- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Bence yapışmadı ,devam edecek mutlaka. Bozma moraliniNaber fıstıklar?Bu aralar tum hevesim kaçık ama bir sey de yemiyorum yanliş anlaşilmasin yanidaha yolun başındayim ve böyle hissediyorum hiç normal değil. DHa kilo verdigimi dışardan farkeden bile olmadı üstelik
en azından birileri farketse gaza gelecem belki. Gerçi 85ken de çok kiloluydum 79.5 ken de kilolu görunuyorum haliyle. Ayrica neredeyse 6 gündür belki de daha fazla oldu gram veremedim yaa. Valla iyice sinir oldum. Bu kilolardayken hızli gitmesi gerekmiyo muydu bu kiloların.Sizde nasıldı ben mi anormalim? Yoksa gercekten bu kilolar bana yapişik mi?
Hem farketmediler diye üzülme sen biliyorsun ya verdiğini..
Et yedikten sonra +1 kg mı?Bazı gıdalar su tutup tartıda fazla çıkardığı için az da olsa perşembe yenmesin diyoruz. Geçen et yedim ertesi gün 1 kg + çıktım. Akşam yatmadan birazı gitti, sabaha da az da olsa + çıkardı beni. Pilavlar da öyle.
Evet bak bu doğru bence vücut su tutuyor olabilir ..
Ah hepimiz yapıyoruz aynı şeyi canım. .Ben hergün tartındım gr gr verdiğimi görüncede moralim bozuldu bugunde karar verdim cuma ve pztleri tartıncam sadece.
Zaten ideal olan haftada 1 diyolar.
Ben cok hastayim kizlar yatıyorum beni mazur gorun
@compeng geçmiş olsun..