Tabii bekle o zaman. Sal içindeki kötülükleri oyle gelO saatler benim wc saatim sabahları çok rahat çıkıyorum kaptanım o yüzden beklemekten yanayım
Yaaa işte ben dedim mens gününüz değişiyor makinenin işleyişini bozuyorsunuz diye.Muhteşem oldugu kesin ama bugün Regl günüm ve bende hiçbir belirti yok
Hakkaten hiç aklıma gelmedi nerde bu kız valla dün kafam hiç yerinde degildi kendimi dışarı attım dün bi ton işim vardı elimi bile sürmedim bugün ellerimden öper o yüzden ne oldu ne bitti kim var kim yok dün hiç bişey anlamadım@Elmira2017 kayıp salıdan beri girmemiş
Ama benim amaliyattan sonra zatin degişti düzen kalmadıki geçen ayda 5gün gecikti ama normalmiş doktora sordum bi kaç ayda düzene girer dediYaaa işte ben dedim mens gününüz değişiyor makinenin işleyişini bozuyorsunuz diye.
Aynen ben de kendi derdimden dikkat etmemişim. @Elmira2017 dön kuzum yuvana nerdesinHakkaten hiç aklıma gelmedi nerde bu kız valla dün kafam hiç yerinde degildi kendimi dışarı attım dün bi ton işim vardı elimi bile sürmedim bugün ellerimden öper o yüzden ne oldu ne bitti kim var kim yok dün hiç bişey anlamadım
İnşallah canım. Hadi git yat sen. Ben de babama kahvaltı hazırlayacağımAma benim amaliyattan sonra zatin degişti düzen kalmadıki geçen ayda 5gün gecikti ama normalmiş doktora sordum bi kaç ayda düzene girer dedi
Baba kız afiyet olsunİnşallah canım. Hadi git yat sen. Ben de babama kahvaltı hazırlayacağım
Geçmiş olsun canım sağlık her şeyden onemliAnka
Kaptan bugün eşimin çıkışı eve geç giderim bildirim yapamazsm sabit sayalım sanırım sabit gelirim
Özür dilerim pembe takım
lemonade17
kozalakperisi
Kız sabah körü niye tartildin. Bir iki saat gecseydi ya.**12.TAKIM 552.Etap***
gulenyuzumsunsen (72
İnnuk(61.6
Niloyabebe (77.5
Elmira2017 (60.7
smy11 (57.6
Gulumse25(85
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(68.2/67.8/0.4/0.59)
bulutungokyuzu (75.1
hCrb (78,2
glstn99(63.4
Ecembal (64.9
Gamzemdwf(81,2
Yeni gelen üyeler
@feyzax 63,5
@kozalakperisi 64.9
@soffty(70
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
Canım ise geliyorum sabah kalkinca tartılıyorum mecburKız sabah körü niye tartildin. Bir iki saat gecseydi ya.
Yanına alsan tartıyı imkan var mı işte?Canım ise geliyorum sabah kalkinca tartılıyorum mecbur
Bilmiyorum ki tartın yeri değişecek fâlan doğru tartar mi . Bide kıyafetlerle tartilmak lazım o zaman. Pek uygun olmaz :/Yanına alsan tartıyı imkan var mı işte?
Bir WC 200-300 gram değiştirebilir.Bilmiyorum ki tartın yeri değişecek fâlan doğru tartar mi . Bide kıyafetlerle tartilmak lazım o zaman. Pek uygun olmaz :/
Sizin sabah tartıldiktan sonra ne kadar fark ediyor deneyen var mı o şekilde? Bide yarın sabah deneyeyim bakalim kaç Gr farkedecek
Anladım canım. Ben evde de olsam kahvaltıyi yapmadan WC ye çıkamıyorumBir WC 200-300 gram değiştirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?