12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
şekersiz çay

40 dakika egzersiz

Ara:
1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğlen:
yeşil salata ve büyük bardak ayran

Akşam:
et sote
pirinç pilavı
salata ve ayran olacak ufak porsiyonlarda

kızlar merhaba,
2 gündür annemdeydim.öğünleri düzenli yedim ama ara öğün yapamadım.kek -dolma-börek vs de yedim.çok pişmanım ama ekmek yemedim belki oradan fark eder.
SABAH
3 yumurtalı omlet yağsız (kimse yemedi hepsi bana kaldı), domates, salatalık, 1 kb kutusu peynir, 12 zeytin, 2 dilim çavdar, 1 dilim beyaz ekmek, 1 çay kaşığı reçel
ARA
tek şekerli türk kahvesi
ÖĞLE
kabak yemeği veya türlü henüz pişirmedim.yoğurt, haşlama patates salatası olabilir
ARA
yeşil çay
AKŞAM
öğleyi bu gidişle geç yiyeceğim için öğlenki yemekten birkaç kaşık ve yoğurt. ekmek yemeyeceğim inş.

son günlerde çok düzensizim.kafam da çok karışık. hayatım bir hengameye girdi sanki.
hepinizi çok özledim.umarım iyisinizdir.
dukan yapan arkadaşlar var sanırım. sizi çoook kıskandım. hızlı kilo verdirdiği için çok düşündüm yapmayı ama kısmet olmadı. inş. iyi kilolar verirsiniz. hepinizi öpüyorum

Selam kizlar
Sabah ;
Yagda yumurta(3 dilim sucuk)
3 ceri domatez
Yarim salatalik
Birazda peynir
cay
1 dilim ekmek

Ara :
1 ince dilim kek
Neckafe
Ara;
1elma
Yarim muz
Aksam;
1 kase mercimek corbasi
1kucuk karniyarik
Salata
Aksam dokuz gibi yesil cay icecem

akşam
çorba
makarna.

yarın tüm gün dışarda olucam diyet fln kalmaz

Iyi aksamlar hanimlar bu gun cok kosturmacaliydi.Karmakarisik seyler yedim.
Bu günkü yediklerim
1 kasik ıspanak
1 kasik Eriste
Kek
Poğaça
Patates salatası
sigara böreği
Limonata
200 kalori fazlaydı koşu bandinda yaktim :)

Günaydın

Dun cok guzel baslayan gun diyet açısından pek güzel gidemedi.
Arada 1 kk beyaz peynir yedim

Aksama doğru doğru o kadar acikmistim ki mangalda yakinca kendimden gectim
Çeşit çeşit etin yanında ne yazikki lavas yedim.
Ara olarak çayı.n yanunda kuru uzum ve 2 limonlu peynir seker yedim

Aksamda 5-6 çilek

Gunaydinn mutlu pazarlar herkese
Sabah:
Yarim simit
1 has yumurta
Domates salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
Cay

anne cocuk egitimi programi var oglumla oraya katilcaz 4.30 bitiyo ordanda kayinvalideye geceriz insallah kv guzel benimde yiyebilecegim seyler hazirlar bugunluk boyle siz neler yapiyosunuz bugun

Canim keske lavas yemeseydin memun diyete uygunmus aslinda proti agurlikli olmus arada yefigin 2 limonlu peynir seker nasil bisey onu bilmiyorum

Ayy sacma sapan yazmisim
Menu guzel aslinda lavas haric bide su 2 limonlu peynir seker nasil bisey

Vallahi bugunum ihtimallerle dolu benim de canim. Bur yakınımin misafiri var ona ikramlik haxirlayip götüreceğim ona gitme ihtimalim de var bur arkadaşımı cagirmak istiyorum eve de henüz uyanamadi kendisi arayamiyorum o ihtimalde var.. kuaföre gitmek istiyorum onada gitme ihtimalim var:)) hepsini yapma ihtimalim de evde kös kös oturma ihtimalim de var:))
Hic bilmiyorum yani tatlim karisigim ben bugün. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…