Bende regl den sonra yapsam ama nasil ne yiyecegim hic bilmiyorumbi liste varaa banada yazsan canim
Haftaya memlekete gidip gelcem gelince bende uygulamayı düşünüyorum inşAllah canımEvet canim atak devresinde oyleymis sabah kahvaltida domates salatalik veriyor etin yaninda da bazi aksamlar sadece yesillik veriyor. Mesela bazi aksamlar da tavuk veya et sis verirken sebzeyi sadece tatlandırıcı olarak aralarına takin ama yemeyin diyor. Bakalim sadece 5 gun oldugu icin harfiyen uymaya çalışacağım. Ama cok istersem de yağsız salata yerim..
Aynen canım çok rahat oldu :))Canim cok iyi yapmışsın. Menunde salata olmayinca bir şey daha geldi aklima. Ben salatayi bol yapip tupper saklama kabinda dolapta gunlerce hazir edebiliyorum. Her istedigimde salatam dolabta var bilmek rahat oluyor. Aklinda bulunsun :))
Bu diyette agiz kurulugu olabiliyor kizlar protein agirlikli oldugu icin gunde 2-3 lt suyu ihmal etmeyin.
Yulaf kepegi ihmal edimemeli
Kabizlik olursa form çay icilmelidir
Teşekkür ederim bilgi için canımBu diyette agiz kurulugu olabiliyor kizlar protein agirlikli oldugu icin gunde 2-3 lt suyu ihmal etmeyin.
Yulaf kepegi ihmal edimemeli
Kabizlik olursa form çay icilmelidir
peki bu 4.gün sonunda ortalama ne kadar veriliyormuş
Teşekkür ederim bilgi için canım
Benim bu yulaf kepeğini bulmam lazım iki büyük market var onlara bi bakayım eğer yoksa netten sipariş ederim artık.
Bi de bu 4 günden sonra normal diyete mi devam ediyoruzmihenk29
ara saat 16:00 da duble şekersiz kahve - 10 gr bitter - regl oldum bugün
Ben geldiiimmm
Regl olacagim ve birkac gundur arti cikiyorum. Yatili misafirlerimiz var. Gelebildigim kadar gelecegim iste onlar gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?