Takıma geldiğinde kaçtın. 71 kalmış aklımda.73.3
Heldi bir daha tartılacağım az bekleyeyim
Bu hafta aksatmak yok o zaman. Yolculuk da ödem yapıyor haftaya daha iyi gelirsin inşallah . Senin boyun kaçtı. İdeal kiloya yaklaşınca zor gidiyor kilolar.Aynen tatlım ya şehir dışına çıkıp geldim yürüyüşüm aksadı ondan sanırım
TebriklerGünaydın bayanlaaaar:) tartıdan geliyorum 500gr düşmüşüm 62.5 oldum
teşekkür ederim kaptanım hesaplamada 0,793... gibi bişey çıktı doğru mı sonuç nereyi yazmalıyımTebrikler
Ay hasta halinizle allah kolaylık versinBenim misafirim gelecek kızlar. Kahvaltıya gelecekler akşama kadar buradalar. Ara ara uğrarım inşallah.
Hayır hiç girmedim listeye daha önce. Evet önümüze bakalım inşallah:)Neyse önümüze bakalım artık verme vakti. İnşallah bundan sonra aşağı doğru gidecek
Sen listeye girmiş miydin eskiden.
Bu hafta aksatmak yok o zaman. Yolculuk da ödem yapıyor haftaya daha iyi gelirsin inşallah . Senin boyun kaçtı. İdeal kiloya yaklaşınca zor gidiyor kilolar.
geçmiş olsun canımOff bu çocuk çok üzüyor beni. Bulunduğum şehirde çocuk gastroendolojisi yok çocuk doktoruna götürcem yine mecburen. Daha önce bademciklerinde ilkkez uçuk çıktığında hastanede yatmıştık çıktıktan sonrada bulantı kusmaları başlamıştı ilkkez 3 yaşında. Doktor reflü deyip lansor vermişti. Kusma bulantıları geçmişti 2 sene ara ara oldu ama şimdi yine herpes geçirdik yine aynı bulantı kusma başladı. Çocuk yatamıyor yattımı kötü oluyor midesi. Motilium verdim salonda uyuyakalmış üzerini örttüm sabah doktora götüreceğim
girmek istiyorum. Bu arada benim tartımda sıkıntı vardı tartı degistirdim. İlk tartım yaklaşık 2 kilo fazla tartıyor. Yani başlangıç kilom 62 aslında. Geçen cuma 61.7 idi. Bu hafta tartılmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?