Bende sezeryan ama benim normalde göbeğim vardı gitti seninkini bilemem bacım 4.sezeryan bile tehlikeli beşi nasıl becerdin bacımGobekten çok az gidiyor bende anlamadım ki 5 sezeryan diyemi bilmiyorum
Ekledimhani feyzax? ben eklemiştim en son.. yanlış liste bacı. try again later.
yuhh 5 sezeryanmıGobekten çok az gidiyor bende anlamadım ki 5 sezeryan diyemi bilmiyorum
Hiç deme olunca aldırmaya kıyamadımBende sezeryan ama benim normalde göbeğim vardı gitti seninkini bilemem bacım 4.sezeryan bile tehlikeli beşi nasıl becerdin bacım
Aynn :)yuhh 5 sezeryanmı
bu sabah gönderdim canım, yanlış yere mi yazdım yoksa
Yaa gerçekten çok kötü üzüldüm öyle huyu yok ama beklemezdim üzdü. Şimdi aricak dicem gönlümü almak için eteğimi daraltSen yine dua et benim annem gibi değil.
Benimki kendi diyet yapar spor yapar ben yapinca sabote eder birde bundan zevk alir.
Ben ne zaman diyet yapiyorum desem en sevdigim yemekleri yapar koyar önüme birde israr eder cildirtana kadar. Yemezsem kavga eder kuseriz.
Şimdi beni memlekete cagiriyo 15 tatil icin. Dedim gelemem en az 6 kg ile geri donerim gidersem.
Evde olsam hayatta ugrasmiyacagim tarz yemekleri orda 1 hafta icinde yiyorum. Gunde rahat 10 ögun yiyoruz.
Birde bak semirdin der alay eder.
19 Ocak menüm
Sabah 9
3 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 YK domates biber kavurması
1 tatlı kaşığı bal ve tereyağ
Ara 1 elma
Ara 1 armut
17:30
1 tabak pırasa yemeği
Yarım kase yoğurt
2 YK nohutlu pirinç pilavı
Kaç kız kaç erkek araları ne kadar çocuklarınHiç deme olunca aldırmaya kıyamadım
3 kız 2 erkek ilkin arası 5 diğerleri 2 2Kaç kız kaç erkek araları ne kadar çocukların
Allahım sana bagışlasın inş bitane de bana nasip etsin3 kız 2 erkek ilkin arası 5 diğerleri 2 2
Amin canim Rabbim sana da hayırlı bir evlâd versinAllahım sana bagışlasın inş bitane de bana nasip etsin
Hahahah aslında destek olması lazım neden böyle yapıyorlar yaSenin annen demiş benim eşim onu hergün diyo sen hala 100kilosun degişmedinki benim gözüm de katil olmamak elde degil ama gençligim var ya sabır diyom zayıf günlerimi mapusta geçirmim
Spor salonundayım anneme kızınca acele çıktım evden. Şimdi hemen ekledim belki görmemişimdir özür dilerimbu sabah gönderdim canım, yanlış yere mi yazdım yoksa
senin çocuk yokmuyduAllahım sana bagışlasın inş bitane de bana nasip etsin
ayol ne özürü kız. Töbe töbe..Spor salonundayım anneme kızınca acele çıktım evden. Şimdi hemen ekledim belki görmemişimdir özür dilerim
Paylaş canım değişiklik yokHamzadan ses yok kızlar paylaşayım artık bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?