maşallah 3 kilo muhayır kendime şaşırdım aslında önceden ne kadar sağlıksızmışım diye. kilo vermeme çok sevindim hayatımda ilk defa sıfır kaçamak ve bu kadar isteyerek yapıyorum
Çok iyi dimi. Seninde çok iyi 100gram 100gramdır. Yeri geliyor sabit kalıyorsun alıyorsun en iyi son zamanda gulenyuzumsunsen bilir ne çekti. Sen yolundan şaşmamaşallah 3 kilo mu
Maşallah maşallah kem gözlere şişHerkese gunaydıınnn hayırlı cumalarrr
Dün sabit çıkmıştım bugün korktum fazla çıkarsam diye şükür gitmiş birazda olsa..
Herkes vermiş ya hepinizi tebrik ediyorum maşallah
maşallah 3 kilo mu
Ya sen ne güzel dua ettin amiin cümlemizeGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Cumamız mübarek olsun canlar kalbinizden geçen her ne varsa Rabbim dertlere deva hasta kullarına şifa borçlulara eda ev isteyene ev iş isteyene iş aş isteyene aş evlat isteyene hayırlı evlat bekar kızlarımıza hayırlı Salih eş nasip etsin inş Allah
ne bileyim ya.bi gitsin artık şu kilolarÇok iyi dimi. Seninde çok iyi 100gram 100gramdır. Yeri geliyor sabit kalıyorsun alıyorsun en iyi son zamanda gulenyuzumsunsen bilir ne çekti. Sen yolundan şaşma
Günaydın elifcim ben de açıköğretimden ikinci uni okuyorum. Benimki ataturk uni. Online ders notları ve videolar var onlari okuyorum sinav zamani da sistemdeki degerlendirm3 sorularını çözüyorum yeterli oluyor kuzum
Maşallah maşallah kem gözlere şiş
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Cumamız mübarek olsun canlar kalbinizden geçen her ne varsa Rabbim dertlere deva hasta kullarına şifa borçlulara eda ev isteyene ev iş isteyene iş aş isteyene aş evlat isteyene hayırlı evlat bekar kızlarımıza hayırlı Salih eş nasip etsin inş Allah
Günaydın canım ben lise okuyorum daha geç başladım malesef
Ama heveslenip açık ünileride araştırmıştım ekşide okuduklarımdan sonrada kafam acayip karışmıştı hazır yeri gelmişken sana sorayım sen memnun musun üniden. Aöf ve istanbul ünininde açığı varmış seçerken neye dikkat etmek gerek acaba?
**12. Takım 559.Etap***
Gulumse25(76.1/75.5/0,6/0,79)
bulutungokyuzu(68,9/
soffty(60/59.5/0.5/0.83)
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.1/0.3/%0.44)
elifff_9595 (72/71.5/0.5/%0.69)
Edebiye 006 (80,2/79.5/ 0.7/ %0.87)
12. Takım ortalaması:
Yeni üyeler
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7)
Z zeynepazra1013 77.6/76.6 hedef 59
@zinnia(76,1) b. Tarihi 1 mart/ b. Kilosu 76,1 hedef 68
ohdude (64) hedef 57
deyno (76,6)/ 73.2 hedef55
@tomrs(74,5) hedef 56
@hayrisfatih(90) hedef?
A ababab (62) hedef 56
karamelli_turta ( 61.5) hedef 56
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.8/69.4/0.4)
İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.4/%1.82)
Lemonade17(
Asya01
Bence sadece 1 hafta degil 60 a kadar yarisalimderyacım süpersin maşallah. aramızda tam 200 gram var. 1 hafta yarış başlasın mı :))
Bence sadece 1 hafta degil 60 a kadar yarisalimhadi bu haftalik yaris baslasin. Biz de gorelim bi su 60 kilo nasilmis
maşallah sana da ne güzel bir haftada 1 kiloBence sadece 1 hafta degil 60 a kadar yarisalimhadi bu haftalik yaris baslasin. Biz de gorelim bi su 60 kilo nasilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?