Yaaaa herkes yemeden içmeden kesildi sen yemeğe mi verdin kendinikaptanim bugün bütün direncim kirildi ne yapacağımı şaşırdım valla benim suçum yok yarın + gelirsem affet
benim vücut ters sinirden yerim o yüzden bu kilodayim yaYaaaa herkes yemeden içmeden kesildi sen yemeğe mi verdin kendini
Yap kaptanim senin canim sagolsunCanımmm ssenin hedefi 65 yapalım gel
Neyse cumaya kadar telafi ederiz canımbenim vücut ters sinirden yerim o yüzden bu kilodayim ya
Yap kaptanim senin canim sagolsun
Ayyy 2 seferdir kaçırıyom herşeyiBugun anka sayesinde iyi diyet yaptim sabah kahvaltisiyla duruyorum halasabah bi bakayim diye actim kk yi hala burdayim cocuklara yemek yedirip geri buraya geldim. Sagol anka sayende bugunu kacamaksiz bitirdim
veririm kaptanım söz yarın bi tartilalimNeyse cumaya kadar telafi ederiz canım
Arada bi bak wc ye giderken falanm yoksa sonuna yetisirsin boyle :)Ayyy 2 seferdir kaçırıyom herşeyi
Tamda benim işim olduğu zamanda ekşin oluyor
Evde değildim cnm sonrada misafir aradı geleceklermiş diye koştur koştur teli elime bile alamadımArada bi bak wc ye giderken falanm yoksa sonuna yetisirsin boyle :)
Kız anka işlerim vardı öğleden sonra hiç bakamadım kk yaAaaa yine pro olmuşum
Sağol canımKız anka işlerim vardı öğleden sonra hiç bakamadım kk ya
Sonra bi geldim yok takım kapanmış yok anka gitmiş bide hesap kapalı
Ne oluyoruz laa didim
Neyseki sorun kalmamış
Devam ettiğine sevindim tatlişim
Yohhhh demek sır sırrını söyleme dostuna oda gider söyler dostunaAnacım şuraya kadar geldik
Insan ne yaptı ne etti anlatır bi
Aynen sonuc iyi oldu cok sukurEvde değildim cnm sonrada misafir aradı geleceklermiş diye koştur koştur teli elime bile alamadım
Neyse sonuç iyi olmuşya
Artıı her delikten çıkmak yok uslu bir öğrenci olacağımAynen sonuc iyi oldu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?