- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Yooo kokmuyomuş komşum diyo sarımsak tadı hiç yok bencede limonla zencefil in tadı bastırır gibime geldi bu kürdeki ölçü 15gğn gidiyormuş sürekli yapma derdide yok valla yapın demiyorum ama ben Deniycemayy bildim bu tarifi annem yapmıştı nerdeyse boşanıyodu fena kokuyo
Kokmuyo ya valla verin dediniz verdim verdigime pişman ettinizÇok kokulu bir küre benziyorbizimki başkaydı 3 gün yaptım ben zencefil migrenimi azdırdı ama 3 günde bile göbeğim inmişti
canım kaynatıyormuymuş ki acaba suya mı koyuyır nasıl muhafaza ediyor.detaylı bilgillendirirmisin balım.bende yapıcam.Yooo kokmuyomuş komşum diyo sarımsak tadı hiç yok bencede limonla zencefil in tadı bastırır gibime geldi bu kürdeki ölçü 15gğn gidiyormuş sürekli yapma derdide yok valla yapın demiyorum ama ben Deniycem
Hıı günde bir bardak mı içeceksin. Ayyy bi tarifi yazamadın tamYooo kokmuyomuş komşum diyo sarımsak tadı hiç yok bencede limonla zencefil in tadı bastırır gibime geldi bu kürdeki ölçü 15gğn gidiyormuş sürekli yapma derdide yok valla yapın demiyorum ama ben Deniycem
Bacı 2litre suyu ocaga koy kaynasın 4tane limonun suyunu sık kabuklarını suyun içine at limon suyunun içine 1baş sarımsak rendele içine 1yumurta kadar zencefil rendele limonlar suda 10dk kaynadıktan sonra bu limon suyu karşımızda suya ekle 10dk da öyle kaynat altını kapat her sabah 1çay bardağı aç karna içilecek oda sıcaklığında muhafaza edilecekcanım kaynatıyormuymuş ki acaba suya mı koyuyır nasıl muhafaza ediyor.detaylı bilgillendirirmisin balım.bende yapıcam.
Hıı günde bir bardak mı içeceksin. Ayyy bi tarifi yazamadın tam
Yedin ivetayy çok geçmiş olsun. ben atlatıyorum. bugün tekrardan tam gaz başladım canım pes etmek yok arada olur öyle. bu hafta yendim seni yani
Aynen rakip aldigim hizla gitsin su kilo yaa. Simdi skor ne B bibliyofil_k 1DeryaOnDiet yeni hafta başlasın o zaman :) durmak yok rakibim.
Amiin canim. Kesinlikle haklisinBu kilolar ya gidecek , ya gidecek. Başka yolu yok.
Allahım cuma hürmetine hepimiz verelim kilolarımızı istediğimiz hedefe ulaşalım mutlu olalım inşallah.
Ben artık diyet yapıyorum demicem beyin olumsuz etkileniyo ondan sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyoruz.
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz bunuda sadece hedefe ulaşana kadar değil asıl ondan sonra yerleştirmemiz şart. Yoksa bu uğraşlarımız sadece boşa gider bi kaç sene içinde yine sil baştan olur.
Aynen aynen ben aldim 200 gram. Ama haftaya baya guzel verecegiz buna inaniyorum.B bibliyofil_k canim sabah -0.2 yi gorunce kiz ben kilo verdin sandiydim ya. Off desene hastalik ikimize de iyi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?