yolumuz çokk bacıDaha 40 paket margarin vermem lazım
Karnibahar yapacam ben yine baya masrafsız sen de yapben yeni dr dan geldim.dahiliyeye gittim.şeker ilacını sabah akşam kullanmak zorundasın dedi.bide d vit eksikliği varmış damla verdi.ilaç iyi gelir inşallah.akşama ne yapayım diye düşünüyorum eşim masrafsız bişey yap diyorbuda beni öldürecek
kız sen nerelerdesin
dün yedim kız 2 öğün hemde.buldum mercimekli pilav salata soğurtKarnibahar yapacam ben baya masrafsız sen de yap
diyete silbaştan başladım bir kaç kilo gitti.annemi kaybettim toparlanmaya çalışıyorum.sen koruma dönemindesin değil mi?daha sık gel ya enerjine bayılıyorumay bilmiyorum nerelerdeyimmm
nasılsın asya? diyet nasıl gidiyor? evde durumlar nasıl
soracaktım dedim sormayayım bir şey falan olmuştur pot kırmayayım.. çok üzüldüm başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah..diyete silbaştan başladım bir kaç kilo gitti.annemi kaybettim toparlanmaya çalışıyorum.sen koruma dönemindesin değil mi?daha sık gel ya enerjine bayılıyorum
geldim canom
naber :)
Takımın başında durun o zamanBurdayız kaptansinirlenme hemen. Beni kovma ben daha kiloları veremedim
Ben kuru fasulye koydum çok masrafsız oldu dedim öğleye de lahmacun söyliyimben yeni dr dan geldim.dahiliyeye gittim.şeker ilacını sabah akşam kullanmak zorundasın dedi.bide d vit eksikliği varmış damla verdi.ilaç iyi gelir inşallah.akşama ne yapayım diye düşünüyorum eşim masrafsız bişey yap diyorbuda beni öldürecek
Daha 40 paket margarin vermem lazım
kız sen nerelerdesin
sağol canım. Ama önceki dediklerini biz okumadık sende yazmadın. Olurmu öyle şey biz hayatımızın her saati her dönemi buraya giremeyiz. Burası bize aracı ve yardımcı. Evet vücudumuz kilo almaya müsait olabilir ama biz burası sayesinde onunda bizim elimizde olduğunu öğreneceğiz ve takım olmasığındada kilomuzu koruyacağız. bu takım yarışma bizler hep bunun için çabalıyoruz. Sen iradeli bir kızsın ve herşey senin elinde.Kızzzz bulutum eridin bittin kızmasllh
Hoşgeldin...
eşeğin sevmediği ot burnunda bitermiş durup durup karşıma çıkma sevmiyom seni
Teşekkür ederim canımSupersin canim
Yeni bi kür ögrendim kaptanım komşum erimiş akmış resmen zencefil limon kürü sabahları aç karna bende yapıcam inşElif ve soffty hariç hiç menüsü iyi olan yoktu ki. Derece mi yapacaktık
sağolasın balımsoracaktım dedim sormayayım bir şey falan olmuştur pot kırmayayım.. çok üzüldüm başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah..
yaz geliyor yaza zayıf hafif gir emi bozma diyetini
ben korumadayım gibi ama değişiyor bazen alıyorum bazen çok zayıflıyorum .. değişik :) beynim obez o yüzden dengeyi zor kuruyorum
vallahi benimki hiç iyi değil normalde Allahı var hiç böyle şeyler söylemez askere gidecek diye sıkı yönetim ilan ettiHoşgeldin...
eşeğin sevmediği ot burnunda bitermiş durup durup karşıma çıkma sevmiyom seni
Takımın başında durun o zaman
Ben kuru fasulye koydum çok masrafsız oldu dedim öğleye de lahmacun söyliyim
Ha ha haha ha onu mu hesapladın. Veririz canım yağlar da neymişyaza salına salına grzicezzzz
Allahım sen tam olarak nerde kaldın
bir ara bizede ver o tarıfiYeni bi kür ögrendim kaptanım komşum erimiş akmış resmen zencefil limon kürü sabahları aç karna bende yapıcam inş
benim beyine diyet sinyali gidince sonra sapıtıyor.kıtlık psikolojisine sokuyor beni.o yüzden bende diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum artıkBu kilolar ya gidecek , ya gidecek. Başka yolu yok.
Allahım cuma hürmetine hepimiz verelim kilolarımızı istediğimiz hedefe ulaşalım mutlu olalım inşallah.
Ben artık diyet yapıyorum demicem beyin olumsuz etkileniyo ondan sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyoruz.
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz bunuda sadece hedefe ulaşana kadar değil asıl ondan sonra yerleştirmemiz şart. Yoksa bu uğraşlarımız sadece boşa gider bi kaç sene içinde yine sil baştan olur.
Ben deneyeyim faydası olursa veririm tabi kuzumbir ara bizede ver o tarıfi
Yeni bi kür ögrendim kaptanım komşum erimiş akmış resmen zencefil limon kürü sabahları aç karna bende yapıcam inş
Ben deneyeyim faydası olursa veririm tabi kuzum
Bize de bize de tarifYeni bi kür ögrendim kaptanım komşum erimiş akmış resmen zencefil limon kürü sabahları aç karna bende yapıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?