Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Msj alt tarafını okumadım 40kere tekrar okudum /de den sonra nereye kilo yazacak diye sonra aşaya sayfayı çektim de gördüm dedim bu kız ne diyo

F feyzax soffty mavi grup arkadaslarm ne alemdesinz acaba hic paslasamadikk
Ya hızlı gitti ilk etapta buda beni rahatlatti hatta gevsetti desem daha doğru sanirim bu hafta bazı sıkıntılar im vardi o yüzden burayada ağırlık veremedim sporda yapamadim diyette bir tuhaf oldu inşallah c.tesiden sonra düzenli olacağım

Anka
Kaptanım ben verdiğimiz kiloyu yazalım dedim ama belki sen yüzdeyi yazmamızı istersin hangisiyse arkadaşlar da ona göre yazsınlar
Sana zahmet bi bildir de
Yüzde olur canım kilo alırsak haksızlık olur. Aynı genel listedeki şekilde yuzdeler toplanıp kişi sayısna bölünür

Şimdiye kadar tehlikem yoktu cnm hafta sonu temizlik yapmıştım dolap falan sildim zorladım biraz sanırım ondan olmuş olabilir doktor verdi şimdi bende kullanmaya başladım progestan

Aynı aylarda aynı şeyi yaşadım o günlere gittim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

**12.TAKIM 552.Etap***

gulenyuzumsunsen (72
İnnuk(61.6
Niloyabebe (77.5
Elmira2017 (60.7
smy11 (57.6
Gulumse25(85
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(68.2
bulutungokyuzu (75.1
hCrb (78,2
glstn99(63.4
Ecembal (64.9
Gamzemdwf(81,2

Yeni gelen üyeler

@feyzax 63,5
@kozalakperisi 64.9
@soffty(70

İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2

Günaydın kızlar gününüz hayır Cumamız mübarek olsun inş evimizden huzur saglık mutluluk bereket Soframızdan sevdiklerimiz eksin olmasın inş saat 10.30 gibi tartılırım şimdi degil

Çok sağol canım ne ara yaptın maşallah. Ben telefonu değiştirdim gece uğraştım uğraştım yapamadım

Günaydın kızlar gününüz hayır Cumamız mübarek olsun inş evimizden huzur saglık mutluluk bereket Soframızdan sevdiklerimiz eksin olmasın inş saat 10.30 gibi tartılırım şimdi degil
Once biraz hoplayıp zıpla sonra tartıl istersen merak ediyorum bakalım çok da geç kalma çatlarım ::

Ben dün menümü yazmadım
Sabah saat 10.00
1bardak süt
Çeyrek elma çeyrek armut

12.00
1bardak süt

14.00
1bardak süt

16.00
1bardak süt

18.00
1bardak süt

19.00
1bardak süt

20.00
1bardak süt

22.00
1bardak süt

2.5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…