12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Aksam
Canim hicbir sey istemiyor kendime meyveli yogurt yaptim
Yarim muz
Yarim elma
5 cilek
Yarim havuc
2 hurma
5 kasik yogurt

Su: 1.5 litre
Yesilcay da 1 kupa

Günaydın;

yagmurlu ve soğuk bir günden.

kahvaltı;
aç karnına ılık limonlu su

1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1/2 salatalık, yeşillik, 1 tk tereyağ, 1 dl tam buğday ekmeği, 5 zeytin

Merhaba kizlar dun cenazemiz vardi yogunluktan yazamadim dolayisiyla yefiklerimde karmakarisik oldu..
mihenk29 canim
kilom94.1 fark1 kilo
Sabah
1 yumurta
5 dilim ev yapimi sucuk
3 ceri domates
Salatalik
2 zeytin
1kup helva

sbah 9 gibi

tam tahıllı ekmek sandviç ( marul, ğeynir, domates, salatalık, biber)

ara
2 bardak yeşilçay
1 bardak siyah çay
1 bardak kahve

saat 13:00
1 bardak süt

Merhaba kizlar dun cenazemiz vardi yogunluktan yazamadim dolayisiyla yefiklerimde karmakarisik oldu..
mihenk29 canim
kilom94.1 fark1 kilo
Sabah
1 yumurta
5 dilim ev yapimi sucuk
3 ceri domates
Salatalik
2 zeytin
1kup helva

başınız sağolsun. mihenk yok ortalarda boş kaldı yine buralar.

40 dk egzersiz

Öğlen:

1 tabak kuskus
patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran

13:38

sütlü neskafe

merhaba arkadaslar....ben bugun niyetliyim. sahurda 4 yk yogurt, 4 yk turlü, 1 dlm esmer ekmek yedim
iftarda da, 1 kase yogurt corbası, salata, 4 ızgara köfte, guvecte kasarlı mantar planlıyorum
Allah kabul etsin canım.menülerini beğendim

kızlar bugün niyetliyim.
GECE
1 haşlanmış yumurta, 1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, yarım kepçe yayla çorba, 1 bardak zencefilli süt, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, maydanoz
AKŞAM
1 kepçe etli nohut, 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata (yağsız az tuzlu), belki yoğurt, belki 1 dilim tam buğday ekmeği
metra başınız sağolsun.
sindirella06 , @kitara84 süpersiniz kızlar tebrik ediyorum. başlarda ben de ayda 4-5 kilo veririm sanıyordum.ne yazık ki iki ileri bir geri devam ediyorum. kan değerlerimde sorun olmamasına rağmen metabolizmam kiloyu kilitlemiş durumda.umarım mayıs daha iyi geçer zira mayısta 2 düğün var.her ikisi de eşimin arkadaşı.1 aya ne kadar fit olursam iyidir.
malum benim kızlardan bilgisayar başına pek geçemiyorum ama olabildiğince takipteyim kızlar.
hepinizi öpüyorum

merhaba;

Kahvaltı 08:00 (150 kalori)
1 dilim kepek ekmeği
haşlanmış 1/2 yumurta
kibrıt kutusu 1/2 peynır
domates salatalık

Ara 10:30 (30 kalori)
1/2 yeşil elma

Öğlen 12:30 (150 kalori)

yarım kase mercımek çorba
salata
2 çorba kasıgı bulgur pilavı

Ara 15:10 (70 kalori)
1 avuç beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…