- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Yediklerim okadar bölük pörçük oldu ki kafami toparlayip da yazamayacagim malesefCanim ben aksama doğru listemin disina ciktim malesef dayanamadim. Butun gun disarda olunca takatim kalmadı bende 1 dilim ekmek peynir ve tavada yumurta yedim
Yaklaşık 2 saat sonrada eltimin aldigi tavuk dürümü ekmeginin yarisini çıkararak yedim. Yoksa dayanamayacaktim. Cok yoruldum.
Yarin yine yogun bir gün olacak yapar miyim bilmiyorum. Galiba normal devam edicem..
Sen emzirdigin icin yapmani asla önermem dengeli beslenmek senin için en uygunu tatlim..
Uff cok iradelisin be Güzelim
Ilk gun icin cok guzel menu canim
Kolay gelsin tatlim. Menuleri girip cikacak kadar az vakit bulsan güzel olur aslında. En azından kaçamak olmazdı. .
günaydın hatunlar tek ttail günümde 7 de uyandım ve kendime saymakla meşgulüm
bünye alışkın olunca uyuyamadım çok sinir oldum :) sinir oldukça iyice uyuyamadım :)Hayırdır ne oldu?
bünye alışkın olunca uyuyamadım çok sinir oldum :) sinir oldukça iyice uyuyamadım :)
Günaydın
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1kk peynir
Ara: 2 form bisküvi
En iyisi. Uykunun kime ne faydası olmuş ki:) ben de erken kalkabilsem keşke.bünye alışkın olunca uyuyamadım çok sinir oldum :) sinir oldukça iyice uyuyamadım :)
Yok canım ara yapmadım. Şimdiden yazayım da sonra fazla yemeye kalkmayayım dedim:)Daha erkenci olup arasını bile yapanlar var:))
aha :) uyuyabildiysen ne mutlu :)Haa bende kilo mu aldi acaba diyorum:))
Bende sabh 6.45 de uyandım ay gec kaldım çocukları uyandirayim dedim birden dank etti cumartesi oldugu vurdum kafayı yattım yine:))
En iyisi. Uykunun kime ne faydası olmuş ki:) ben de erken kalkabilsem keşke.
20 günde 4 kilo süpermiş :) tebriklermerhaba kızlar,
gecen cumartesı gunune göre 500 gram verdım
bugun sabah 68,6 geldim.
diyette 20.günüm
geçen 19 günde 4 kilo verdım
hedefim ay sonuna kadar 2-3 kilo daha vermek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?