- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
[/QUOTE]***12.TAKIM 547.Etap***
florence_N (71.9/71.1/0.8/%1.11)
gulenyuzumsunsen (75.8/75.0/0.8/1.06) hedefini 70 e çekmek istiyor.
İnnuk(63.9\63.6\0.3\%0.47)
Niloya bebe (78.9/78.0/0.9/1,14)
Elmira2017 (59.9) bildirimde bulunmadı
smy11 (60.8/60.3/0.5/0.82)
Gulumse25(87.7/87.1/0.6/%0.68)
lemonade17 (71/71/0) yeni uye B.tarihi:15 kasım B. kilo: 71,5 Hedef: 60
hamzakifzulal (72.9/72,1/0,8/1,10) yeni üye; B.tarihi:20 kasım B.kilosu:73,3 Hedef:68
12. Takım Ortalaması:0,709
Yeni üyeler
Bulutungokyuzu(79.5/
hCrb(
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
anka_misali( 58,5 /58
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
yok canım virgülden sonraki 3. rakam 5 veya üstü olursa yuvarlanıyor... seninki 11.15
Yuvarlanıyor benim yüzde:) :)
yok canım virgülden sonraki 3. rakam 5 veya üstü olursa yuvarlanıyor... seninki 1
Yine şeytanın bacağı kırılmadı ve yine %1çıkamadıkbu aradada arkadaşlar eğer niloya bebe bildirimde bulunmasaydı veya kilo vermemiş olsaydı yuzdemiz 0,582 olacaktı... bildirimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olalım böylelikle
%1 çıkmak için ya herkesin % 1 getirmesi lazım ya da birinin %2 veya üstü gelmesi lazım canım... bu yuzdelerle zor.. elmira bildirim yapmadı lemonade sabit...Yine şeytanın bacağı kırılmadı ve yine %1çıkamadık
Aynen öyle oldu.inatla bırakmamak lazım.bir ipin ucu kacinca gidiyorHah şöyleeee olumlu mesajlar gönder beynine.Ben de inanırım olumlamaya...
asya_01 biliyor kaç ay 72.4 te kaldım ben. Ağlıyordum yapamıyorum diye. Sürekli olmuyor mesajı gönderiyordum. Ama sonra şeytanın bacağını bir kırdım tıkır tıkır gitti
Adım sevo 70 kiloyumm bi 7 kilo verdim 62 olmak istiyorummm desteğinize ihtiyacım var
Ocaktan mayısa kadar.Aynen öyle oldu.inatla bırakmamak lazım.bir ipin ucu kacinca gidiyor
Arkadalarından konuşmış gibi olmasın ay çok iyi insanlar bir motive ediyorlar birbirlerini beni sorma
Ne pişiriyon bugün kızçem
SenArkadalarından konuşmış gibi olmasın ay çok iyi insanlar bir motive ediyorlar birbirlerini beni sorma
Valla bilmiyorum hiç..Ne pişiriyon bugün kızçem
Beterin beteri varmış evlerden ırak bide bizi begenmiyoOcaktan mayısa kadar.
Ben domates çorbası kuru fasulye domatesli biberli soganlı bulgur pilavı yapıyorum yanına salata tamamdırValla bilmiyorum hiç..
Hiç sebzem Yok
mantarım Yok
Eti'm kalmamış
Tavuk Yok
Bende onu düşünüyorum deminden beri
Afiyetler olsunBen domates çorbası kuru fasulye domatesli biberli soganlı bulgur pilavı yapıyorum yanına salata tamamdır
Tabi gerçekten 5 yumurta ve 8 dilim ekmeği yemediysenAfiyetler olsun
1 kase domates çorbası
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak da ayran yeterli
Öyle yapıcam zatin akşama misafirlikteyim çayla bakalım neler varAfiyetler olsun
1 kase domates çorbası
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak da ayran yeterli
Kız yok daha o kadar aklımdan olmadımTabi gerçekten 5 yumurta ve 8 dilim ekmeği yemediysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?