12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

selam kızlar şimdi döndüm eve baya kaçtı ipin ucu

Günaydın Kızlar hoşgelmiş herkes;

o kadar dayandım ama dünkü yediğim çekirdek ve sonrasındaki atıştırmalıklarım tartıda +500 olarak gösterdi. çok üzgünüm oysaki cuma gününe kadar 78 olmuştum. maalesef geçen hafta ile aynı yine

20.04.2015 78.5
20.04.2015 78.5

aç karnına ılık limonlu su

2 ceviz, 1 haşlanmış yumurta,
yeşillik, 100 gr yağsız tuzsuz lor peyniri,
5 siyah zeytin, 1 yk kaymak, 1 tk bal, 1 tk tereyağ
1 domates, 1/2 salatalık ve çay şekersiz

Merhabalar herkese

Kahvaltı (07:00)
yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir

Arkadaşlar tartıldım ve 1 kilo vermişim :) fakat bişey varki tartımın ayarı 1 kilo geriymiş yani 69 diyemiycem 70 diyorum yine tartım elektronik değil ayarı habire değişiyor. ilk haftayıda o yüzden 71 diye değiştirecem.

canım dijital tartı al bir tane. çok çeşit var .daha iyi sonuç alırsın.

canım dijital tartı al bir tane. çok çeşit var .daha iyi sonuç alırsın.

Bunla idare ediyorum. Artık her çıktığımda ayarı tammı diye bakıyorum. Heralde artık sorun olmaz, sadece küsuratları tam göremem oda o kadar önemli değil :)

yemeğim yok (

baş sağlığına gittik yürüyüşe gidemedim o yüzden

ay bugün moralim sıfır

100 gr lor, 5 zeytin, domates , salatalık, çörek otlu eti form 4 adet ve çay ( öğle yemeğim)

selam kızlar hafta sonu çok kaçırdım sonuç aynı 53.6 (
bu hafta sporda yapamayacğım

sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
reçel

öğle
mercşmek çorbası
bonfile
yoğurt
bisküvü tatlısı yedim (

akşam yemeği düşünmüyorum
aralar
çay
neskafe

kızlar merhaba,

dün dışarıdaydık.standart kahvaltımı yapıp çıktım.dışarıda 1 dilim pizza yedim ve 1 avuç çekirdek.akşam biraz kahvaltılık atıştırdım.6 gün oruç tuttuktan sonra yemek yiyesim yok.meğer midem boş kalmayı istiyormuş.

SABAH
1,5 kb kutusu peynir, 2 sigara böreği, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 6 zaytin, şekersiz çay

ÖĞLE
1 yumurta ve yarım kb kutusu kaşar ile yağsız kaşarlı omlet, yarım dilim tam buğday ekmeği, yeşil çay
yarım yeşil elma

ARA
tek şekerli türk kahvesi

AKŞAM
1 kepçe tarhana çorba, 2 küçük z.yağlı biber dolma, yoğurt (veya cacık)

bugün tartı yüzümü güldürdü.

20.04.2015 - 65,3
27.04.2015 - 64,2

bir de spor yapmaya başlasam ne iyi olur.

kilo grafiğime baktım da tam iki ay önce 25.02.2015 te 70,2 imiş kilom. eskiden olsa çoktaaan bırakmıştım diyeti. bu sefer inşallah başarıyorum.
beni gören herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor.dün senelerdir bana olmayan 40 beden pantolonumu giydim.öyle mutluyumki.iyiki varsınız kızlar sizinle motivasyonum arttı

tebrikler canım motivasyonun daim olsun inşallah :))

Kahvaltı 08:00 (180 kalori)
aktivia kahvaltı zamanı

Ara 11:30 (70 kalori)
1 bardak light süt

Öğlen 13:30 ( 290 kalori)
1 kase tarhana çorbası (140 kalori)
yarım kase cacık (50 kalori)
küçük bır karnıyarık yarısı 1/2 (100 kalori)

Ara 16:00 (170 kalori)
1 bardak light süt
1 büyük elma

toplam 700 kalori aldım su ana kadar ve bugun dükkanı kapattım cunku haftasonu cok yedım!!!

Öğlen :
süte katılmış buğday ve pirinç gevreği

Akşam:
kıymalı kabak
makarna
cacık olacak

sonrasında meyve yiyebilirim. sporumuda akşam yapıcam en az yarım saat. birde mekik 75 kere.

sağol canım.
senin modun düşmüş sanırım.güzel gidiyorsun moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyorum ona göre

aman yaa bir çekirdek yedim ertesi sabah +500 çıkar mı insan (( hep eşimin yüzünden oturdular kızımla ikisi..artık dayanamadım kokusuna. ki çekirdek sevmem hele de tuzlu yemem ama yedim işte pişmanım ama yapacak bir şey yok.

Selam kizlar uc dort gundur asiri yeme istegim vardi cok sukur bugun durdurabildim kendimi. O yuzden menu paylasimi yapmiyordum kilom +500 gr.olarak dondu
Gecen hafta 94
Bu hafta 94.5

Bugunku menum
Sabah
2 has yumurta
4 zeytin
4 ceri domates
Yarim salatalik
Ara
4-5 cilek
Yarim armut
Ara
1 fincan sutlu neskafe
Aksam
1 kucuk karniyarik
1 kase salata
1 kasik pilav

günaydınlar dün gece arkadaşa doğumgünü yaptım pasta yedim maalesef

niye kimse yok dağılacak grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…