12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

günaydın kızlar;

kahvaltı;

aç karnına ılık limonlu su

1 kayısı kıvamı yumurta
1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1/2 salatalık , 1/2 domates
1 /4 havuç, 1/2 kivi geç kaldık tam yapamadım.

mihenkcim cok iyi. su bile olsa şişkinliğin gitmiştir.

Sagol tatlim. Zaten biz kadınların en buyuk sikintilarindan biride su şişkinlik olayi. Ne giderse kar

Sagol tatlim. Zaten biz kadınların en buyuk sikintilarindan biride su şişkinlik olayi. Ne giderse kar

evet kesinlikle ve benim hiç şişkinliğim yok. bunu tamamen unlu şeyler tüketmemeye bağlıyorum. beni şişiren onlar. en azından geçte olsa bunu öğrendim ona göre davranıyorum.

evet kesinlikle ve benim hiç şişkinliğim yok. bunu tamamen unlu şeyler tüketmemeye bağlıyorum. beni şişiren onlar. en azından geçte olsa bunu öğrendim ona göre davranıyorum.

Onlatda hayatımızın icinde var ama denge cok onemli. Mesela hamur işi zayif olsakta haftada biri gecmemeli..

Bugün 2. Gun 5 gun degilde 4 gunmus bu atak evresi benim kaldi 2 gun. Evde oldugu halde yemedigim meyveleri şimdi canım nasıl istiyor anlatamam ama yasak

yasaklar motive eder. bizde de cok var ama yemiyorum. 2 gündür az az yedim sırf toparlanayım diye

kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim

suyu yudum yudum içmeliyiz. bardak önümüzde olmalı bir bardak suyu gerekirse 10-15 dk içinde içelim
sebep: yudum yudum içilen su dolaşım sistemine, tek seferde lıkır lıkır içtiğimiz su direk boşaltım sistemine gidiyor. bu da çok sık tuvalete çıkartıyor. böylece suyun faydasını görmüyoruz. en sağlıklı ve doğru olanı yudum yudum içilen.

hatta içebiliyorsak bir dilim limon ve taze nane koyarak içebilirsiniz.limonlu su besinlerin yavaş emilimini sağlıyor.Asitliklerini düzenliyor.

ayrıca limon ve su vücudun fazla yağ tutmasını engelliyor. Çünkü vücut susuz kaldığında daha çok yağ depoluyor, yeterli miktarda su içersek normalden fazla yağ depolanmasını önleyebiliriz.

Limonun zayıflamaya faydası ise, kan dolaşımını hızlandırarak gün içinde durur halde yakılan kalori miktarını arttırmasından ve vücudun yağı metabolize etme özelliğini arttırmasından ileri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…