- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Anacım şuraya kadar geldikMesse canim
Anka kaptanim hosgeldin gemi su alirken en son kaptanlar terkeder sakin gitme biryerlere
Süpersin canımBugun anka sayesinde iyi diyet yaptim sabah kahvaltisiyla duruyorum halasabah bi bakayim diye actim kk yi hala burdayim cocuklara yemek yedirip geri buraya geldim. Sagol anka sayende bugunu kacamaksiz bitirdim
Aynen gitmiyorum bu kadar insanı kıramazdımAnka kaptanim hosgeldin gemi su alirken en son kaptanlar terkeder sakin gitme biryerlere
bu mesajı gördugume bu kadar sevincegimi bilmezdim sevinçten agladimTamam kızlar kaldığımız yerden devam
Hoş bulduk canımmm çok sağolun destekleriniz için
Canımmmm ben de çok dıygulandım bu gün.bu mesajı gördugume bu kadar sevincegimi bilmezdim sevinçten agladim
Sen pro olmasanda olsanda farketmez kaptanım benim canimmmmmmmCanımmmm ben de çok dıygulandım bu gün.
Hııı gördüm ben seni hemen 6 ya gittin menüler paylaştınSen pro olmasanda olsanda farketmez kaptanım benim canimmmmmmm
Valla mezuniyetimi seninle taslandiracaktim kustumHııı gördüm ben seni hemen 6 ya gittin menüler paylaştın
Ben israr ettim kaptanim. Mezuniyetine az kalmis mezum ol oyle git dedim ankada oyle isterdi dedimHııı gördüm ben seni hemen 6 ya gittin menüler paylaştın
Aynen sana adayacakti mezuniyetini :)Valla mezuniyetimi seninle taslandiracaktim
Şaka yapıyorum canım ya.Ben israr ettim kaptanim. Mezuniyetine az kalmis mezum ol oyle git dedim ankada oyle isterdi dedim
kaptanim bugün bütün direncim kirildi ne yapacağımı şaşırdım valla benim suçum yok yarın + gelirsem affetCanımmmm ben de çok dıygulandım bu gün.
Canımmm sValla mezuniyetimi seninle taslandiracaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?