Biliyodum pasta yedigini öyle yazınca anladım zatinKahvaltı 1 yumurta domates peynir
Ara türk kahvesi
Akşam karnıbahar tavuk 1 dilim pasta saygılarrr
Pasta mı??
Ama ama ama nasıl olur
Allah benden razı olsun iyiki selama ekleme yapmışımEvet aldim selaminiziiii kaptancmmmm yanlz selamin sonunda bu emoji yoktu ve korktumm yemeye itirafff ediyorummm
O zamannnnn önüne bi sandalye koy 25 bir bacak 25 diğer bacak 50 kere in çık
Bizde ceza çok.
Neyse Cuma tartı seni sevindirince korkun sevince dönüşecekEvet aldim selaminiziiii kaptancmmmm yanlz selamin sonunda bu emoji yoktu ve korktumm yemeye itirafff ediyorummm
Hadi kalktim bende leslie mi acayimmm sessiz sesiz yapayim ardindan mekik guc kalirsa jj ile kapatirum zaten bugun az yuruyuste yaptiydim soguktaHadi spora nasıl yedik öyle yakalım cumaya ne kaldı
Tamam hadi beraber daha güzelHadi kalktim bende leslie mi acayimmm sessiz sesiz yapayim ardindan mekik guc kalirsa jj ile kapatirum zaten bugun az yuruyuste yaptiydim sogukta
Yaw yataktayim yavrular yatiyi..ışıklar kapali kalkcam isik yakicam sandalye suruycem pofff..O zamannnnn önüne bi sandalye koy 25 bir bacak 25 diğer bacak 50 kere in çık
Bizde ceza çok.
Senin o sporlara pastamı kalır vücutta sen eritirsin ben olsam neyseAğlıcammmmmm yarın hafif besleneyim çok hafif aşırı hafif
Mutfaktaki sandalyede iş görür. İnada bindirdin işi o spor yapılacakYaw yataktayim yavrular yatiyi..ışıklar kapali kalkcam isik yakicam sandalye suruycem pofff..
Hoplarim daha iyi..
Kız yaparım diyip başından da savmıyo bu kadar dogrucu davut olmak zorundamıyız takım olarakYaw yataktayim yavrular yatiyi..ışıklar kapali kalkcam isik yakicam sandalye suruycem pofff..
Hoplarim daha iyi..
Yok öyle bi dünya yaz bakimBugün kaçamak günü gibi olmuş. Benimse boğazım hiç durmadı bugün.. Menü yazmayacağım.
Öyle bi yazmışsın ki dünyaları yedin sandım çok yokmuş hadi afiyet olsunAğlıcammmmmm yarın hafif besleneyim çok hafif aşırı hafif
Mutfakta sandalye yok ki..Mutfaktaki sandalyede iş görür. İnada bindirdin işi o spor yapılacak
YaşasınnnnMutfakta sandalye yok ki..
Wc ye gidip jj yapcam 100 tane tamam
Wc de jj hayal ettim deMutfakta sandalye yok ki..
Wc ye gidip jj yapcam 100 tane tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?