Ben sizi beğenmiyor değilim canım. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Zor oluyor takımla ilgilenmesi. Genel olarak bi motivasyonsuzluk var takımda. İlla kilo vermek değil ki. En çok yazanlar belli. Mesaj saymaya kalksam haftada 50 mesajı geçemez çoğu. Anlatamıyorum sanırım ben derdimi. Ben istiyorum ki herkes elini taşın altına koysun. Herkes bi ucundan tutsun. Üzerine düşeni yapsın diyorum. Böyle gidersek iyi bakalım.Beterin beteri varmış evlerden ırak bide bizi begenmiyo
Sagil canım bunu deneyeceğim bendeKızlar kendinde ödem hissedenler
1 bardak kaynayan suya
4-5 dal saplarıyla birlikte maydanoz atıp 1 dk kaynatsınlar ve ılıyınca içsinler
Gerçekten etki ediyor...
Ben dün tartıldım 75,5 kiloydum..
Yarım litre maydanoz suyu ve 1,5 lt de detoks suyu içtim ve sabah 75.0 ı gördüm..
Ayy valla benim de çekti yaaa ye yiceksen az bişey bu gün yarın dersen yok
Zor oluyo canım buraya bile zor giriyorum. Sabah kalktık oğlanın arkadaşı aradı kahvaltıya pastaneye gittik ordan geldim dün nohuttan yoğurt mayası yapmıştım yeni. Onun nohutlarınj temizledim. Kefir olmuş onu süzdüm. Okula gittim geldim yemek yedim çocuğu uyutuyorum koşacağım. Duş alıcam çocuğu doyurcam abisini gidip alcaz. Sütçüden süt alcaz bakkaldan ekmek gelcez abimiz yemek yer babamız poğaça istedi puding istedi onlar olcak yemek yerim ufaği doyururum sonra babamız gelir bidaha yerler çay koy poğaça tatlı getir. Uyurlar çocuklar sonra yeni mayayla yoğurt mayala kefir mayala ağırlıkla spor yap yat uyu hiç vaktim yokOylama bitti karar alındı canım. Hayır diyenler de uyacak. Ama sen listeye girmeyeceksin zaten zor oluyorsa uğraşma canım.
Şaka şaka kaptancım bugün bulgur pilavı var makarna yimemAyy valla benim de çekti yaaa ye yiceksen az bişey bu gün yarın dersen yok
Ben sevinemiyorum canım ya. Ade döneminde genelde 1.5 kilo farkim olurdu. Bu ekşi çıkan ödem, kilo yine yok bence. Listeden çıkıp bir kaç hafta koruma yapıp sonra geri mi gelsem diyorum...İşte bu flo sahalara döner
Tadı kötü değilmi yaKızlar kendinde ödem hissedenler
1 bardak kaynayan suya
4-5 dal saplarıyla birlikte maydanoz atıp 1 dk kaynatsınlar ve ılıyınca içsinler
Gerçekten etki ediyor...
Ben dün tartıldım 75,5 kiloydum..
Yarım litre maydanoz suyu ve 1,5 lt de detoks suyu içtim ve sabah 75.0 ı gördüm..
Kendini kodlamaBen sevinemiyorum canım ya. Ade döneminde genelde 1.5 kilo farkim olurdu. Bu ekşi çıkan ödem, kilo yine yok bence. Listeden çıkıp bir kaç hafta koruma yapıp sonra geri mi gelsem diyorum...
Ya bi adamın su içerken midesi bulanır mı? Resmen bulanıyor, icemiyorum. Olmuyor diye dagitmadim, hatta bugünkü kacamagim şekerli çay oldu sadece. Haftada 1 abartmadan istediğimi yerdim o da yok artık. Sinir oldum kendime.Kendini kodlama
Duraklama geçti buna gönülden inan ve çok güzel verdiğin günlerdeki gibi asıl Kaçamaksız, full spor, en az iki su dört beş gün somra bir bak inan olmazsa o zaman düşün
Önce oluyordu ama artık alıştım canımTadı kötü değilmi ya
Ya bi adamın su içerken midesi bulanır mı? Resmen bulanıyor, icemiyorum. Olmuyor diye dagitmadim, hatta bugünkü kacamagim şekerli çay oldu sadece. Haftada 1 abartmadan istediğimi yerdim o da yok artık. Sinir oldum kendime.
Ara öğün yapınca daha çok acıkıyorum. Onun yerine sabah kuvvetli yiyip akşama kadar durmak, duramazsam arada bir iki mandalina, yoğurt belki falan. 5 ay ne yaw, dayanamam ben o kadar.Ben bunu beş ay yaşadım anlıyorum ben yöntem değişikliği ile çözdüm inşallah karataydan sık sık az aza geçtim birde burası tabi
Su çok önemli
Ne zaman suyu ihmal etsem alıyorum
Suya tarçın karan fil veya limon dene ben
suyu seviyorum sadece unutuyorum içtikçe susuyor içmezsem aramıyorum nasıl birşey ise
Anaaaaa ay ı ben su içerken migdem bulanıyor o yüzden suya çubuk tarçın karanfil atıyorum yada limon sıkıyorum bazen ılık içiyorum hayatta soguk su içemiyorum bir bardak içsem ikinci imkansızYa bi adamın su içerken midesi bulanır mı? Resmen bulanıyor, icemiyorum. Olmuyor diye dagitmadim, hatta bugünkü kacamagim şekerli çay oldu sadece. Haftada 1 abartmadan istediğimi yerdim o da yok artık. Sinir oldum kendime.
Benimde gıdım vardı ama şimdi yok ne çatlak oldu ne sarkma yüzümdeki tek degişiklik gıdımın gitmesi oldu ben dişlerimi sıkıp boyun ve çene damarlarımı geriyodum sürekli kanal 7de Feridun kunak vardı o söylemişti gıdı olanlar sürekli bunu yapsın diye netten bi bak istersen kuzumBu arada kızlar canım çok sıkkın kaç gündür yazayım diyorum elim varmıyor. Eskiden gıdımın olduğu yerde kilo vermeye bağlı çatlak oluştu. Azıcık da olsa sarkiyor. Öneriniz var mı? Sıkılaştırıcı krem alsam ise yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?