- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Merhabalar herkese
Kahvaltı (07:00)
yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
Arkadaşlar tartıldım ve 1 kilo vermişim :) fakat bişey varki tartımın ayarı 1 kilo geriymiş yani 69 diyemiycem 70 diyorum yinetartım elektronik değil ayarı habire değişiyor. ilk haftayıda o yüzden 71 diye değiştirecem.
canım dijital tartı al bir tane. çok çeşit var .daha iyi sonuç alırsın.
kızlar merhaba,
dün dışarıdaydık.standart kahvaltımı yapıp çıktım.dışarıda 1 dilim pizza yedim ve 1 avuç çekirdek.akşam biraz kahvaltılık atıştırdım.6 gün oruç tuttuktan sonra yemek yiyesim yok.meğer midem boş kalmayı istiyormuş.
SABAH
1,5 kb kutusu peynir, 2 sigara böreği, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 6 zaytin, şekersiz çay
ÖĞLE
1 yumurta ve yarım kb kutusu kaşar ile yağsız kaşarlı omlet, yarım dilim tam buğday ekmeği, yeşil çay
yarım yeşil elma
ARA
tek şekerli türk kahvesi
AKŞAM
1 kepçe tarhana çorba, 2 küçük z.yağlı biber dolma, yoğurt (veya cacık)
bugün tartı yüzümü güldürdü.
20.04.2015 - 65,3
27.04.2015 - 64,2
bir de spor yapmaya başlasam ne iyi olur.
kilo grafiğime baktım da tam iki ay önce 25.02.2015 te 70,2 imiş kilom. eskiden olsa çoktaaan bırakmıştım diyeti. bu sefer inşallah başarıyorum.
beni gören herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor.dün senelerdir bana olmayan 40 beden pantolonumu giydim.öyle mutluyumki.iyiki varsınız kızlar sizinle motivasyonum arttı
sağol canım.tebrikler canım motivasyonun daim olsun inşallah :))
sağol canım.
senin modun düşmüş sanırım.güzel gidiyorsun moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyorum ona göre
aman yaa bir çekirdek yedim ertesi sabah +500 çıkar mı insan(( hep eşimin yüzünden oturdular kızımla ikisi..artık dayanamadım kokusuna. ki çekirdek sevmem hele de tuzlu yemem ama yedim işte pişmanım ama yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?