- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
tşk canım :)Tebrik ederim
çabuk alıp veren bi bünyem var bende hep dikkat ettiğim için nezaman nekadar gidicek biliyorum 2 güne 57. Ları görürüm inş tekrarmaşallah vücudun yakiyor demekki
Ne güzeltşk canım :)
çabuk alıp veren bi bünyem var bende hep dikkat ettiğim için nezaman nekadar gidicek biliyorum 2 güne 57. Ları görürüm inş tekrar
Sen benim evi gör her saniye jj, le geçiriyorom çıldırmama az kaldı valla100 jumping jack 50 kaloridurmadan jj yapın kızlar
Bende bugun evdeyım bisiklet sürüyorumSen benim evi gör her saniye jj, le geçiriyorom çıldırmama az kaldı valla
Sebze de ye.ben bugün öğlene bi tane etli pide yedim çok üzgünüm çokkkk
akşama sadece zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yicem
yok ya sadece yoğurt yiyim mideme oturdu pide zaten canım hiçbişey istemiyorSebze de ye.
Artik okulun son gunu diye yemek verdiler oglen bende yedim 1 tane kıymalı pideben bugün öğlene bi tane etli pide yedim çok üzgünüm çokkkk
akşama sadece zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yicem
aynı kaderimi paylaştık senle cnmArtik okulun son gunu diye yemek verdiler oglen bende yedim 1 tane kıymalı pide
saol kaptanım da insan kendini suçlu hissediyor tüm emek çöpe gidecekmiş hissediyorsunKızlar yiyin nolcak o kadardan herşeyden mahrum kalınacak değil
Olur mu canım abartarak yemedikten sonra yenebilir bencesaol kaptanım da insan kendini suçlu hissediyor tüm emek çöpe gidecekmiş hissediyorsun
Aynen ayni kaderi paylastik millet yerken ben yemiyorum deseydim olmayacakti gerci bunlar bahane ben de istedim yemek ama oyle tat alamadim cok bosuna yemism gibi olduaynı kaderimi paylaştık senle cnm
Ne güzel Ara öğün yapmamışsın canımMenüm
Sabah 11
2 haşlama yumurta
3 dilim tb ekmek
Yarım domates
Az lor
Akşam 18
1 kase çorba
1 kase yoğurt
3 tane kofte
Geçen hafta ekmek ve pilav yemedim sanırım hiçKahvaltı 10:30
2 küçük haşlanmış yumurtayla
Marul maydanoz tere ve yeşilsoğanla salata
2 parça kaşar
5 zeytin
14:30 1 küçük yeşil elma (tarçınlı)
15:30 2 kare bitter
Akşam 16:45
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmeği
19:00 1 kupa yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?