Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben menunu cok begendim canim. Galiba misafirlik veya misafir vardi oglen gayet saglikli olmus. Afiyet olsun

15 mart menum
sabah: 1 kase yogurt icine 1 avuc kuru meyve karisimi, 1 yk yulaf , 2 ceviz
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 hurma, 1 ceviz
ara: 1 fincan sutlu kahve, 3 hurma, 1 ceviz, 1 kuru incir
oglen: 3 kofte, salata, 1 portakal
aksam: 4 kofte salata.

Su: 2lt

Ooooo derya hanimcim...cok isiniz var..
Ben bos bos wvdeyim..nasil olabilirim ki salon mutfak wc arasinda mekik dokuyorumm
Ne guzel iste yavrularinin yanindasin cnaim. Hayirdir gulum neden WC ye o kadar SIK gidiyorsun?
Ben bugun cocugumu sabah gordum ancak yarim saat yarin gondermiycem krese kalsin annesiyle cocugum. Evden calisiyorum yarin ama sukur cok isim olmayacak gibi.

Canimm yaa seviyorum seni...
Tek ben wc ye girmiyorum da ondan gulum..oglan giriyor..pesine kiz giriyor..kiz kendi isini hallediyor ama son kontrol ediyorum...bide ben..
Ondan yani..en cok gittigin yerleri soyledim sana

Kendim karadenizliyim ama dogu halaylarini daha cok seviyorum ve acayip guzel oynarim..hatta beni dogulu sanarlar..giresunluyum diyince sook olurlar..

Kendim karadenizliyim ama dogu halaylarini daha cok seviyorum ve acayip guzel oynarim..hatta beni dogulu sanarlar..giresunluyum diyince sook olurlar..
Gel ben sana Trakya halayı öğreteyim
Kesin seversin Trakya havalarını da.
Ha birde gırnata var bizde meşhur belki onu da beğenirsin ,ben çok severek oynarım kabadan köçek :))

Gel ben sana Trakya halayı öğreteyim
Kesin seversin Trakya havalarını da.
Ha birde gırnata var bizde meşhur belki onu da beğenirsin ,ben çok severek oynarım kabadan köçek :))
Oooooo trakyadaaa bilirimm...payduska falann..heleki kizlar kuzenlerle falan uclu sora oliriz yaklasik 12 kisi falan..ileri geri gidiliyo ya onunda ayak hareketlerine bayiliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…