- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Gerçekten miOooooo trakyadaaa bilirimm...payduska falann..heleki kizlar kuzenlerle falan uclu sora oliriz yaklasik 12 kisi falan..ileri geri gidiliyo ya onunda ayak hareketlerine bayiliriyorum
Üç çocukla enerjine hayran kaldım beybisiOoooo herturlu.....
Evet kuzum eltim çaya çagırdı valide gelmiş bende onlardan yedimBen menunu cok begendim canim. Galiba misafirlik veya misafir vardi oglen gayet saglikli olmus. Afiyet olsun
Onlarla beraber ev dugun dernekkk..Üç çocukla enerjine hayran kaldım beybisi
Aa bilmiyordum bak bunu.Sağol canım benimAsker yakınları sigortalaniyor. Esin askere gidince aklında bulunsun.
Adette olmadım onunda etkisi var.ağrı kesici içtim şimdi.gectimi seninBenim de yaa başım çatlıyor resmen
O halaylari ben de guzel cekerdim eskiden.Kendim karadenizliyim ama dogu halaylarini daha cok seviyorum ve acayip guzel oynarim..hatta beni dogulu sanarlar..giresunluyum diyince sook olurlar..
Yine de elti saglikli atistirmaliklar yapmis ne guzelEvet kuzum eltim çaya çagırdı valide gelmiş bende onlardan yedim
Bende yaa öf hamile gibi benimkiadet döneminde şişliğin gitmesinin bir çözümü var mı? nefret ediyorum böyle göbek çıkıyo ya
Bende yaa öf hamile gibi benimki
Bende 1/2 güne bekliyorum adetimikiraz sapı falan içiyim bari bilemedim ki ne yapacagımı bide ctesi diyetisyene gidicem
Diyetisyen biliyor zaten hemen soruyor reglin mi yakın diye. Bol su iç. Suyuna maydanoz limon falan kat faydası oluyor canım.kiraz sapı falan içiyim bari bilemedim ki ne yapacagımı bide ctesi diyetisyene gidicem
Ay ben alışamadım bu isme yaa mavi patikli daha güzel değil miydi? Yabancı geliyor önce sonra diyorum ayyy mavi patiklimBende 1/2 güne bekliyorum adetimi
Şiştik hepimiz .
Diyetisyene mi gidiyorsun canım ,ne zamandır? Nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?