Ben ekmek yediğim zaman daha şiş oluyor göbeğim ondan sordum canım. ÇokSadece sabah yiyorum.erken olursa 3 dilim 7 den sonra olursa 2 dilim
Ana kraliçe anka bizde çalışkanlarız. Ben arı maya kızlar:)Teşekkür ederizzzzz görmeden seçtim ama gerçekten en güzeliymişşşş. Hiç mütevazi değilimTam da bizim kızlar için çalışkan arıııııı
Sizinki de çok tatlı ördek hayırlınolsunnnn güle güle kullanın
Alla alla niye oylekiii. Şansa bak sende :)Benim ailemdekiler hep göbeksiz bir ben gobekliyom
En fazla çocuk ve sezeryan bende ondan galiba. :)Alla alla niye oylekiii. Şansa bak sende :)
Sagol canim sizinde hayırlı olsunTeşekkür ederizzzzz görmeden seçtim ama gerçekten en güzeliymişşşş. Hiç mütevazi değilimTam da bizim kızlar için çalışkan arıııııı
Sizinki de çok tatlı ördek hayırlınolsunnnn güle güle kullanın
MashAllah 5 cocuk doğurmuşsun, birakta az göbeğin olsun canim seninde. Hem esin çok aşırı zayıf. Sen 5 kilo ver esin 10 kilo alsin dengeyi sağlayınEn fazla çocuk ve sezeryan bende ondan galiba. :)
O alamıyor çok yiyor ama yakıyorMashAllah 5 cocuk doğurmuşsun, birakta az göbeğin olsun canim seninde. Hem esin çok aşırı zayıf. Sen 5 kilo ver esin 10 kilo alsin dengeyi sağlayıntek akilli benim ahahaha
Yandim o zaman evet genetik maalesef.Pardon karışmak gibi olmasin ama genetik iste gitmiyor. 100 kiloda versen gitmiyor. Bizim aile hep ince bacak ama göbek çok orantisiz. Benim kuzenim hastalıktan 38 kiloya düştü ama hala göbeği vardi :))))
Gel seni de 12 li yapalım sen de arı ol dert ettiğin şeye bakSagol canim sizinde hayırlı olsunDün gülümsede gördüm arı'yı çok kıskandım size nasipmis ♡
Helal olsun sana o zaman.Benim eşim çok zayıf 64 kilo ben yanında çok kotu duruyorum belli ettirmiyor ama oda zayiflamami istiyor onun için 5 çocuk doğurdum canim bu seferde önce kendim sonrada eşim için zayıf olayim
Ayy merak ettim diger
takımlarınkini
:) :) yani bencede bilmeli.. ayyy biliyormu acabaHelal olsun sana o zaman.
Kiymetini bilsin..
Aynen ya artık herşeye çözüm varYandim o zaman evet genetik maalesef.
O zaman mudahale şart gibi gorunuyor kesip biceriz bizde napalim :)
Gulumseyidemi böyle kandırdınızGel seni de 12 li yapalım sen de arı ol dert ettiğin şeye bak
Tabi canim ne olcekk.Aynen ya artık herşeye çözüm varkilo giysinde fazlalıkları aldırırız
Asıl onlar bize para vermeli. Sonuçta gobegimizi onlara veriyoruzTabi canim ne olcekk.
Parayi basinca gobegi birakip cikiyosun miss gibi..
Asıl onlar bize para vermeli. Sonuçta gobegimizi onlara veriyoruzyıllarca deli gibi besledik okadar para harcadık
Gulumseyidemi böyle kandırdınızayy yok ben çok vefaliyım istesemde kızları bırakamam anca hepsi giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?