12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Günaydın kızlar,
dıyette 26.gunum
25 gunde 4,4 kılo gıttı
spor yapamıyorum yavaş gıdıyo bısı yapmam lazım

Merhabalar
Kahvaltı:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk. peynir
3-4 bardak çay

Günde 1,5-2 litre su içmeye anca 1-2 gün dayanabiliyorum. Olmuyor, acaba ılık aromalı su içsem aynı etki olur mu saf su gibi. Belkide aldığım kadarı yetiyordur bana bilemiyorum. Bide bir bardak su içsem 4 bardaklık tuvalete gidiyorum bu işte bir gariplik var :)

üşüttüğün için gidiyorsundur. ya da suyu tek seferde içtiğin için direk boşaltım sistemin çalışıyor ve tuvalete çıkıyorsun. suyu yudum yudum içeceksin. 1 bardak suyu 10-15 dk da iç. o zaman dolaşım sistemin çalışıyor.

ben de ayaklarım üşüyünce 1 bardak su içsem 3 kez tuvalete giderim :))

40 dk egzersiz

Öğlen:
1 kepçe tavuklu patatesli haşlama
1 bardak ayran

Üşütmedim ama tek seferde içiyorum doğru.

1 saat yürüyüş

öğle yemeği:

( ayran salata yoğurt hiçbişi yok. kantin kapalı yemekhane de yok.sadece
6 yk zeytinyağlı pırasa yedim.

Ara:
15-20 kabak çekirdeği
8-10 kara üzüm kurusu
yarım dilim bitter çikolata

Ac kaldim bugunn ((

1 kase tarhana corbasi
1,5 kk beyaz peynir
Havuclu pancarli marul salatasi

Hala acim umarim dayanabilirim

Iyi akşamlar hanimlar
Annemdeyim ipun ucu baya kacti.Zaten kilo veremedigimden moralide bozulmustu. Dönüşte isvec diyeti varmis onu deneyecem bi tanidik baya kilo vermis insAllah işe yarar.

kızlar merhaba
bugün de niyetli idim.
SAHUR
1 haşlanmış yumurta. 3 kaşık pırasa z.yağlı, domates, salatalık, 1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşil çay

İFTAR
1 kepçe mercimek çorba, 2 kaşık kuru fasulye, 10 ad.köy dolması (içi mercimekli sarma ve küçük boyutlarda.sayısını bilmiyorum umarım 10dan fazla değildir), yoğurt, 1 dilim ekmek

ARA
2 dilim kakaolu ıslak kek (yengemin doğum günü sebebiyle yapmıştım.ikram edilince dayanamadım)

yatana kadar 2 lt su, yeşil çay

merhaba kızlar,
başlangıç.....31.03.2015........72,5 kg
şu an............25.04.2015.......67,2 kg

Fark...............................5,3 kg

Gunaydin kizlar;

Bugun tam olmasa da karatay kahvaltisi yaptim. Bazen sasirtmak lazim. 2 ogun yapacam o yuzden.

Ac karnina ilik limonlu su

1 tereyaginda sucuklu yumurta ( 3 parca sucuk )
1 yk kaymak ( mayaladigim sutun kaymagi)
1,5 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates , 1/2 salatalik
1 kozlenmis biber
2 ceviz

Arada sadece limonlu su ve turk kahvesi icecem.

Aksam yemegimi 5 gibi yemeyi dusunuyorum

Aksam menum;
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata

Herkese iyi haftasonlari.

1 saat yuruyus yaptim

Aksam yemegimi yedim. Ayni yazdiklarimi yedim.

Bakalim yatana kadar dayanabilecek miyim? Belki bir meyve yerim :)

SAHUR
1 haşlanmış yumurta, 1 kb kutusu peynir, 2 kaşık z.yağlı pırasa, 6 zeytin, domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşilçay

İFTAR
1 (veya 2) kepçe mantar çorba (kremasız süt ile yaptım), 2 kaşık mantı, salata (yağsız az tuzlu), 1 dilim tam buğday ekmeği (belki ekmek hakkımı 1 adet sigara böreği yiyerek kullanırım)

iftardan sonra canım tatlı çekiyor.form bisküvi yiyorum. bugün elme üzerine tarçın deneyeceğim.

yatana kadar 2 lt su ile günü tamamlamayı düşünüyorum.
görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…