Sene 12.takım dışına çıkmak yasak cuma günü izinlisinArtıı her delikten çıkmak yok uslu bir öğrenci olacağım
Cuma da listemi paylaşır kaçarım uymam şeytanaSene 12.takım dışına çıkmak yasak cuma günü izinlisin
Ay sen dayanamazsin yine haksizlik fln oldumu atlarsin ortaya :) kendimden biliyorumArtıı her delikten çıkmak yok uslu bir öğrenci olacağım
Olmaz inşallah haksızlık falan artıı olmasın yaaAy sen dayanamazsin yine haksizlik fln oldumu atlarsin ortaya :) kendimden biliyorum
Ben bol bol gelirim artik ayagim alistiYarın ikindiye gelin yeşil çay içelim kaptanlarım
Ya kaptanım şeytana uymayın hele bize hiç uymayınBen bol bol gelirim artik ayagim alisti
Sizdr gelin. Hatta bi ara yarisalim sizinle grup olarak. Bireyselde olar Vl
Bidaha yoğun olduğumda sana haber edeyimSağol canımbaya hareketli geçti gün. Herkesi yorduk
Ben yanında gelim ne olur ne olmazCuma da listemi paylaşır kaçarım uymam şeytana
Ben dostum desem yinede söylemiceniz haaaYohhhh demek sır sırrını söyleme dostuna oda gider söyler dostuna
Niye yarınYarın ikindiye gelin yeşil çay içelim kaptanlarım
niyekiYa kaptanım şeytana uymayın hele bize hiç uymayın
YogggBen dostum desem yinede söylemiceniz haaa
Yarışalım canım her zaman bekleriz takımımız şenlendiBen bol bol gelirim artik ayagim alisti
Sizdr gelin. Hatta bi ara yarisalim sizinle grup olarak. Bireyselde olar Vl
Aşk olsun ben mi başlatıyorum ekşınıBidaha yoğun olduğumda sana haber edeyim
Lütfen o gün ekşın olmasın
Aynen korursun beniBen yanında gelim ne olur ne olmaz
Çok tşk ederiz kaptanım Allah razı olsun bizi seven sevmeyen herkesden bizi birbirimize dahada kenetlendirdilerAnka geçmiş olsun cnm
Ve tüm 12. Takım ahalisi çok geçmiş olsun
Bu olay sizi daha çok tetiklesin , hiç zirveden inmeyin , çabucak verin kilolarınızı
Biz 3. Takım olarak yanınızdayız
Amacımız ortak eğlenerek zayıflamak
Başka atraksyonlara gerek yok
Aynen yolumuza bakarız artık. Çok teşekkürler desteğin içinAnka geçmiş olsun cnm
Ve tüm 12. Takım ahalisi çok geçmiş olsun
Bu olay sizi daha çok tetiklesin , hiç zirveden inmeyin , çabucak verin kilolarınızı
Biz 3. Takım olarak yanınızdayız
Amacımız ortak eğlenerek zayıflamak
Başka atraksyonlara gerek yok
Çay içelim çayHadi iyi akşamlar kızlar
Yardıma ihtiyacınız olursa haber edin
Gidemde kendi takımıma bakam
Millet ne yemşş ne içmiş :))
Adımız çıkmış 90Niye yarın
Bize tuzakmı kuracan yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?