- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Gidin gittiğinde yoktu ki, yutagin orada, tam gıdımın yerinde değil. Sarkti desem kafamda 2-3 ten fazla beyaz saç da yok. Belki de yaşlanıyorum...Benimde gıdım vardı ama şimdi yok ne çatlak oldu ne sarkma yüzümdeki tek degişiklik gıdımın gitmesi oldu ben dişlerimi sıkıp boyun ve çene damarlarımı geriyodum sürekli kanal 7de Feridun kunak vardı o söylemişti gıdı olanlar sürekli bunu yapsın diye netten bi bak istersen kuzum
Bunu gidim varken yapıyordum, kilo verip de gidince bıraktım.
Valla bilemiycem kuzum
Maşallah sana linki tıkladım yorumlara geçti diyorum Allahım ben nere geldim bura neresi akşamki gibi pazarda anamı kaybetmiş çocuk gibi oldum1 aydır ip atlıyorum sonuçlarım kızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-deneyimlerimiz.1040614/page-89#post-53796832
Zeytin yağı katsanaYemegimi yedim sanki çok yemişim gibi şiştim valla salata çok yedim Yagsız Tuzsuz ama nar ekşisi kattım
Saf zeytin yagı yok sıvı yagda katmadım zararlıysa katmam daha hemde bitti dahada almam artıkınNar ekşisi hem kalorili hem zararlı.. Kendin yapmadıysan.. Ama zeytinyağı hem faydalı hem kabızlığına da iyi gelir.
Anladım. Sızma al en azından soğuk sıkım bulamasan da. Narın da yarımını ayıklayıp katabilirsin. Narın kendisi çok faydalı. Ama nar ekşisi fabrikada yapıldığı için hem içinde şeker de var hem de çok fazla koruyucu madde var.Saf zeytin yagı yok sıvı yagda katmadım zararlıysa katmam daha hemde bitti dahada almam artıkın
Yaz yaz yazBende ölçülerimi yazim mi abboewwwww
200 mekik çok değil mi canım yaa senin sezaryen değil mi.Kızlar güzel bir ivme yakaladık devam ettirelim var mısınız
Ben kendime günlük spor hedefi koyuyorum lütfen bana katılın
1. Hamzakifzulal önümüzdeki hafta en az 6 gün
20 dk koşu
500 twister
200 mekik
100 squat
200 ip
100 duvara şınav veya yarım şınav
Yapacağım
elimden geldiğince yapıyorum canım. Sıkılaşması önemli.Senin spor puaninda çok yüksekti bu hafta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?