Akşama tavuk yapıcam. Tavugun en sevdiğim yanı yedikçe zayıflatması ve çok doyurucu olması.
Tavuk eti, kırmızı ete oranla düşük yağ oranına sahip ve protein değeri yüksek hayvansal gıdadır. Proteinin sindirimi için vücut bir hayli enerji harcar. Bu nedenle de yağ yakımı gerçekleşir. Ayrıca tavuk yediğim günler diğer günlere göre tartıda - 100-150 gr farkediyor.zayıflatan yönü neymiş bilmiyorum
Bende tavuk etini cok seviyorum hem lezzetli hem diyete uygunTavuk eti, kırmızı ete oranla düşük yağ oranına sahip ve protein değeri yüksek hayvansal gıdadır. Proteinin sindirimi için vücut bir hayli enerji harcar. Bu nedenle de yağ yakımı gerçekleşir. Ayrıca tavuk yediğim günler diğer günlere göre tartıda - 100-150 gr farkediyor.
mihenk29 canim dukan diyetini emziren anneler yapabiliyomu tatlim
Bende heveslendim senin yazdiklarindan
öğle;
1 zeytinyağlı biber dolması ( orta büyüklükte)
1 kase cacık
kadayıf tatlısı vardı. kasık çatal alırken yemekhaneci tatlıyı da koymuş tepsiye. yemiyorum deyip geri koydum. inanamıyorum kendime üstelik de regl im :)))
kahvaltı:
1 ince dilim ekmek
1 çeri domates
yarım kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta, 3 bardak şekersiz çay
40 dk egzersiz
öğlen:
4 yemek kaşığı tavuklu bezelye
3 çeri domates
1 büyük bardak ayran
arada şekersiz sütlü neskafe içecem
akşam:
ev yapımı az yağlı 2 dilim pizza, yeşil salata
sınırsız şekersiz çay olacak...
Of ben cok yogun bi misafir trafigi icindeyim. Nefes alamiyorum resmen. Bizde misafir var baska yere gidip geliyoruz. Yarin bu misafirlerimiz gidecek baska bi misafir gelecek yatili. Derken hic adam gibi gelemiyorum. Bu haftalik boyle olacak artik mecburen.Sonrasinda telafi ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?