Hadi bakalım kızın karnesi yabancı dil iyi diger dersler çok iyi geldi oglan taktir getirdi darısı senin kuzucuga inş
Senin oğlan kaça gidiyo ki ? Ilkokul degil mi?benim oğlanın da hepsi 90 -100 takdir getirdi maşallah kuzulara
Ayy ben cok merak ediyorum bu okulistik hep duyuyorum. Üyemisin sen biraz anlatsana. Faydali mi icerik yeterli mi? Fiyat cok iyiyimis ama pc lazim bize.Aynen, benim oğlanın ki de öyle. Baksana okulistikte kampanya varmış, 6 ay 99 lira iken 1 yıl 99 lira, bu ay sonuna kadar. Ödemeyi yapıyorsun, aktiflestirmeyi eylulde yapabilirsin.
4. Sınıf canım. 4 te başlıyor sanırımBizim de matematik iyi digerleri çok iyi.
Matematik konusunda bana çekmiş ellam.
Zerre anlamazdim kopya da beceremezdim hep ya ortalamadan ya kanaat notuyla gectim matematikten.
Ünversitede 2 yıl uzattim matematik yüzünden en son suan ki esim o zaman ki erkek arkadasim ile beraber hocaya gittik. Esim dedi hocam ne olur gecirin okulu bitirmeden anasi vermiyo, çalışsa da geçemiyo çalışmasada yapin bi babalik falan diye acindirdi hocaya oyle gectim.
Senin oğlan kaça gidiyo ki ? Ilkokul degil mi?
Ilkokulda taktir tesekkur varmiydi ki?
Biz hic gormedik bak kizdim simdi..
Takintili anne modu
Ayy ben cok merak ediyorum bu okulistik hep duyuyorum. Üyemisin sen biraz anlatsana. Faydali mi icerik yeterli mi? Fiyat cok iyiyimis ama pc lazim bize.
Alsam da seneye mi kullansa.
Aynen inşallh öyle düşünüp teselli oluyorum bi yandanGamzemdwf 1 hafta sabit gelince hemen karalar mı bağlanır. Olabilir bu hafta sabit gelirsin haftaya eksi gelirsin. 1 ayda 6 kilo az mı vücut bi alışmak istiyordur o kiloya bu çok normal canım. Sen evine yerleş daha stresten kurtul verirsin o zaman canım.
İyiymiş aslındq görmemişim şimdi innuk alıntı yapınca gördüm bakayım akşamAynen, benim oğlanın ki de öyle. Baksana okulistikte kampanya varmış, 6 ay 99 lira iken 1 yıl 99 lira, bu ay sonuna kadar. Ödemeyi yapıyorsun, aktiflestirmeyi eylulde yapabilirsin.
4. sınıfta bir kaç yıldır var takdir terşekkür. Eba da kullanıyoruz. Morpa kampüs çok bebeksi. Ayrıca okulistik de konu sınavları, online yardımcı ve hikaye kitapları, konu ödevleri var. Daha profesyonel buldum ben. Okulistik deneme sınavı yapıyor 2 aydır, sınava girenlere ücretsiz üyelik kodu verdiler, öyle deneyimledik.Bizim de matematik iyi digerleri çok iyi.
Zerre anlamazdim kopya da beceremezdim hep ya ortalamadan ya kanaat notuyla gectim matematikten.
Ünversitede 2 yıl uzattim matematik yüzünden en son suan ki esim o zaman ki erkek arkadasim ile beraber hocaya gittik. Esim dedi hocam ne olur gecirin okulu bitirmeden anasi vermiyo, çalışsa da geçemiyo çalışmasada yapin bi babalik falan diye acindirdi hocaya oyle gectim.
Takintili anne modu
Ayy ben cok merak ediyorum bu okulistik hep duyuyorum. Üyemisin sen biraz anlatsana. Faydali mi icerik yeterli mi? Fiyat cok iyiyimis ama pc lazim bize.
1 saat daha bekleyim o zaman canımAnka o üçyüz sıkıntım geçerse gidiyor
Düzeltme yaparız di mi
Sen yine dua et benim annem gibi değil.Gardropstan etek almıştım geldi bugün 42giyiniyodum etekte 40 büyük oldu belime çuval gibi. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Annem ne dese beğenirsiniz şişmanlarsın sen zaten tekrar. Bu ne demek ya çok sinirlendim annemsin sen destek olucağına köstek.
Allahim ne kadar cahil bi anneyim ben.4. sınıfta bir kaç yıldır var takdir terşekkür. Eba da kullanıyoruz. Morpa kampüs çok bebeksi. Ayrıca okulistik de konu sınavları, online yardımcı ve hikaye kitapları, konu ödevleri var. Daha profesyonel buldum ben. Okulistik deneme sınavı yapıyor 2 aydır, sınava girenlere ücretsiz üyelik kodu verdiler, öyle deneyimledik.
Tebrik ederimKızlar bugün gidicek dedim size ve gitti kıyafetli 58.8 geldim
O saydığın durumları olsa 15 soruda 3 yanlışı olmaz. Yanlış teşhis olmasın. Kaça gidiyor? Normalde ilkokulda ödev yok. 4'e kadar sınav da yok.Allahim ne kadar cahil bi anneyim ben.
Biraz bu konuya egileyim. Odev yaptirmak bile bana kabus gibi geliyor. Ilk defa gecen hafta ici ingilizce yazilisina çalistirdim. 15 soruda 3 yanlisi varmis. Ama notu soylememis öğretmen.Bizim okulda bi garip odev yok. Sinav yok. Not yok..
Zaten benim oglanda dikkat eksikligi hiperaktivite ve dikleksi var.
Bu 15 tatilde ogretmenlik yapicam.
Ama rezalet bir ogretmenim iyi ki meslek olarak secmemisim.
maşallah vücudun yakiyor demekkiKızlar bugün gidicek dedim size ve gitti kıyafetli 58.8 geldim
Kız da anasının kızıyabancı dilde takılmış
Yok kuzum yanliş teşhis degil. 3 psikolog 2 psikiyatr degerlendirdi hepsi hem fikir. Son psikiyatr ozel ogrenme güçlüğünden emin degilim dedi. Vscar testi yapildi. Ilac kullandirmak istemedigim icin terapiye baslatmak istiyorum. Her onerilen yere goturuyorum.O saydığın durumları olsa 15 soruda 3 yanlışı olmaz. Yanlış teşhis olmasın. Kaça gidiyor? Normalde ilkokulda ödev yok. 4'e kadar sınav da yok.
Senin annen demiş benim eşim onu hergün diyo sen hala 100kilosun degişmedinki benim gözüm de katil olmamak elde degil ama gençligim var ya sabır diyom zayıf günlerimi mapusta geçirmimGardropstan etek almıştım geldi bugün 42giyiniyodum etekte 40 büyük oldu belime çuval gibi. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Annem ne dese beğenirsiniz şişmanlarsın sen zaten tekrar. Bu ne demek ya çok sinirlendim annemsin sen destek olucağına köstek.
Sınıfın genel başarısı önemli. İskandinav ülkelerinde ödev olmadığı gibi çocuklar 3-4 saat okula gidiyorlar. Ve oldukça başarılılar. Çocuğun ders durumu iyiyse sıkıntı yok. Öğretmen başından savmak için ödev vermiyorsa bilemem ama. 20 sayfa ödev de kusura bakmasınlar Çin işkencesi gibi. Yazık çocuklara.Yok kuzum yanliş teşhis degil. 3 psikolog 2 psikiyatr degerlendirdi hepsi hem fikir. Son psikiyatr ozel ogrenme güçlüğünden emin degilim dedi. Vscar testi yapildi. Ilac kullandirmak istemedigim icin terapiye baslatmak istiyorum. Her onerilen yere goturuyorum.
Ilkokulda odev olmaz olur mu bizim ogretmen disindaki siniflarda var vallahi 20 sayfa duydum gozum döndü. Gece 12 ye kadar odev yapan cocuklar var da biz istisnayiz.
Ya da ben oyle saniyorum ne bileyim
4.sınıfta takdir teşekkür var bacım kız sana çok gülüyorum ben tam kafa dengisin vallaBizim de matematik iyi digerleri çok iyi.
Takintili anne modu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?