Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Karnibahar yapacam ben yine baya masrafsız sen de yap

ay bilmiyorum nerelerdeyimmm

nasılsın asya? diyet nasıl gidiyor? evde durumlar nasıl
diyete silbaştan başladım bir kaç kilo gitti.annemi kaybettim toparlanmaya çalışıyorum.sen koruma dönemindesin değil mi?daha sık gel ya enerjine bayılıyorum

diyete silbaştan başladım bir kaç kilo gitti.annemi kaybettim toparlanmaya çalışıyorum.sen koruma dönemindesin değil mi?daha sık gel ya enerjine bayılıyorum
soracaktım dedim sormayayım bir şey falan olmuştur pot kırmayayım.. çok üzüldüm başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah..

yaz geliyor yaza zayıf hafif gir emi bozma diyetini

ben korumadayım gibi ama değişiyor bazen alıyorum bazen çok zayıflıyorum .. değişik :) beynim obez o yüzden dengeyi zor kuruyorum

geldim canom

naber :)

Hoşgeldin...
eşeğin sevmediği ot burnunda bitermiş durup durup karşıma çıkma sevmiyom seni

Burdayız kaptan sinirlenme hemen. Beni kovma ben daha kiloları veremedim
Takımın başında durun o zaman

Ben kuru fasulye koydum çok masrafsız oldu dedim öğleye de lahmacun söyliyim
Daha 40 paket margarin vermem lazım

Ha ha haha ha onu mu hesapladın. Veririz canım yağlar da neymiş yaza salına salına grzicezzzz
kız sen nerelerdesin
Allahım sen tam olarak nerde kaldın

Kızzzz bulutum eridin bittin kızmasllh
sağol canım. Ama önceki dediklerini biz okumadık sende yazmadın. Olurmu öyle şey biz hayatımızın her saati her dönemi buraya giremeyiz. Burası bize aracı ve yardımcı. Evet vücudumuz kilo almaya müsait olabilir ama biz burası sayesinde onunda bizim elimizde olduğunu öğreneceğiz ve takım olmasığındada kilomuzu koruyacağız. bu takım yarışma bizler hep bunun için çabalıyoruz. Sen iradeli bir kızsın ve herşey senin elinde.
en basiti nasıl bir çocuğun eline vuruyorsak yapmaması almaması yememesi gereken birşeye el uzatınca sende kendi eline vur çocukmuyum ben ya bumu benim zaafım de. Kız başlangıç olarak de bulut 67 ı,olmuş ben niye olamayayım de. bulut iki yapmış ben beş yapayım de bulut ekmek yemiyor bende yemeyim de. menülerim sağlıksız benim ama menüsü çok çok güzel olan kilo veren arkadaşların menüsünü örnek al. Daha yolun başındasın kasma kendini boğazımızı tutarsak azda spor yaparsak kesinlikle ulaşacağız hedefimize

Bu kilolar ya gidecek , ya gidecek. Başka yolu yok.
Allahım cuma hürmetine hepimiz verelim kilolarımızı istediğimiz hedefe ulaşalım mutlu olalım inşallah.
Ben artık diyet yapıyorum demicem beyin olumsuz etkileniyo ondan sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyoruz.
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz bunuda sadece hedefe ulaşana kadar değil asıl ondan sonra yerleştirmemiz şart. Yoksa bu uğraşlarımız sadece boşa gider bi kaç sene içinde yine sil baştan olur.

sağolasın balımAllah razı olsuninşalah daha düzeni devam edecem bu sefer.yaza fit giremesemde toparlanmış olurum en azından

vallahi benimki hiç iyi değil normalde Allahı var hiç böyle şeyler söylemez askere gidecek diye sıkı yönetim ilan etti
nerde kaldın derken bacım

benim beyine diyet sinyali gidince sonra sapıtıyor.kıtlık psikolojisine sokuyor beni.o yüzden bende diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum artık

bulaşıkları hallettim evi şöyle bir toparladım yemeği ocağa koydum tamamdır bugünlük bu kadar.hastanede oğluş canıma okudu üstümden kamyon geçmiş gibi.sancım var bir taraftansizde ne var ne yok kızçeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…