- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Kızlar bu motivasyonum hic bozulmasın istiyorum. Su onumuzdeki 1 ay boyunca birbirimizi elimizden geldigince destekleyelim. Yaza cok az kaldı havalar ısınacak ve ben yeni cicilerimin içinde homur homur yürümek görünmek istemiyorum:)) eminim herkesin temennisidir bu mayis 16 da en fazla 85 kilo olmak istiyorum daha az olursada hay hay.. motivasyon, destek ve canlilik hic bitmesin yarismamizda.
sen merak etme ben seni boş bırakmam :))) valla ben de bayramda 65 olursam iyi olur cok rahatlarım.
sen merak etme ben seni boş bırakmam :))) valla ben de bayramda 65 olursam iyi olur cok rahatlarım.
Cok sanslisin verilecek kilon az:))
Bu arada bende birkaç gun dukan yapmayi denicem.. sabah tartida yine arti çıktım moralim bozuluyor böyle..
Regl den dolayi canim sagol yarin daha iyi olurumGeçmiş olsun reglden dolayi mi bel ağrısı yoksa rahatsızlık mı var?
toplamda 19 kilo var verilecek :))
yap bakalım değişiklik iyidir. sonra yine düzenli beslenmeye gecersin. dukanı uzun süre yapma sonrasında hastalıklar çıkıyor çünkü
Merhaba kızlar..
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir vardı. Ara yapmıcam. Öğlen dünden kalan yeşil fasulyeden 6 kaşık alıcam. Ara olarak iki kuru incir. Akşama da allah kerim:)
Dün gün boyunca karbonhidrat almamıştım. Akşam çocuğa yedirdiğim kekten canım o kadar istedi ki. Ama kek yiyerek güzel geçen koca bir günü mahfetmek istemedim ve kendimi tuttum. Bu benim için büyük bir başarı:) sabah uyanınca o keki yemediğimi hatırlayınca çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle iradeli davranabilirim/davranabiliriz.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımYoktum 10 gundur kizim cicek cikardi onla ugrastim umarim atilmamisimdir int baglantisinda sikinti yasiyoruz telden giriyorum simdide o yuzden giremedim
Amin bitmesin inşAllah canım :))Kızlar bu motivasyonum hic bozulmasın istiyorum. Su onumuzdeki 1 ay boyunca birbirimizi elimizden geldigince destekleyelim. Yaza cok az kaldı havalar ısınacak ve ben yeni cicilerimin içinde homur homur yürümek görünmek istemiyorum:)) eminim herkesin temennisidir bu mayis 16 da en fazla 85 kilo olmak istiyorum daha az olursada hay hay.. motivasyon, destek ve canlilik hic bitmesin yarismamizda.
Dukan diyetinde ekmek pilav makarna hamur işi yok dimi canım.Sadece et balık süt ürünleri yiyebiliyoruz.Sebze yiyebiliyor muyuz?Bende yapsam mı diyorum da.Cok sanslisin verilecek kilon az:))
Bu arada bende birkaç gun dukan yapmayi denicem.. sabah tartida yine arti çıktım moralim bozuluyor böyle..
boyuna göre kilon güzel gibi :) inşallah hedefine ulaşırsınMerhaba,
26 yasindayim, muhendisim. Her gun yuruyus yaparim mutlaka, 167 boyunda 60 kilo civarindayim. Hedefim 54 olmak :)
Dukan diyetinde ekmek pilav makarna hamur işi yok dimi canım.Sadece et balık süt ürünleri yiyebiliyoruz.Sebze yiyebiliyor muyuz?Bende yapsam mı diyorum da.
Dün akşam sizden aldığım gazla bu günün yemeğini yapmıştım.Hazırca yedik çok iyi oldu Allah razı olsun hepinizden :)
Öğle yemeği
4 küçük etli kabak dolması
1 Kase yoğurt
1 çay kaşığı nutella (eşim kahvaltı yapıyordu dayanamadım bi lokmacık aldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?