Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar benim hiç tadım yok ya.esimle oturduk konuştuk biraz askerligi yaklaşıyor o yokken nasıl yapacaz. Bu maddi sıkıntılar yordu.öf hayat ne kadar zor.

Canim lutfen beni yanlis anlama ama bu miktar gecinmek icin pek yeterli gorunmuyor. Annen ve sen neden calismiyorsunuz? Is mi bulamadiniz yoksa baska sebepleri mi var?
Yok neden yanlış anlayayım. Annem sağlık sorunlarından çalışamıyor. Biliyorum halini ağrısını acısını hiç bir beklentim yok ondan kardeşim çalışıyor. Bende başvuruyorum arıyorum ama bulamadım. Yüzüm için epilasyona gidiyorum kötü durumda yüzüm o yüzden göz önünde olmayacak bir iş aradım başvurduklarım geride dönmedi hala bakıyorum ama vasıfsızım o yüzden çok umutsuzum

bazen okuyorum ılık veya sıcak suyla içmemek lazımmış içinde c vitamini gidiyomuş aklınızda olsun
diğer mesajınız içinse allah sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etsin
Öyle miymis bundan sonra öyle yaparım bende.Allah razı olsun canım ❤ Rabbim tüm askerimizi korusun ailesine bağışlasin inşallah.

Öyle miymis bundan sonra öyle yaparım bende.Allah razı olsun canım ❤ Rabbim tüm askerimizi korusun ailesine bağışlasin inşallah.
Herşey geldi geçti buda geçer sıkma canını. Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine
Yunusumda gitti geldi bizimkiyle sizinki bir olmaz tabi

Herşey geldi geçti buda geçer sıkma canını. Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine
Yunusumda gitti geldi bizimkiyle sizinki bir olmaz tabi
Evli olup gitmesi zor oluyor.şöyle. gelir olmuyor sadece gider ve çocuk var ev kira.ve bize yardımcı bir aile yok.hele eşimin tarafı umurlari değil üstüne eşim para verse yok demezler.kara kara düşünüyoruz öylece.biraz birikmiş var onla idare edecez.sabır sabır sabır diyorum

Canım birikmiş var ama onunda orda paraya ihtiyacı olucak gerçekten zor anladım zaten eşinin tarafı destek olsaydı bu şekilde napsak diye kara kara düşünmezdiniz. De her koyun kendi bacağından asılır hesabı

Cok gecmis olsun canim annene. Ne rahatsizligi var? Rabbim acil sifalar versin.
Bir de senin mezuniyet bolumun ne? Ve hangi sehirde yasiyorsun? Linkedln diye bir uygulama var kullandin mi hic onu? Is bulmada cok yardimci.

Cocugun cok mu kucuktu canim? Rabbim esinin sag saglim donmesine yardim etsin

Aynen öyle valla hi canım.Rabbim yardımcımız olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…