- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
kızlar bugün niyetliyim.
GECE
1 haşlanmış yumurta, 1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, yarım kepçe yayla çorba, 1 bardak zencefilli süt, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, maydanoz
AKŞAM
1 kepçe etli nohut, 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata (yağsız az tuzlu), belki yoğurt, belki 1 dilim tam buğday ekmeği
metra başınız sağolsun.
@sindirella06 , @kitara84 süpersiniz kızlar tebrik ediyorum. başlarda ben de ayda 4-5 kilo veririm sanıyordum.ne yazık ki iki ileri bir geri devam ediyorum. kan değerlerimde sorun olmamasına rağmen metabolizmam kiloyu kilitlemiş durumda.umarım mayıs daha iyi geçer zira mayısta 2 düğün var.her ikisi de eşimin arkadaşı.1 aya ne kadar fit olursam iyidir.
malum benim kızlardan bilgisayar başına pek geçemiyorum ama olabildiğince takipteyim kızlar.
hepinizi öpüyorum
Günaydın hanımlar
Dün eve gider gitmez uyudum uyandığımda da çok geç olmuştu akşam yemeği yemedim.
Bu gün anneme gidiyorum.12:00 de otobüsüm varpazartesi sabaha kadar çok giremeyebilrim.Allah'a emanet olun
günaydın fit ve güzel hatunlarrr :)
Sagol canim :)Günaydın canım hayırlı yolculuklar kendine dikkat et.
Günaydın öğretmenim :)
Hayili yolculuklar canimGünaydın hanımlar
Dün eve gider gitmez uyudum uyandığımda da çok geç olmuştu akşam yemeği yemedim.
Bu gün anneme gidiyorum.12:00 de otobüsüm varpazartesi sabaha kadar çok giremeyebilrim.Allah'a emanet olun
Teşekkür ederim canım :)Hayili yolculuklar canim
iyi yolculuklar :)Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?