Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi bakalım kızın karnesi yabancı dil iyi diger dersler çok iyi geldi oglan taktir getirdi darısı senin kuzucuga inş

Bizim de matematik iyi digerleri çok iyi.
Matematik konusunda bana çekmiş ellam.
Zerre anlamazdim kopya da beceremezdim hep ya ortalamadan ya kanaat notuyla gectim matematikten.
Ünversitede 2 yıl uzattim matematik yüzünden en son suan ki esim o zaman ki erkek arkadasim ile beraber hocaya gittik. Esim dedi hocam ne olur gecirin okulu bitirmeden anasi vermiyo, çalışsa da geçemiyo çalışmasada yapin bi babalik falan diye acindirdi hocaya oyle gectim.

benim oğlanın da hepsi 90 -100 takdir getirdi maşallah kuzulara
Senin oğlan kaça gidiyo ki ? Ilkokul degil mi?
Ilkokulda taktir tesekkur varmiydi ki?
Biz hic gormedik bak kizdim simdi..
Takintili anne modu

Aynen, benim oğlanın ki de öyle. Baksana okulistikte kampanya varmış, 6 ay 99 lira iken 1 yıl 99 lira, bu ay sonuna kadar. Ödemeyi yapıyorsun, aktiflestirmeyi eylulde yapabilirsin.
Ayy ben cok merak ediyorum bu okulistik hep duyuyorum. Üyemisin sen biraz anlatsana. Faydali mi icerik yeterli mi? Fiyat cok iyiyimis ama pc lazim bize.
Alsam da seneye mi kullansa.

***12.TAKIM 553. Etap***

gulenyuzumsunsen (71/70.6/0.4/%0,56)
Niloyabebe (74/71.1/2.9//%3.9)
Elmira2017 (60.7) izine ayrılmak istiyor
Gulumse25(81.1/80.6/0.6/%0.74)
hamzakifzulal (69,5/69.3/0.3/0.43)
Lemonade17(67.8/67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/72.7/2.1/%3.6)
hCrb (77.4/ 76,8
glstn99(62/61.6/0.4/0,64)
Ecembal (64.5/63.9
Gamzemdwf(81/81/sabit)
soffty(67,5/66.8//0.7%1.03

12. Takım Ortalaması:

Yeni gelen üyeler
Feyzax (63/62.4/0.6/%0.95)
kozalakperisi (64.3/61.5/2.8/%4.35)
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.7/61.4/0.3/%0.49)
şevimli 2015 (60/59.8/0.2/0.33
[/QUOTE]

4. Sınıf canım. 4 te başlıyor sanırım

Aynen inşallh öyle düşünüp teselli oluyorum bi yandan

4. sınıfta bir kaç yıldır var takdir terşekkür. Eba da kullanıyoruz. Morpa kampüs çok bebeksi. Ayrıca okulistik de konu sınavları, online yardımcı ve hikaye kitapları, konu ödevleri var. Daha profesyonel buldum ben. Okulistik deneme sınavı yapıyor 2 aydır, sınava girenlere ücretsiz üyelik kodu verdiler, öyle deneyimledik.

Sen yine dua et benim annem gibi değil.
Benimki kendi diyet yapar spor yapar ben yapinca sabote eder birde bundan zevk alir.
Ben ne zaman diyet yapiyorum desem en sevdigim yemekleri yapar koyar önüme birde israr eder cildirtana kadar. Yemezsem kavga eder kuseriz.
Şimdi beni memlekete cagiriyo 15 tatil icin. Dedim gelemem en az 6 kg ile geri donerim gidersem.
Evde olsam hayatta ugrasmiyacagim tarz yemekleri orda 1 hafta icinde yiyorum. Gunde rahat 10 ögun yiyoruz.
Birde bak semirdin der alay eder.

Allahim ne kadar cahil bi anneyim ben.
Biraz bu konuya egileyim. Odev yaptirmak bile bana kabus gibi geliyor. Ilk defa gecen hafta ici ingilizce yazilisina çalistirdim. 15 soruda 3 yanlisi varmis. Ama notu soylememis öğretmen.Bizim okulda bi garip odev yok. Sinav yok. Not yok..
Zaten benim oglanda dikkat eksikligi hiperaktivite ve dikleksi var.
Bu 15 tatilde ogretmenlik yapicam.
Ama rezalet bir ogretmenim iyi ki meslek olarak secmemisim.

O saydığın durumları olsa 15 soruda 3 yanlışı olmaz. Yanlış teşhis olmasın. Kaça gidiyor? Normalde ilkokulda ödev yok. 4'e kadar sınav da yok.

O saydığın durumları olsa 15 soruda 3 yanlışı olmaz. Yanlış teşhis olmasın. Kaça gidiyor? Normalde ilkokulda ödev yok. 4'e kadar sınav da yok.
Yok kuzum yanliş teşhis degil. 3 psikolog 2 psikiyatr degerlendirdi hepsi hem fikir. Son psikiyatr ozel ogrenme güçlüğünden emin degilim dedi. Vscar testi yapildi. Ilac kullandirmak istemedigim icin terapiye baslatmak istiyorum. Her onerilen yere goturuyorum.
Ilkokulda odev olmaz olur mu bizim ogretmen disindaki siniflarda var vallahi 20 sayfa duydum gozum döndü. Gece 12 ye kadar odev yapan cocuklar var da biz istisnayiz.
Ya da ben oyle saniyorum ne bileyim

Senin annen demiş benim eşim onu hergün diyo sen hala 100kilosun degişmedinki benim gözüm de katil olmamak elde degil ama gençligim var ya sabır diyom zayıf günlerimi mapusta geçirmim

Sınıfın genel başarısı önemli. İskandinav ülkelerinde ödev olmadığı gibi çocuklar 3-4 saat okula gidiyorlar. Ve oldukça başarılılar. Çocuğun ders durumu iyiyse sıkıntı yok. Öğretmen başından savmak için ödev vermiyorsa bilemem ama. 20 sayfa ödev de kusura bakmasınlar Çin işkencesi gibi. Yazık çocuklara.

4.sınıfta takdir teşekkür var bacım kız sana çok gülüyorum ben tam kafa dengisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…