12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bende regl den sonra yapsam ama nasil ne yiyecegim hic bilmiyorumbi liste varaa banada yazsan canim

Haftaya memlekete gidip gelcem gelince bende uygulamayı düşünüyorum inşAllah canım

Aynen canım çok rahat oldu :))
Normal salatayı genelde eşim yapıyor da canım bende patlıcan salatasını biraz bol yapıp bi kaç gün yemeyi düşünüyorum malum közleme işi biraz uzun sürüyor.

Aslında bende tam olarak bilmiyorum bu diyette ne yiyeceğimi öğrenecez artık :)

4 gunluk atak devresi

1. Gun
Sabah şekersiz cay, kahve
Light peynir ( yada lor peynir)
Haşlanmış yumurta

Ara
Light yoğurt
Maydanoz, tere, dereotu gibi baharli otlar

Öğle
Firin posetinde tavuk
Yarim sogan sınırsız sarımsak ve baharatla ilave edilebilir
Light yoğurt

Ara
Light ayran
Yulaf kepegi galetasi
(1.5 y.k yulaf kepegi 1.5 y.k light yogurt veta peynir 1 yumurta ile cirpilir yag damlatip peceteyle silinen yağsız tavada önlü Arkalı pisirilir. Bunun yarısını diger ogunlerdede yiyebilirsiniz)
Aksam
Izgara yagsiz dana eti
Light yogurt
Ayran

2. Gun
Kahve / cay sekersiz
Peynirli maydanozlu omlet

Ara light yogurt

Öğle ekmeksiz yoğrulmuş köfte
Light yogurt

Ara
Light sut
Yulaf kepegi galetasi

Aksam
Fırında balik
Baharli otlar

3. Gun
Kahve/cay
Jambon ( bunun yerine ne konur bilmiyorum:))
Yumurta ( yağsız)

Ara sutlu kahve

Öğle
Et çöp şiş aralara domates biber koyarak tatlandirilabilir ama sebzeler yenmeyecek.

Ara
Sinirsiz baharatli otlar
Yulaf kepegi galetasi

Aksam
Hindi kulbasti
Baharli otlar
Light yogurt

4.gun
Sabah
Sutlu sekersiz kahve
Haşlanmış yumurta
Light peynir
Baharli.otlar
Liht peynir yumurta (yağsız)

Ara light meyveli yogurt

Ogle
Tavuk sis yada firinda ciger
Yarim sogan maydanoz sumak limon suyu ilavesiyle
Ayran yogurt

Ara
Tatlandiricili yogurt

Aksam
Yayla corbasi
(Yulaf kepegini 15 dk suda kaynat 1 yumurta ve yogurdu cirp ilitip içine kat pistikten sonra bol nane serp servis et)
Firinda balik
Baharli otlar

Bu diyette agiz kurulugu olabiliyor kizlar protein agirlikli oldugu icin gunde 2-3 lt suyu ihmal etmeyin.

Yulaf kepegi ihmal edimemeli
Kabizlik olursa form çay icilmelidir

Bu diyette agiz kurulugu olabiliyor kizlar protein agirlikli oldugu icin gunde 2-3 lt suyu ihmal etmeyin.

Yulaf kepegi ihmal edimemeli
Kabizlik olursa form çay icilmelidir
Teşekkür ederim bilgi için canım
Benim bu yulaf kepeğini bulmam lazım iki büyük market var onlara bi bakayım eğer yoksa netten sipariş ederim artık.

Teşekkür ederim bilgi için canım
Benim bu yulaf kepeğini bulmam lazım iki büyük market var onlara bi bakayım eğer yoksa netten sipariş ederim artık.

Ben baharatcidan buldum canim.
Ama Migros ta satiliyormus orda varsa bir bak istersen

Bi de bu 4 günden sonra normal diyete mi devam ediyoruz mihenk29

Canim ben normal diyete devam edicem ama dukan seyir diyeti var. Istersen bu sekilde arastir ama ben tavsiye etmiyorum. Benim tanidigim biri uzun sure yaptığı icin gecenlerde yataklik oldu cok zorluyor bobrekleri. Simdi kisa sureligine moda gireyi motivasyonum artsin istiyorum.

Ben geldiiimmm

Regl olacagim ve birkac gundur arti cikiyorum. Yatili misafirlerimiz var. Gelebildigim kadar gelecegim iste onlar gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…