oburcum.. Takım olarak yapmanız gereken bir şey var.. ve bunu duyurmuştum.. Linki veriyorum.. Mesajın alt bölümünde, uyarılar bölümüne göz atın lütfen.. Kaptanınız sanırım konuyla ilgilenecek olmalı...
"Sayfaya baktım bizden hiçbir haber yok" demişsin.. Sanırım analiz sayfasına baktın.. Oysa haftalık haberleri takip edebileceğin yer burası:
http://www.kadinlarkulubu.com/6870488-mesaj37.html
Bu başlıkta hem biten etapta kimlerin nasıl bir başarı kazandığını öğrenebilir, hem de mezun olan varsa onların karnelerini inceleme olanağı elde edebilirsin..
Aslında benim mantığıma göre BÜTÜN YARIŞMACILARIN bu mesajı okumak için zamanlarından 2-3 dakikayı feda etmeleri gerekiyor.. O da haftada bir kere.. Ha yok bu fedakarlık zor geliyorsa, yarışma dışında laylaylom zayıflanacak bir sürü ortam var KK da.. Bu yarışmayı ayrı kılan da benim ısrarlı disiplin çabalarım..
Lütfen bu konuya haftada bir göz atmayı alışkanlık haline getirin.. En azından ben hala yazıyorken.. tası tarağı toplayıp gittiğimde zaten okunacaj bir şey de kalmayacak.. :roflol:
Aslında bu mesajı (Bu hafta neler oldu?) her etap sonrasında takımlar okusun diye yazıyorum ama biliyorum ki ve tecrübeler gösteriyor ki; herkes okumuyor.. Ben de henüz düzenle götürme ısrarımdan vazgeçmiyorum..
Lütfen mesajı inceleyin..
1. Not: Bir de bu mesajı niye yazdığımı açıklayayım.. 3. takıma da size yaptığım gibi hatırlatma yapmıştım.. Sonra da onların başlıklarına girip inceledim.. Allah için analizden bahseden bir kişi bile yoktu.. O zaman dedim benim de uğraşmam aptallık olur.. Ve ne oldu.. 3. takım "analizi bir daha yapılmayacak olan takım" oldu.. Buna bir tepki geldi mi? Hayır.
Sizin takım mesajlarınıza da aynı amaçla baktığımda, senin bu konuyla ilgilendiğini görmem yeterliydi ikinci uyarıyı yapmam için.. yerimseniben
2. Not: Size yazdığım bu mesajı aslında her yarışmacı okumalı diye düşündüğümden paylaşım alanına da ekleyeceğim. Tabii paylaşım alanına girip merak edenler için geçerli bu söylediğim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?