Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gidin gittiğinde yoktu ki, yutagin orada, tam gıdımın yerinde değil. Sarkti desem kafamda 2-3 ten fazla beyaz saç da yok. Belki de yaşlanıyorum...

Kızlar ben menumu vereyim yemek hazirlicam şimdi sonra misafirlige gideceğim giremem sonra büyük ihtimalle

Sabah
Peynir domates salatalik zeytin çay

Öğle az tavuk salata

Aksam Karnabahar yogurtlicam

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş yaptım.100 twist

Bende ip atlim ama bende ölim ya vücudumu hiç yapmadım yazim bi kenara hatıra kalsın

Koşuyordum öğretmen aradı oğlan midem bulanıyor diyormuş gittim sapsarı olmuş ağlıyodu. Okulda kusmamış eve gidelim kusayım dedi eve geldik kustu rahatladı. Bugğn kefir içirmiştim ondan kustu. Ya kefir çok sağlıklı faydalı diyorlarda kefir içince kusturuyor çocuğu. Daha öncede olmuştu kefirden kusmuştu.

Nar ekşisi hem kalorili hem zararlı.. Kendin yapmadıysan.. Ama zeytinyağı hem faydalı hem kabızlığına da iyi gelir.

Saf zeytin yagı yok sıvı yagda katmadım zararlıysa katmam daha hemde bitti dahada almam artıkın
Anladım. Sızma al en azından soğuk sıkım bulamasan da. Narın da yarımını ayıklayıp katabilirsin. Narın kendisi çok faydalı. Ama nar ekşisi fabrikada yapıldığı için hem içinde şeker de var hem de çok fazla koruyucu madde var.

Kızlar güzel bir ivme yakaladık devam ettirelim var mısınız
Ben kendime günlük spor hedefi koyuyorum lütfen bana katılın

1. Hamzakifzulal önümüzdeki hafta en az 6 gün
20 dk koşu
500 twister
200 mekik
100 squat
200 ip
100 duvara şınav veya yarım şınav
Yapacağım

200 mekik çok değil mi canım yaa senin sezaryen değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…