- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Açıklasana nerde tuhaflık ayy sen yedin ömrümü hani yumurta elma allasen anlamadan yazıyon habireÖmrümü yediniz
2kez alıntı yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklasana nerde tuhaflık ayy sen yedin ömrümü hani yumurta elma allasen anlamadan yazıyon habireÖmrümü yediniz
2kez alıntı yaptım
Dedigi menü bu sanırım elmalı falan degişik demişti hepsine baktım bu var sadeceAnladım da gulenyuzumsunsen in bahsettiğini diyorum ben ne alaka bununla. Gayet normal bir menü bu.
Ya det yatDedigi menü bu sanırım elmalı falan degişik demişti hepsine baktım bu var sadece
Dur bulucamAçıklasana nerde tuhaflık ayy sen yedin ömrümü hani yumurta elma allasen anlamadan yazıyon habire![]()
Lemonade17 bence işte yulafı yumurta okudu bak gelsin görürsünDur bulucam![]()
Bide bu var4 Ocak menü
Kahvaltı 8.30
1 bardak süt
Yarim muz
3 kaşık yulaf
5-6 fındık
1 incir
Ara 10.30
Küçük bir avuç beyaz leblebi
Sütlü kahve
Öğlen 12.30
Tavuklu salata
Ara 16.50
10 fındık
Akşam 19.30
Yoğurt
2 YK yulaf
1 yeşil elma
Zerdeçal tarçın zencefil
3 lt su
Aha buldum4 ocak menum
Sabah
1 yumurta
ara
1 yesil elma
ogle
1 yumurta
ara 1 yesil elma
Aksam
1 yumurta
2 litre, su bitki caylari
Bilemedin ben buldumLemonade17 bence işte yulafı yumurta okudu bak gelsin görürsün

Hah şimdi oldu. Bu uyuyor bak. Kız essahtan bu ne naptın sen. Olmaz buAha buldum
Neyse sen konuyu anladın ya önemli olan oBilemedin ben buldum![]()
Diyette herşey mübahtır olmuş olmuş benceHah şimdi oldu. Bu uyuyor bak. Kız essahtan bu ne naptın sen. Olmaz bu
Kalbimi kırıyon haberin olsunNeyse sen konuyu anladın ya önemli olan o![]()
Det sen başlattın ömrümü yediniz diye ben uslu uslu menü arıyordumKalbimi kırıyon haberin olsun![]()
Karıştır ortalığı sonra ayırmam deKız Allah sizin iyiliğinizi versin
Dövüşmeyin ayırmam![]()
1 hafta süt detoksu muKızlar yarından itibaren süt detoksuna başlıyorum vücuda bi şok etkisi lazım haftaya cumaya kadar devam edicem 3kez yapmıştım sadece perşembe günleri cumaya hazırlık olsun diye 900 gr veriyordum 1 günde o yüzden yarın başlıyorum bu sefer 1hafta sürecek inş aynı etki eder ve haftaya cumaya bireysel birinci olurum Allahım inş Allah bi mucize olsun eski günlerime dönim ben böyle degildim
He valla kaç sayfa geri gittim sayamadım al sana liste ne yapacaksanKarıştır ortalığı sonra ayırmam debi daha iyi oku kimin menusu diye şaşı olduk burda
![]()
Ben azimli ve kararlı bir bagyanım yaparım dediysem yaparım1 hafta süt detoksu munaptın canim sen çok uzun değil mi ya ben 1 gün dayanamıyorum detoksa