Bende 1/2 güne bekliyorum adetimi
Şiştik hepimiz .
Diyetisyene mi gidiyorsun canım ,ne zamandır? Nasıl gidiyor?
Diyetisyen biliyor zaten hemen soruyor reglin mi yakın diye. Bol su iç. Suyuna maydanoz limon falan kat faydası oluyor canım.
Limonlu su içiyorum ben de arada canımaslında her sabah limonlu su içiyorum ama maydanoz mantıklı ben rondodan geçiriyim en iyisi. teşekkürler
Limonlu su içiyorum ben de arada canım
AA gerçekten miAy ben alışamadım bu isme yaa mavi patikli daha güzel değil miydi? Yabancı geliyor önce sonra diyorum ayyy mavi patiklim
Yok neden yanlış anlayayım. Annem sağlık sorunlarından çalışamıyor. Biliyorum halini ağrısını acısını hiç bir beklentim yok ondan kardeşim çalışıyor. Bende başvuruyorum arıyorum ama bulamadım. Yüzüm için epilasyona gidiyorum kötü durumda yüzüm o yüzden göz önünde olmayacak bir iş aradım başvurduklarım geride dönmedi hala bakıyorum ama vasıfsızım o yüzden çok umutsuzumCanim lutfen beni yanlis anlama ama bu miktar gecinmek icin pek yeterli gorunmuyor. Annen ve sen neden calismiyorsunuz? Is mi bulamadiniz yoksa baska sebepleri mi var?
Öyle miymis bundan sonra öyle yaparım bende.Allah razı olsun canım ❤ Rabbim tüm askerimizi korusun ailesine bağışlasin inşallah.bazen okuyorum ılık veya sıcak suyla içmemek lazımmış içinde c vitamini gidiyomuş aklınızda olsun
diğer mesajınız içinse allah sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etsin
Herşey geldi geçti buda geçer sıkma canını. Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşineÖyle miymis bundan sonra öyle yaparım bende.Allah razı olsun canım ❤ Rabbim tüm askerimizi korusun ailesine bağışlasin inşallah.
Evli olup gitmesi zor oluyor.şöyle. gelir olmuyor sadece gider ve çocuk var ev kira.ve bize yardımcı bir aile yok.hele eşimin tarafı umurlari değil üstüne eşim para verse yok demezler.kara kara düşünüyoruz öylece.biraz birikmiş var onla idare edecez.sabır sabır sabır diyorumHerşey geldi geçti buda geçer sıkma canını. Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin eşine
Yunusumda gitti geldi bizimkiyle sizinki bir olmaz tabi
Canım birikmiş var ama onunda orda paraya ihtiyacı olucak gerçekten zorEvli olup gitmesi zor oluyor.şöyle. gelir olmuyor sadece gider ve çocuk var ev kira.ve bize yardımcı bir aile yok.hele eşimin tarafı umurlari değil üstüne eşim para verse yok demezler.kara kara düşünüyoruz öylece.biraz birikmiş var onla idare edecez.sabır sabır sabır diyorum
Cok gecmis olsun canim annene. Ne rahatsizligi var? Rabbim acil sifalar versin.Yok neden yanlış anlayayım. Annem sağlık sorunlarından çalışamıyor. Biliyorum halini ağrısını acısını hiç bir beklentim yok ondan kardeşim çalışıyor. Bende başvuruyorum arıyorum ama bulamadım. Yüzüm için epilasyona gidiyorum kötü durumda yüzüm o yüzden göz önünde olmayacak bir iş aradım başvurduklarım geride dönmedi hala bakıyorum ama vasıfsızım o yüzden çok umutsuzum
Amin cnaim. Allah sag saglim donmelerine yardimci olsun.Öyle miymis bundan sonra öyle yaparım bende.Allah razı olsun canım ❤ Rabbim tüm askerimizi korusun ailesine bağışlasin inşallah.
Cocugun cok mu kucuktu canim? Rabbim esinin sag saglim donmesine yardim etsinEvli olup gitmesi zor oluyor.şöyle. gelir olmuyor sadece gider ve çocuk var ev kira.ve bize yardımcı bir aile yok.hele eşimin tarafı umurlari değil üstüne eşim para verse yok demezler.kara kara düşünüyoruz öylece.biraz birikmiş var onla idare edecez.sabır sabır sabır diyorum
Aynen öyle valla hi canım.Rabbim yardımcımız olsun insallahCanım birikmiş var ama onunda orda paraya ihtiyacı olucak gerçekten zoranladım zaten eşinin tarafı destek olsaydı bu şekilde napsak diye kara kara düşünmezdiniz. De her koyun kendi bacağından asılır hesabı
İnşallah canım.kuzum 1 buçuk yaşındaCocugun cok mu kucuktu canim? Rabbim esinin sag saglim donmesine yardim etsin
Allah yardımcınız olsun canım. Kaç ay yapacaktı. Sağ salim yapar döner inşallahKızlar benim hiç tadım yok ya.esimle oturduk konuştuk biraz askerligi yaklaşıyor o yokken nasıl yapacaz. Bu maddi sıkıntılar yordu.öf hayat ne kadar zor.
AynenAA gerçekten mi
Kaç ay yapacağı belli değil canım öyle demişler. Mayısta belli olacak.kısa dönem de olabilir uzun dönemdeAllah yardımcınız olsun canım. Kaç ay yapacaktı. Sağ salim yapar döner inşallah
Aynen
Hayırlısı bakalım uzun dönem yaparsa maaşlı yapar rahat olur sizin için sanırım.Kaç ay yapacağı belli değil canım öyle demişler. Mayısta belli olacak.kısa dönem de olabilir uzun dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?