yasiyoruz telden giriyorum simdide o yuzden giremedim

geçmiş olsun canım. küçükken çıkarmış kurtulmuşsunuz iyi olmuş ben 26 yaşında çıkardım :)

atılmadın :) pzt kilon kaçtı mihenk yazıyor ya da şimdikini söyle

Kilomuda yazayim adet oldum mdun nihayet 3 4 gun gecikti acayip sistim su an 99.3 um ama eminim daha azim sislikten boyle

Hic sorma o habersiz misafirleri ne yapacağız bilmem

Kızlar bu motivasyonum hic bozulmasın istiyorum. Su onumuzdeki 1 ay boyunca birbirimizi elimizden geldigince destekleyelim. Yaza cok az kaldı havalar ısınacak ve ben yeni cicilerimin içinde homur homur yürümek görünmek istemiyorum:)) eminim herkesin temennisidir bu mayis 16 da en fazla 85 kilo olmak istiyorum daha az olursada hay hay.. motivasyon, destek ve canlilik hic bitmesin yarismamizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…