- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Haklısın canim neyse olmazsa öyle yaparim artık ama bu seferde abartı puan çıkarAaa tüh neden yazmadın.
Zateb gece 12 den sonra yapmıştın bu güne ekle 12den sonra olanları. Dünküler yandı artık onlara yapcak bişey yok
Hoşgeldin canim nasilsinTamam zıpladım yazarımİpim yok
Jillian da öyle yapıyor
Niye olmasın
Evet ya hiç aklıma gelmedi olsun ama dün gece spor yapıp bitirdikten sonra wall sit yapayim dedim 2 saniye bile duramıyordum pat yere düşüp duruyordum.Kız sabaha kadar burdaydın niye yazmadın bacı
Tamam zıpladım yazarımİpim yok
Jillian da öyle yapıyor
Niye olmasın
Evet ya hiç aklıma gelmedi olsun ama dün gece spor yapıp bitirdikten sonra wall sit yapayim dedim 2 saniye bile duramıyordum pat yere düşüp duruyordum.
İpli mi ipsiz miHaklısın canim neyse olmazsa öyle yaparim artık ama bu seferde abartı puan çıkar1750 ip atladım gece gece.
Galiba reglim yaklaştı ağrım var. YapayımGülümsenin yeşil çay süt detoksundan yap istersen yarın canım
Ipli canim ipsiz ilk zamanlar yapiyorsun zıplamami dengelemek icinİpli mi ipsiz mi
Yap yap beraber yapalım mı kaptanımGaliba reglim yakşatı ağrım var. Yapayım
Olabilir ama aynı şey değil. Aynı efor sarfedilmiyor. Yani sen ipsiz ben ipli aynı şartlarda değiliz :
Çamaşır ipin varsa ör onu hem ses çıkmaz canimHı yarışı diyon anladım
Jj den devam edelim istersen
İki gün sonra ben mezun ana ocağı beni bekler ip alayım mı ki
Hem burası çok soğuk hiç çıkmak istemem
2saatte bir mi içiyorduYap yap beraber yapalım mı kaptanımAnka bulutungokyuzu ile
Kitabımı getirmedim demek evdede o sayfalara gelmedim görmedim henüzKitapta anlatıyor canım uzun uzun okumadın mı.
Evet arada suda2saatte bir mi içiyordu
Hiç deme canim bende 2 seferdir kaçırıyorum spor listesini biz iyi sen nasilsinSlm millet nasilsiniz?
Yine geç kalktim sersem gibiyim.
Spor listesini kacirdim içime oturdu sanki cok spor yapmisim gibi.
Leptin ve insülin direnci beraber anlatılıyor canım. Yani bir kaç kelimeylr anlatamam orda baya ayrıntılı yazıyorKitabımı getirmedim demek evdede o sayfalara gelmedim görmedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?