Msj alt tarafını okumadım 40kere tekrar okudum /de den sonra nereye kilo yazacak diye sonra aşaya sayfayı çektim de gördüm dedim bu kız ne diyoBi de kızlar yarın kilo bildirim listesine yüzdenizi yazdıktan sonra burdaki isminizin karşısına da sadece verdiğiniz kiloyu yazın olurmu ?
Niloyabebe
Haftalık hedef kilon 800 dü o yüzden
bizim takıma ekledim canım bu hafta böyle olsun artık .
4 kişi olduk diye haksızlık olduğunu düşünen varsa bilmiyorum başka çözüm bulamadım kızlar
1.grup (morlar).
Gulumse25
Hcrb
Gamzemdwf
2.grup (kırmızlar)
Gulenyuzumsunsen
Bulutungökyüzü
Florence
Niloyabebe
3.grup(turuncular)
İnnuk
Elmira2017
Glstn99
4.grup (maviler)
Ecembal
Feyzax
Soffty
5.grup (pembeler)
Kozalakperisi
Lemonade17
Hamzaakifzulal
Ya hızlı gitti ilk etapta buda beni rahatlatti hatta gevsetti desem daha doğru sanirim
Kız sen yaşıyon muYa hızlı gitti ilk etapta buda beni rahatlatti hatta gevsetti desem daha doğru sanirimbu hafta bazı sıkıntılar im vardi o yüzden burayada ağırlık veremedim sporda yapamadim diyette bir tuhaf oldu inşallah c.tesiden sonra düzenli olacağım
Yüzde olur canım kilo alırsak haksızlık olur. Aynı genel listedeki şekilde yuzdeler toplanıp kişi sayısna bölünürAnka
Kaptanım ben verdiğimiz kiloyu yazalım dedim ama belki sen yüzdeyi yazmamızı istersin hangisiyse arkadaşlar da ona göre yazsınlar
Sana zahmet bi bildir de
Canım kim ceza alırsa o kontrol ediyor ama ceza alan olmazsa edebilirsin tabii
Kaptan sen neden uyanıksın. Seninde mi cocuklar uyumuyorCanım kim ceza alırsa o kontrol ediyor ama ceza alan olmazsa edebilirsin tabii
Aynen canım kız çığlık çığlığa uyandı. Onla uğraştım. Seninki kaç yaşındaydı o niye uyumuyorKaptan sen neden uyanıksın. Seninde mi cocuklar uyumuyor
Gelcem canim inşallah gerçekten ailevi özel bir durum oldu ama dönüşüm muhteşem olacak hemde boool eksili inşallahKız sen yaşıyon mu
Şimdiye kadar tehlikem yoktu cnm hafta sonu temizlik yapmıştım dolap falan sildim zorladım biraz sanırım ondan olmuş olabilir doktor verdi şimdi bende kullanmaya başladım progestan
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinAnka
Kaptan bugün eşimin çıkışı eve geç giderim bildirim yapamazsm sabit sayalım sanırım sabit gelirim
Özür dilerim pembe takım
lemonade17
kozalakperisi
Çok sağol canım ne ara yaptın maşallah. Ben telefonu değiştirdim gece uğraştım uğraştım yapamadım**12.TAKIM 552.Etap***
gulenyuzumsunsen (72
İnnuk(61.6
Niloyabebe (77.5
Elmira2017 (60.7
smy11 (57.6
Gulumse25(85
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(68.2
bulutungokyuzu (75.1
hCrb (78,2
glstn99(63.4
Ecembal (64.9
Gamzemdwf(81,2
Yeni gelen üyeler
@feyzax 63,5
@kozalakperisi 64.9
@soffty(70
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
Once biraz hoplayıp zıpla sonra tartıl istersen merak ediyorum bakalım çok da geç kalma çatlarım :Günaydın kızlar gününüz hayır Cumamız mübarek olsun inş evimizden huzur saglık mutluluk bereket Soframızdan sevdiklerimiz eksin olmasın inşsaat 10.30 gibi tartılırım şimdi degil
O saatler benim wc saatim sabahları çok rahat çıkıyorum kaptanım o yüzden beklemekten yanayımOnce biraz hoplayıp zıpla sonra tartıl istersen merak ediyorum bakalım çok da geç kalma çatlarım ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?