12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

kilo almışsın hamile misin diyen kaç kilo? dur ben söyleyim. kilosundan dolayı mutsuz olan biri.

olabilir tatlım her hafta vereceksin diye birşey yok şartlama kendini böyle.

şimdi yanlışın şurada;
bu hafta pasta börek çok yedin dimi. ne kadar kaloriyi geçmedim desen de bunları yediğin için vücut savunmaya geçti. ve seni şişirdi. dedi ki vücudun oh oh başladık yine sağlıksız besinleri yemeye dedi. yiyeceksen de ayda 1 ye yani kek börek.

tabii şişirdi seni yediklerin. o yüzden de öyle demiştir patavatsız. bu hafta yeme bu tarz şeyler haftaya vermiş olursun. moralini bozma başaracaksın.

Haklısın canım ben hep yemekten kıstım pasta börek yedim kaloriyi aşmadım diyede kendimi kandırdım.Çarşamba günüde annemin yanına gidiyorum.daha şimdiden ben diyet miyet anlamam diyor.Bide kilo alıp gelirsem ne olur bilemiyorum.
Daha çok dikkat etmem gerekiyor.Vermem gereken sadece 6 kilo nasıl bu kadar zorlanıyorum anlamıyorum

Merhaba kızlar. Henüz kahvaltı yapmadım. Düzensiz ve diyetsiz bir gün olacak bugün.
Sabah tartıda 66.7 çıktım. Yani 20 günde 3.3 kg vermişim. Hedefimin altında kaldım demek ayıp olur. Çünkü bayağı bir kaçak yaptım. Buna rağmen iyi bir başlangıç oldu. Önümüzdeki ay 1.70 kg vererek bunu 5e tamamlamak istiyorum. 1 ayda 5 kilo benim için harika olur.

gunaydın.... hic kilo veremedim , eskiden guzel verirdim:-( zar zor verdim onu da annneme gidince aldım tekrar. bugun yeniden bir baslangıc yapıyorum. kilom: 71,5

kahvaltım: 1 / 2 dlm ekmek,4-5 yaprak sarma, tost makinesinde kabak ve biber, biraz kuru domates,1 dlm kasar,1 dlm suzme peynir.

sabah 10 gibi

sandviç ( marul, peynir, domates, salatalık , biber)

ara
kahve
çay
2 bardak yeşilçay

13:00
elma

Sabah
Peynir
Domates
1 kucuk gevrek (lokmalik olanlardan)
Sekersiz cay

Bu arada ben yogurt kurumu bitireli 3 4 gun oldu. 2 hafta hic aksatmadan yaptim. Her gun cok sıkı diyet yapmadim kacamaklarim vs cok oldu. Her gun spor da yapmadim duzenli olarak misafir isleri dolayisiyla. Biberim yeteri kadar aci degildi limonu her seferinde yarim sıkmadim daha az sıktıgım oldu falan filan bir suru baltalayici sey. Sadede geleyim. Tum bunlara ragmen gobegim 3 cm incelmis. Bugun ölçtüm.
Tam anlamiyla hakkini verseymisim daha da gidecekmis demek ki.
Ara suresi bitsin de adam gibi yapacagim

ben hastalık ve sakatlıktan dolayı yoğurt kürünü yarıda bıraktım. en yoğurdum da yeni bitti. biraz toparlanınca başlayacam ben de tekrar.

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 yemek k. acılı ezme
3 bardak şekersiz çay

ara:
1 bardak süt
1 saat egzersiz

Öğlen:
1 tabak patlıcan yemeği
yarım dilim ekmek
1 büyük bardak ayran

kilom hala 70 gibi tartım elektronik olmadığı için küsuratları net yazamıyorum ama 200-300 gr vermiş olabilirim. Haftadan haftaya daha net sonuçlar yazabilirim.

kızlar merhaba,
dün bebek mevlidine gittik 4 kaşık pilav+ ayran yedim sadece.
akşamı da 1 paket form bisküvi ve kalorisiz kola ile geçiştirdim.
Allah kabul ederse bugün niyetliyim.
GECE
3 büyük kepçe yayla çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği
AKŞAM
kabak yemeği (1 kaşık yağ ile az tuzlu pişirdim), bulgur pilavı (4-5 kaşık), salata (tuzsuz yağsız), cacık, belki 1 dilim ekmek
inşallah hedeflediğim gibi geçer akşam yemeğim.gözüm dönüp hepsine saldırmasam bari.
mihenk29 canım bugün itibariyle kilom:65,3

Canim Allah kabul etsin.
Hadi bakalim guzel bir aksam yemegi.

benim menum;
8 yk ispanak kavurmasi
1 kase yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…