12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

sen merak etme ben seni boş bırakmam :))) valla ben de bayramda 65 olursam iyi olur cok rahatlarım.

sen merak etme ben seni boş bırakmam :))) valla ben de bayramda 65 olursam iyi olur cok rahatlarım.

Cok sanslisin verilecek kilon az:))
Bu arada bende birkaç gun dukan yapmayi denicem.. sabah tartida yine arti çıktım moralim bozuluyor böyle..

Bu arada bende birkaç gun dukan yapmayi denicem.. sabah tartida yine arti çıktım moralim bozuluyor böyle..

toplamda 19 kilo var verilecek :))

yap bakalım değişiklik iyidir. sonra yine düzenli beslenmeye gecersin. dukanı uzun süre yapma sonrasında hastalıklar çıkıyor çünkü

Merhaba kızlar..
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir vardı. Ara yapmıcam. Öğlen dünden kalan yeşil fasulyeden 6 kaşık alıcam. Ara olarak iki kuru incir. Akşama da allah kerim:)
Dün gün boyunca karbonhidrat almamıştım. Akşam çocuğa yedirdiğim kekten canım o kadar istedi ki. Ama kek yiyerek güzel geçen koca bir günü mahfetmek istemedim ve kendimi tuttum. Bu benim için büyük bir başarı:) sabah uyanınca o keki yemediğimi hatırlayınca çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle iradeli davranabilirim/davranabiliriz.

toplamda 19 kilo var verilecek :))

yap bakalım değişiklik iyidir. sonra yine düzenli beslenmeye gecersin. dukanı uzun süre yapma sonrasında hastalıklar çıkıyor çünkü

Yok canim en fazla 5 gun yapacagim. Atak evresi listesiymis
Son birkac gunluk fazlaligi atsin istiyorum. .
Belki bir onbes gün sonra yeniden yaparım bakalım.
Bobrekleri cok zorlayan bir diyet bu..
Sabah ogle aksam ara hep protein.

Tebrikler canim inşallah zamanla hepimiz o kivama geleceğiz

Amin bitmesin inşAllah canım :))

Dukan diyetinde ekmek pilav makarna hamur işi yok dimi canım.Sadece et balık süt ürünleri yiyebiliyoruz.Sebze yiyebiliyor muyuz?Bende yapsam mı diyorum da.

Dün akşam sizden aldığım gazla bu günün yemeğini yapmıştım.Hazırca yedik çok iyi oldu Allah razı olsun hepinizden :)

Öğle yemeği
4 küçük etli kabak dolması
1 Kase yoğurt
1 çay kaşığı nutella (eşim kahvaltı yapıyordu dayanamadım bi lokmacık aldım)

selam kızlar dün yoğundum eve çok geç geldim yazamadım

15:00 gibi
4 köfte
çorba
salata
ayran
1 dilim kepek ekmeği yedim

akşam da maalesef
simit
çay
krem peynir.

dışarda ve zamanım oömayınca sböle oldum

sabah 9 gibi

sandviç ( marul, peynir, domates)

ara
yeşilçay
kahve siyah çay

saat 13:00 da
kayısı çağlası
süt

Merhabalar,
boyum 153
kilom 70
hedefim 47-50 kilo olmak. bunun içinde daha çok spora ağırlık vericem. ağustosa kadar bütün fazlalıklarımdan kurtulmak dileğim. yalnız başına zor oluyor o yüzden burdan bildirim vererek daha kolay olacaktır benim için. herkese kolay gelsin.

Dukan diyetinde ekmek pilav makarna hamur işi yok dimi canım.Sadece et balık süt ürünleri yiyebiliyoruz.Sebze yiyebiliyor muyuz?Bende yapsam mı diyorum da.

Evet canim atak devresinde oyleymis sabah kahvaltida domates salatalik veriyor etin yaninda da bazi aksamlar sadece yesillik veriyor. Mesela bazi aksamlar da tavuk veya et sis verirken sebzeyi sadece tatlandırıcı olarak aralarına takin ama yemeyin diyor. Bakalim sadece 5 gun oldugu icin harfiyen uymaya çalışacağım. Ama cok istersem de yağsız salata yerim..

Canim cok iyi yapmışsın. Menunde salata olmayinca bir şey daha geldi aklima. Ben salatayi bol yapip tupper saklama kabinda dolapta gunlerce hazir edebiliyorum. Her istedigimde salatam dolabta var bilmek rahat oluyor. Aklinda bulunsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…