- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
günaydınlar dün gece arkadaşa doğumgünü yaptım pasta yedim maalesef
niye kimse yok dağılacak grup
Selam kizlar uc dort gundur asiri yeme istegim vardi cok sukur bugun durdurabildim kendimi. O yuzden menu paylasimi yapmiyordum kilom +500 gr.olarak dondu
Gecen hafta 94
Bu hafta 94.5
çok ii diil beklediğimden kötüyümKızlarr nasıl gidyo maratonn kimse diyet yapmıyo mu yoksaaa
körili karnabaharı nası yapıyosunKahvaltı (07:00)
1 dilim ekmek
1 kk. peynir
1 tk. kuşburnu marmelatı
2 bardak çay
yarım saat egzersiz
Öğlen (11:30)
1 kase sütlü buğday ve pirinç gevreği
4-5 çilek yiycem
Akşam giremeyebilirim şimdiden yazayım
tarhana çorbası
az zeytinyağında körili karnıbahar
meyve
körili karnabaharı nası yapıyosun
çok teşekkür ederim :)Eşim pek sebze yemekleri sevmez bende böyle baharat hileleriyle sevdiriyorum, güzel oluyor.
karnıbaharı yıkayıp doğruyorum. Yapraklarıda kullanabilirsiniz ben kullanıyorum. tencereye zeytinyağı ve doğranmış soğanları koyup kavurdum. sonra karnıbaharı ilave ettim tuz ve 1 tatlı kaşığı köriyi koydum bazı tariflerde 1 yemek kaşığıda konuluyordu. sonra kısık ateşte hiç su koymadan pişirdim zaten kendi suyunu salıyor çokta güzel oluyor. sarmısakta ilave edebilirsiniz benim kalmamış koyamadım. pulbiberde konulabilir. (ben zeytinyağlı yaptım hafif olsun diye ama tavukta katabilirsiniz oda çok güzel olur)
Canim gunlugunde 60 gunde 10 kilo vermek istedigini okumustim hedefine ulasmana az kalmismerhaba kızlar,
kılom bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
Canim gunlugunde 60 gunde 10 kilo vermek istedigini okumustim hedefine ulasmana az kalmis
Tebriklerr
çok iyisin canım ya çok imrendimmerhaba kızlar,
kılom bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?