12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

günaydınlar dün gece arkadaşa doğumgünü yaptım pasta yedim maalesef

niye kimse yok dağılacak grup

günaydın canım :)
burdayız üzülme yani 3-5 kişi kaldık maalesef.
sanırım artık mihenk yok

dün hem yürüyüş yapamadım diye hem de akşam yemeğinde makarna yedim diye 8 de yollara düştüm. 1 saat yürüyüş yapıp geldim.

bu sabah;

aç karnına ılık 1 bardak süt- 4 çilek

2 ceviz, 1 yağda yumurta, yeşillik, 1 kk peynir, domates, salatalık,sivri biber

Selam kizlar uc dort gundur asiri yeme istegim vardi cok sukur bugun durdurabildim kendimi. O yuzden menu paylasimi yapmiyordum kilom +500 gr.olarak dondu
Gecen hafta 94
Bu hafta 94.5

ben de ayın yani aşırı yeme isteği demeyelim de, h.sonu 2 öğün yaptım ve doymadım akşam abur cubur verdiğim 500 gr ı da geri aldım. ama bir daha hata yapmıcam. o kadar zor verirken bu kadar kolay alınabilir mi bu kilo ya

Günaydın hanımlar
Dün geldim ama hala düzene sokamadım yediklerimi.Bir iki güne düzeltecem inşAllah.
Bu gün tartıldım 59 çıktı.300 gram almışım

Kahvaltı (07:00)
1 dilim ekmek
1 kk. peynir
1 tk. kuşburnu marmelatı
2 bardak çay

yarım saat egzersiz

Öğlen (11:30)
1 kase sütlü buğday ve pirinç gevreği
4-5 çilek yiycem

Akşam giremeyebilirim şimdiden yazayım
tarhana çorbası
az zeytinyağında körili karnıbahar
meyve

körili karnabaharı nası yapıyosun

selamlar
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasında ( marul, peynir, domates, salatalık, biber)

ara
yeşilçay
siyah çay
kahve

körili karnabaharı nası yapıyosun

Eşim pek sebze yemekleri sevmez bende böyle baharat hileleriyle sevdiriyorum, güzel oluyor.

karnıbaharı yıkayıp doğruyorum. Yapraklarıda kullanabilirsiniz ben kullanıyorum. tencereye zeytinyağı ve doğranmış soğanları koyup kavurdum. sonra karnıbaharı ilave ettim tuz ve 1 tatlı kaşığı köriyi koydum bazı tariflerde 1 yemek kaşığıda konuluyordu. sonra kısık ateşte hiç su koymadan pişirdim zaten kendi suyunu salıyor çokta güzel oluyor. sarmısakta ilave edebilirsiniz benim kalmamış koyamadım. pulbiberde konulabilir. (ben zeytinyağlı yaptım hafif olsun diye ama tavukta katabilirsiniz oda çok güzel olur)

çok teşekkür ederim :)

Kizlar sabah ve ogleden sonra misafirim vardi kacirmamaya calistim ama oooff artik hic bisey rngel olsun istiyorum yaa
Kahvalti
1,5 haslama yumurta
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 dilim kek
Oglen ( 3 gibi)
1 tabak domatesli biberli tavuk sote
2 dilim ekmek
2 yk patates salatasi
Ara
Yarim armut
Aksam
Tarcinli sut icecem boyle kapatacam

1 kase mercimek corba
6 marul yapragi
3 yk yogurt ( 1 yk keten tohumu ve 1yk zeytinyag) yogurt kurunu biraktim 2 gundur ishal iken kabiz oldum simdi
100 gr haslanmis tavuk

Maden suyu ictim.

akşam 4 gibi
kabak yemeği
yoğurt

saat 8 gibi dondurma

Canim gunlugunde 60 gunde 10 kilo vermek istedigini okumustim hedefine ulasmana az kalmis
Tebriklerr

cok tesekkur ederım canım
30 gunde 5,5 verdım kaldı 5 kılo daha
mayıs sonuna kadar ınsallah verecegım
ama nısan ayında cok kaçamak yaptım ve spor yapamadım
mayıs daha sıkı bır ay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…