Hayatım, senin ki gene iyi çıkmış.Benim 1168,7955 gibi bol virgüllü birşey çıktı.1200 bile değil.Hormon düzeylerim her sene kolestrol nedeniyle kontrol ediliyor.Hormonlarda da bir problemim yok.Allaha şükür.Sanırım benim tek sorunum tembellik.Canım hiçmi hiç birşey yapmak istemiyor.Vallaha çacuklar olmasa yemek bile pişiresim yok.Kahvaltılık, bol domates, salatalık, biber yiyeyim.Yanıonada güzel bir çay.Bu diyetlerde zaten bıkmadan yiyebildiğim tek şey beyazpeynir ve salatalar.Herkes kahvaltıda tipik beyazpeynir muhabbetinden bıkar.Ben her dakka yiyebilirim.Onun dışında yemek pişirmeye bile üşeniyorum.
Spora bile bazen kendimi zorlayarak gidiyorum.Evde kimse bana destek değil.Akşamları çikolata yok muuuu?Akşam üstleri çay yok muuu?Gecede ben uyuyorum diye eşim uyumayayım dye yiyecek birşey yok muuu?klava:Ama kilo aldım diye söylendiğimde çenene sahip çık yeme demeyi biliyorlar.kaydirigubbakcemileNe zalimler yaa......Hem kilo verecem ,hemde evin içinde kek ,pasta ,börek kokutacağım.Geceleri uyanık kalacağım diye kuruyemiş yiyeceğim.Hadi bunların hepsini yapmadım ve kendime hakim olup kilo verdim diyelim.Üstüme istediğim gibi dar ve kısa şeylewr giyemeyeceğim.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-EEEEEeeeeeeee ne anladım ben bu zayıflıktan.:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştıŞekilleri aldım bakalım kafamı ve kendimi ne zaman düzeltebileceğim.
1430.21 pardon.
benimde 1541,71 çıktı kafamçokkarıştı ii mi sizce? bn anlamadım da..
kimse hedef koymamış sarmadı heralde sizi neyse ben başladım bugün 1 haziranda 2 kılo vermiş olmak istiyorum
bugün sabah lapa öglen lapa ikindi yarım paket büsküvi kepeki akşam peynirli salata yagsız bukadar
1239,..çıktı benim metobolizma yav aş sanırım hemde bayagı
Kızzzlar bu hafta bizim kilo analizimiz yok muyduuuu? ne oldu? az önce sayfaya baktım bizden hiçbir haber yok.Herkes çok yoğun biliyorum.Ama biz mi bildirim yapmadık yoksa sonuçlar bu hafta mı açıklanacak.
sünbülcüm sanırım sen spor salonunda diyetisyenle görüşmüştün. sana fayda veren tavsiyeleri varsa paylaşır mısın? özellikle hafta içi her akşam kimse yoksa ben online oluyorum. ama önceden 1-2 kişi görürdüm. şimdi kimse yok. neyse.. iyi akşamlar!!!
evt salihacım diyetisyenin bana çok faydası oldu çok güzel bir menü verdi sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 k kutusu peynir 5 zeytin domates salatalık açık çay2 buçuk saat sonra 1 bardak yarım yağlı süt 1 porsiyon meyve 2 buçuk saat sonra öğlen 8 kaşık sebze yemeği salata yoğurt 2 dilim t buğday ekmeği 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve 1 kepekli grissini 2 buçuk saat sonra akşam yemeği 1 porsiyon et salata yoğurt 2 dilim ekmek 2 buçuk saat sonra 1 porsiyon meyve ve gün bitiyor hiç aç kalmıyorum bana hiç birşeyi light tüketme dediyarım yağlı yoğurt yani kaymaksız olanlar peyniride yarım yağlı tüket dedi günde 6 dilim ekmek verdi bunları yemeniz lazım bunla doyacaksınız yemezseniz kan şekeriniz düşer saldırısınız dedi meyveyle süt tüketmek kan şekerini dengelermiş yani aklıma gelen bunlar önemli olan bu yeme düzenine alışmak diyet yapıyomuş gibi değilde artık bu şekilde beslenicem demek
cnm ben her aksam evde netteyim ama kac gundur bitirme tezimle ugraştığımdan yazamıyorum...
ayrıca arkdslar cogu kiside msnim var, bisi oldugunda ordan da yazabilrsiniz, msnim olmayanlar msj atarsa sevinirim, kimde var kimde yok bilmiyorum.
msni hem muhabbet hem de kilo bildirim sorunlarında kullanıyoruz:)
hadi ben kaçtım hepinize iyi günler 5güncük firariyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?