Etmee.Wc de jj hayal ettim de
Aynen vicdanın rahatsa boşver baklavayı zayıflayınca bi daha açsın sen cuma tartısını düşün.Şimdi kvden döndük. Kadın koca bir tepsi baklava açmış. Ye diye ısrar etmeyen kalmadı. Kadında çok güzel açıyor yaw. Normalde bir oturuşta ayıp mayıp dinlemeden 15 tane yutardım. Ama bu sefer dayandım zorlandım ama dayandım. Şimdi açım ama huzurluyum
Kabul canım süpersin. Bu arada sayende ne öğrendik
Memlekete gitti izinli
Ha bire yedim durdum akşam yemeğinden sonra.Flo bende merak ettim ne yedin gıı de hele
Dökülllll birilerini dövesim var piyango sana vurduHa bire yedim durdum akşam yemeğinden sonra.
Kabul canım süpersin. Bu arada sayende ne öğrendik
Gulumse24 e ceza verdiğimizde video kaydı isteyeceğiz hee deyip geçiştirme potansiyeli var
Aaaa hoşgeldin kaptanimDökülllll birilerini dövesim var piyango sana vurdu
İnternetin yokluğunda spora daldınmıııInterneti bitmişti giremedim. Kimsede beni hiç sormamışküstüm
Aklımdaydın Niloyabebe ne spor yapmıştır diye düşündüm ama anka yı merak etmekdi bugün ki meşguliyetimiz ondan mazur gör canımInterneti bitmişti giremedim. Kimsede beni hiç sormamışküstüm
Bugün pek aktif degildik arada kaynadın demekkiInterneti bitmişti giremedim. Kimsede beni hiç sormamışküstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?