- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Selam Mervecim. Iyiyim. Once is sonra okula geldim. Simdi hala okuldayim. Son 3 bucuk saat@Edebiye 006 @zinnia @anka_misali @gulenyuzumsunsen @bulutungokyuzuDeryaOnDiet @tomrs @Gulumse25 hanisinizz laaaa sizzz hanii
Ben menunu cok begendim canim. Galiba misafirlik veya misafir vardi oglen gayet saglikli olmus. Afiyet olsunSabah kahvaltım saat 11.00
5tane parmak galeta
1küp peynir
5tane zeytin
1tane haşlanmış yumurta
1tk tahin pekmez
1bardak şekersiz çay
Öglen yemegi saat 15.00
1kaşık patates salatası
1kaşık sebzeli kısır
2küp peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
2bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 19.00
1kepçe çorba
1kepçe kuru fasulye
1kase yogurt
2litre su
Ooooo derya hanimcim...cok isiniz var..Selam Mervecim. Iyiyim. Once is sonra okula geldim. Simdi hala okuldayim. Son 3 bucuk saatsen nasilsin canim?
Canim lutfen beni yanlis anlama ama bu miktar gecinmek icin pek yeterli gorunmuyor. Annen ve sen neden calismiyorsunuz? Is mi bulamadiniz yoksa baska sebepleri mi var?Öyle malesef yaşamış biri olarak 750tl ile geçiniyoruz
Ne guzel iste yavrularinin yanindasin cnaim. Hayirdir gulum neden WC ye o kadar SIK gidiyorsun?Ooooo derya hanimcim...cok isiniz var..
Ben bos bos wvdeyim..nasil olabilirim ki salon mutfak wc arasinda mekik dokuyorumm
Valla dersten gina geldi ben de gireyim halaya -REMIXXXkizlar halay acin remix yazin..haydee girin bakim kollarima..
Ha ha haaa heyy heyy heyy..
Hooobbbb hizlaniyozzz.hayde. Hop hop hop hey heyy heyyy..
Rrrrrrrrrrrrrrrr
Merve hanimcim daha daha nasilsinizOoooo derya hanimcim...cok isiniz var..
Ben bos bos wvdeyim..nasil olabilirim ki salon mutfak wc arasinda mekik dokuyorumm
Canimm yaa seviyorum seni...Ne guzel iste yavrularinin yanindasin cnaim. Hayirdir gulum neden WC ye o kadar SIK gidiyorsun?
Ben bugun cocugumu sabah gordum ancak yarim saatyarin gondermiycem krese kalsin annesiyle cocugum. Evden calisiyorum yarin ama sukur cok isim olmayacak gibi.
Ayyy cinim simdi yimik yidim..taaaam mi..Merve hanimcim daha daha nasilsiniz
Ohh ne guzel. Rabbim neseni daim etsin. Cek kiz bizim yerimize de halay cek. Sabah aksam oturmaktan popo buyutyom ancaAyyy cinim simdi yimik yidim..taaaam mi..
Sindirip azdaha halay cekcem
Haydi geliyoruz o zamansa halayakizlar halay acin remix yazin..haydee girin bakim kollarima..
Ha ha haaa heyy heyy heyy..
Hooobbbb hizlaniyozzz.hayde. Hop hop hop hey heyy heyyy..
Rrrrrrrrrrrrrrrr
Cook guzel dikkat etmissin canim masallahsabah
1 dilim tb ekmegi
1 yumurta beyazi
Sogus
1 kk kadar light suzme peynir
ara
200 ml light süt
3 ceviz
yarım küçük yeşil elma
akşam
3 köfte
bol yeşillik
kefir içicem saat 10 gibi
Ha ha heeyHaydi geliyoruz o zamansa halaya
Gel ben sana Trakya halayı öğreteyimKendim karadenizliyim ama dogu halaylarini daha cok seviyorum ve acayip guzel oynarim..hatta beni dogulu sanarlar..giresunluyum diyince sook olurlar..
Yalnız benim nick diyetteki bana pek uymuyor şu aralar ne karamel ,ne turta bişi yemiyorum yaHa ha heey
Teyyyy teyyyhadi karamelimmm...
Oooooo trakyadaaa bilirimm...payduska falann..heleki kizlar kuzenlerle falan uclu sora oliriz yaklasik 12 kisi falan..ileri geri gidiliyo ya onunda ayak hareketlerine bayiliriyorumGel ben sana Trakya halayı öğreteyim
Kesin seversin Trakya havalarını da.
Ha birde gırnata var bizde meşhur belki onu da beğenirsin ,ben çok severek oynarımkabadan köçek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?