Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç deme canim bende 2 seferdir kaçırıyorum spor listesini biz iyi sen nasilsin
Ayy sersem gibiyim..
Gece yine mekik dokudum yataklar arasi.
Bi ara inat ettim cagirdi oglan gitmedim. Sonra baktim iniltiler geliyo gittim yataginda sessiz sessiz ağliyo yanaklar yaş olmus kiyamadim yine..
Böyle gece uyuku bolununce sabah kalkmak istemiyorum yataktan. Hiç boyle degildim ben

Ooo alisirsin canim ben eskiden ağlıyordum ama şimdi gece uykusuzluk çerez gibi 6 gibi kahvaltı yapiyorum spor yapiyorum 1 2 saat uyuyor kalkiyorum

Göbek eritenler nasil eritiyo yaa gercekten merak ediyorum.
Biliyorum ki 20 kg de versem göbek gitmiyo..
Pardon karışmak gibi olmasin ama genetik iste gitmiyor. 100 kiloda versen gitmiyor. Bizim aile hep ince bacak ama göbek çok orantisiz. Benim kuzenim hastalıktan 38 kiloya düştü ama hala göbeği vardi :))))

Ooo alisirsin canim ben eskiden ağlıyordum ama şimdi gece uykusuzluk çerez gibi 6 gibi kahvaltı yapiyorum spor yapiyorum 1 2 saat uyuyor kalkiyorum
Bence sen uzaylisin
Yada mistik bi durumun var..
Ben seni çozemedim daha..
Uykuya dayanikli
Kaçamaksız yasayan
Sporu zirvede yapan..
Ne biliyim bu enerjiyi bu kadar istikrarli koruyan insan gormedim ben daha..

Bence sen uzaylisin
Yada mistik bi durumun var..
Ben seni çozemedim daha..
Uykuya dayanikli
Kaçamaksız yasayan
Sporu zirvede yapan..
Ne biliyim bu enerjiyi bu kadar istikrarli koruyan insan gormedim ben daha..
Benim eşim çok zayıf 64 kilo ben yanında çok kotu duruyorum belli ettirmiyor ama oda zayiflamami istiyor onun için 5 çocuk doğurdum canim bu seferde önce kendim sonrada eşim için zayıf olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…